Автоматизована система «Є-Звітність»
- yaoleg
- Коронована особа

- Регіон: Вінницька область
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 453 рази
EVGENIY, в них є можливість записувати таємний ключ на "токени" під час його генерації. Наприклад на сайті є посилання користувачам для яких сервісів генеруються ЕЦП на захищених носіях.
- yaoleg
- Коронована особа

ripfin, з інструкцією по встановленню та використанню BarsCryptor ознайомлювались?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 153 рази
- Подякували: 1410 разів
- Контактна інформація:
Я говорил вот про єтоyaoleg писав:EVGENIY, в них є можливість записувати таємний ключ на "токени" під час його генерації. Наприклад на сайті є посилання користувачам для яких сервісів генеруються ЕЦП на захищених носіях.
в токене есть откритий масив и на него можно записать что угодно и тот же ключ ДСФ которій используется для подачи в дфс отчетов и может біть записан на любую флешку! Так вот если ключ такой сгенерирован в ДФС и хранится у вас на обічной флешке то в защищенную область токена его уже не впихнуть! Так как туда впихивается в момент генерации ключа!«SecureToken-337F» может использоваться для хранения любых данных пользователя с защитой от несанкционированного доступа. Поддерживает два типа дисковых массива – открытый и защищенный, общим объёмом до 32 Гбайт. Все данные на защищенном носителе хранятся в зашифрованном виде.
- yaoleg
- Коронована особа

EVGENIY, Я Вас зрозумів, але наскільки мені відомо в АЦСК ДФС можна згенерувати таємний ключ саме на ЗАХИЩЕНИЙ носій, а не на звичайну флешку. Інше питання, що більшість ЕЦП всеж таки згенеровані на флешках або CD/DVD дисках.
-
ripfin
- Новачок

- Регіон: Черниговская область
- Дякував (ла): 1 раз
заявка обработана, ключевая информация находится в файле. Как в инструкции барскриптораyaoleg писав:ripfin, а назва Носія ключової інформації/модель? А також, Заявка для надання досту до АС "Є-Звітність" успішо опрацьована казначейством?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 153 рази
- Подякували: 1410 разів
- Контактна інформація:
Я саме про це і казав з самого початку! Перше питання булоyaoleg писав:EVGENIY, Я Вас зрозумів, але наскільки мені відомо в АЦСК ДФС можна згенерувати таємний ключ саме на ЗАХИЩЕНИЙ носій, а не на звичайну флешку. Інше питання, що більшість ЕЦП всеж таки згенеровані на флешках або CD/DVD дисках.
Зі звичайної флешки скопіювати на токен вже не можна! Треба було в АЦСК органів юстицій генерувати ключ на токен!організації два ключа від АЦСК ДКСУ на «SecureToken»виробництва ТОВ «Автор» і один ключ від АЦСК органів юстиції на звичайній флешці
-
ІваннаХоКА
- Мандрівник

- Регіон: Закарпатская область
Може хтось знає, а чи підійдуть Secure Token АЦСК "УКраїна"?
-
ІваннаХоКА
- Мандрівник

- Регіон: Закарпатская область
Дякую)yaoleg писав:ІваннаХоКА, дивлячись на якому носії записані таємні ключі, якщо від "Автора" або "ІТТ" тоді мають працювати.
-
Рожак Марія
- Новачок

-
Elena_Ruslanovna
- Мандрівник

- Регіон: Киевская область
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Скажіть, будь-ласка, хто працює через СДО, у вас вже є особистий кабінет Є-звітність? Доступ нам дали тиждень тому назад, але зайти туди немає можливості. Через сайт, я так розумію - це для тих, хто не працює в СДО, там і барскриптор новішої версії, що несумісний з СДО. Або може я не так щось розумію...
-
Elena_Ruslanovna
- Мандрівник

- Регіон: Киевская область
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
yaoleg, невірний ідентифікатор користувача або пароль, у Вас теж так при спробі авторизації на сайті?
-
Motrenko Oxana
- Квартирант

- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 16 разів
У нас аналогічна ситуаціяElena_Ruslanovna писав:Скажіть, будь-ласка, хто працює через СДО, у вас вже є особистий кабінет Є-звітність? Доступ нам дали тиждень тому назад, але зайти туди немає можливості. Через сайт, я так розумію - це для тих, хто не працює в СДО, там і барскриптор новішої версії, що несумісний з СДО. Або може я не так щось розумію...
-
Наталекс
- Мешканець

- Регіон: Кировоградская область
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 12 разів
в казначействі кажуть, що можна мати ЕЦП від будь-якого акредитованого центру сертифікації і що необов'язково поки, щоб цей ключ був записаний на НКІ (токені)!?
- VOV
- Коронована особа

- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 211 разів
Але ж сайт требує ключ на токені...Наталекс писав:в казначействі кажуть, що можна мати ЕЦП від будь-якого акредитованого центру сертифікації і що необов'язково поки, щоб цей ключ був записаний на НКІ (токені)!?
-
Наталекс
- Мешканець

- Регіон: Кировоградская область
- Дякував (ла): 44 рази
VOV, там є два варіанти: для тих, хто працює в СДО і окремо для Є-звітності, то СДО - тільки з токенами, а тут наче можна підписувати тими, що є з будь-якого АЦСК (це напевно тимчасово до завершення їх дії)
- VOV
- Коронована особа

- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 211 разів
Дійсно в інструкції описано порядок дій для використання ключів у вигляді файлів. Залишилося лише перевірити на практиці чи запрацює це в когось.Наталекс писав:VOV, там є два варіанти: для тих, хто працює в СДО і окремо для Є-звітності, то СДО - тільки з токенами, а тут наче можна підписувати тими, що є з будь-якого АЦСК (це напевно тимчасово до завершення їх дії)
-
Людмила*
- Квартирант

- Регіон: Херсонская область
Допоможіть,будь ласка.встановила BarsCryptor. В інструкції написано скачати з сайту ацск кореневий,корпоративний та особистий сертифікати, та скопіювати ввпапку "Мої сертифікати", це які?
На сайті ацск лише два сертифікати з 40 значним серійним номером.і ще питання,написано скопіювати сам ключ в папку Key,але там вже є якийсь файл key_6.dat.як туди скопіювати свій ключ і ключ начальника якщо вони мають однакову назву, чи можна файл такого формату перейменовувати? Дякую
На сайті ацск лише два сертифікати з 40 значним серійним номером.і ще питання,написано скопіювати сам ключ в папку Key,але там вже є якийсь файл key_6.dat.як туди скопіювати свій ключ і ключ начальника якщо вони мають однакову назву, чи можна файл такого формату перейменовувати? Дякую
-
maria.rozak
- Мандрівник

- Регіон: Львовская область
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 1 раз
Добрий день !!! Підкажіть як дальше працювати якщо надано доступ ДКСУ .Як дальше реєструватися .Коли скачую BarsCryptor хоче обновлення до нової версії і зупиняється
-
Motrenko Oxana
- Квартирант

- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 16 разів
в казні сказали, що не відомо коли буде звітність через СДО, і тим, хто працює в СДО треба на окремій машині встановити АС Є-звітність. Відверто кажучи я обурена, де мені брати іще один комп.