ПТК "Клієнт Казначейства - Казначейство"
-
- Мандрівник
- Регіон: Киевская область
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
yaoleg, а нам і не казали, що переводять на безджавну версію. Це якось буде все автоматично, чи потрібно буде щось змінювати? З сдо працюємо вже давно, все було добре, а як тільки примусово масово почали всі підключатись, то якість зв'язку стала жахлива, все тормозить, часто виникає помилка, це у всіх так, цікаво?
- yaoleg
- Коронована особа
- Регіон: Винницкая область
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 450 разів
На безджавну версію ДКСУ всіх клієнтів переведе послупово.
При вході в СДО з'яться повідомлення, що потрібно завантажити і встановити Барскриптор. Ви його самостійно встановлюєте і вже тоді будете працювати без використання джави.
При вході в СДО з'яться повідомлення, що потрібно завантажити і встановити Барскриптор. Ви його самостійно встановлюєте і вже тоді будете працювати без використання джави.
-
- Мандрівник
- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 5 разів
Доброго дня. Підкажіть як в СДО подивитись Виписки по надходженню коштів. На даний час в казначействі берем виписки Звіт про виконання місцевих бюджетів за доходами Додаток 33. А якщо треба побачити хто платив то замовляємо у доходах дівчата на флешку розшифровки по місяцях скидають. Питання: як в СДО побачити хто платив податки в розрізі підприємств.
-
- Мешканець
- Подякували: 61 раз
Добрый вечер )) Порядок прикрепления сканкопий к импортированным юр/фин обязательствам следующий:malbuh писав:Доброго дня. Підкажіть як прикріпити педееф файли до юридичних ? До фінансових ? Педееф файл зберігаю скидаю на флещку. а потім на в СДО куди?
1. Нажимаете кнопку "Додати сканкопію" (з зеленым плюсом)

2. Открывается окно загрузки. Нажимаете "Огляд" и ищете свой ПДФ, который нужно прикрепить. В итоге в строке "Виберіть файл" появится полный путь к нему. Нажимаете "Завантажити"

3. Если все нормально - то получите такое сообщение, как на картинке. Нажимаете "Закрити"

4. Если нужно просмотреть ПДФ, который импортировали - нажмите кнопку просмотра "Завантаження сканкопії"

-
- Новачок
- Дякував (ла): 1 раз
Доброго дня.Вибиває таку помилку "У системі не зареєстрованно вказаний носій . Зверніться до адміністратора" не можу ввійти в програму
-
- Мешканець
Добрый день. Откройте поле со списком "Файл таємного ключа", выберите другую строчку с Вашими данными и попробуйте зайти снова. Если это не поможет - уточните в казначействе, обработали ли Ваши заявки на доступ в СДО.Cherevko Irka6 писав:Доброго дня.Вибиває таку помилку "У системі не зареєстрованно вказаний носій . Зверніться до адміністратора" не можу ввійти в програму
-
- Новачок
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 6 разів
Здравствуйте, перешли со вчерашнего дня с Java на BarsCryptor. Ключ бухгалтера не видит. Пишет "Підпис накладено сертифікатом, відмінним від очікуванного". Причем ключи директора и предприятия работают нормально.
-
- Новачок
не допомагає, буду звертатись в казну.Sneman писав:Добрый день. Откройте поле со списком "Файл таємного ключа", выберите другую строчку с Вашими данными и попробуйте зайти снова. Если это не поможет - уточните в казначействе, обработали ли Ваши заявки на доступ в СДО.Cherevko Irka6 писав:Доброго дня.Вибиває таку помилку "У системі не зареєстрованно вказаний носій . Зверніться до адміністратора" не можу ввійти в програму
только подключились с СДО, при входе пишет "Помилка: Сертифікат не знайдено"?
-
- Мандрівник
- Регіон: Черниговская область
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 15 разів
1. У своего казначейства узнайте, подключены ли вы на их стороне.lol777 писав:только подключились с СДО, при входе пишет "Помилка: Сертифікат не знайдено"?
2. Проверьте работоспособность ключа.
-
- Новачок
- Подякували: 1 раз
Помогите пожалуйста! Выбивает такую ошибку.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Новачок
Доброго дня, підкажіть , будь ласка, порядок дій з СДО, спочатку саму програму потрібно взяти в казначействі і встановити на свій комп, а далі підписати договір з ДКСУ та зробити ключі, я правильно розумію? Ми одержувачі коштів місцевого бюджету, який АРМ вибрати? В мене проходять по казн. рахунках лише зп і пару договорів на виконання послуг. Буду вдячна за надану інформацію.
- Просто_человек
- Мешканець
- Регіон: Днепропетровская область
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 18 разів
Ми одночасно уклали договір СДО і подали документи на придбання токенів.Лісова пісня писав:Доброго дня, підкажіть , будь ласка, порядок дій з СДО, спочатку саму програму потрібно взяти в казначействі і встановити на свій комп, а далі підписати договір з ДКСУ та зробити ключі, я правильно розумію? Ми одержувачі коштів місцевого бюджету, який АРМ вибрати? В мене проходять по казн. рахунках лише зп і пару договорів на виконання послуг. Буду вдячна за надану інформацію.
Саму програму ви отримаєте в казні пізніше, ми чекали майже місяць.
-
- Новачок
Здравствуйте. Подскажи, как исправить ошибку при входе по ключу в СДО, до барс скриптора работала в СДО с апреля 2016 года. При этом сейчас заходит ключ только директора, а ключи глав.бухгалтера, зама и печати не заходит. Может у кого то такое было и устранили. Наша казна не помагает в этом, куда только не звонила.
-
- Мандрівник
- Регіон: Сумская Область
- Дякував (ла): 2 рази
Доброго дня, підкажіть , будь ласка, порядок дій з СДО бюджетній установі. Ми не встановлювали ще СДО. Звернулись в казну, нам дали заповнити Анкету і все...,
а далі сказали шукайте фірму на токени, шукайте , де ви зробите електронні ключі, шукайте когось, хто вам встановить програму СДО і тд. В мене шок...
А з 01 лютого приймати платежі будуть тільки виключно по СДО. Я склала порядок дій , виправте , якщо щось не так :
1. Заповнюємо Анкету в казне та заключаємо договір.
2.Запвнюємо Заявку та інші документи на сайті ТОВ "О2" на придбання токенів 3 штуки.
3.Шукаємо казначейство, яке прийме наші документи на електронні підписи ( наше не приймає, треба їхати до іншого міста) та чекаємо відповіді.
4.Встановлюємо програму СДО і що далі ? Як на токенах з'явиться наш цифровий підпис ?
Або потрібно оформити цифровий підпис , а потім токени придбати ? Допоможіть, будь ласка.
а далі сказали шукайте фірму на токени, шукайте , де ви зробите електронні ключі, шукайте когось, хто вам встановить програму СДО і тд. В мене шок...
А з 01 лютого приймати платежі будуть тільки виключно по СДО. Я склала порядок дій , виправте , якщо щось не так :
2.Запвнюємо Заявку та інші документи на сайті ТОВ "О2" на придбання токенів 3 штуки.
3.Шукаємо казначейство, яке прийме наші документи на електронні підписи ( наше не приймає, треба їхати до іншого міста) та чекаємо відповіді.
4.Встановлюємо програму СДО і що далі ? Як на токенах з'явиться наш цифровий підпис ?
Або потрібно оформити цифровий підпис , а потім токени придбати ? Допоможіть, будь ласка.
-
- Мешканець
Добрый вечер.mazinat писав:Доброго дня, підкажіть , будь ласка, порядок дій з СДО бюджетній установі. Ми не встановлювали ще СДО. Звернулись в казну, нам дали заповнити Анкету і все...,
По п. 1 - да, Вы заполняете анкету и заключаете договор.
По п.2. - точно, на сайте О2 скачиваете документы для покупки токенов или карточек. Если не ошибаюсь, то эти документы уже частично заполнены со стороны поставщика. То, что нужно заполнить покупателю - выделено цветом. Договор и заявку отправляете в вордовском файле, доверенность и гарантийное письмо - отсканированными. Вам вышлют все без оплаты на "Новую почту" вместе с двумя комплектами бумажных документов. Что покупать - токены или карточки - решать Вам. Три карточки и картридер будут дешевле, чем три токена, но все зависит от того, как будут у вас подписываться документы в СДО (каждый со своей машины, или все не одной и т.п.).
по п.3 - по ссылке список центров сертификации ключей ДКСУ по Сумской области
За определенным центром закреплен ряд районов, но в принципе Вам никто не запрещает поехать в любой из списка. Созвонитесь с ними и обсудите порядок подачи документов.
Сами формы документов и требования к оформлению - здесь:
по п.4 Спачала нужно купить токены, тогда на них Вам сгенерируют ключи. Саму программу СДО Вы получите на диске от своего казначейства. После установки оформите акт на подключение и заявки на доступ (ссылки на формы этих документов указаны в договоре на СДО) и через какое-то время сможете работать. Сама установка несложная, на диске есть подробные пошаговые инструкции.
- yaoleg
- Коронована особа
- Регіон: Винницкая область
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 450 разів
malbuh, як саме здавати ще не відомо, чекаємо вказівок.
P.S. Здавати будемо не через СДО, а буде окремий сервіс для здачі звітів з використанням ЕЦП.
P.S. Здавати будемо не через СДО, а буде окремий сервіс для здачі звітів з використанням ЕЦП.
-
- Новачок
Ksu1985 писав:Здравствуйте. Подскажи, как исправить ошибку при входе по ключу в СДО, до барс скриптора работала в СДО с апреля 2016 года. При этом сейчас заходит ключ только директора, а ключи глав.бухгалтера, зама и печати не заходит. Может у кого то такое было и устранили. Наша казна не помагает в этом, куда только не звонила.