Ваша проблема не проблема, щойно така ж ситуація була. Почистили "кукі" і амнезію як рукою знесло.Ror123 писав:Сутки потратил, но зашел. Правда, недолго "радовался". Теперь при входе водишь пароль, а программа все равно еще раз и еще раз, и еще раз запрашивает пароль.
Автоматизована система «Є-Звітність»
- Демидюк Юра
- Новачок
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
Доброго дня, підскажіть ми зареєструвались в е-звітності керівником, а тепер коли хочу зайти під гол.бухгалтером непускає, чому так?
Скопировала все 4 сертификата, а на страничке диагностики пишет "Не знайдено особистих ключів на носії". Что делать?
- tsuaf
- Мешканець
- Регіон: Днепропетровская область
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 103 рази
Это работает не во всех браузерах. Только в Хроме. А в других хромоподобных - нет.Демидюк Юра писав:Ваша проблема не проблема, щойно така ж ситуація була. Почистили "кукі" і амнезію як рукою знесло.Ror123 писав:Сутки потратил, но зашел. Правда, недолго "радовался". Теперь при входе водишь пароль, а программа все равно еще раз и еще раз, и еще раз запрашивает пароль.
- Демидюк Юра
- Новачок
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
Чистив на "мозілі". в принципі можливо то і помилка самого сайту казначейства.
- tsuaf
- Мешканець
Заходите на сайт издателя ваших сертификатов и скачивайте оттуда. ДКСУ, насколько я знаю, не выдает сертификаты. То есть, зайти на сайт акредитованного центра сертификации, который вам выдавал их.rayrada писав:Як скачати сертифікати ДКСУ
Востаннє редагувалось 27 лютого 2018, 14:07 користувачем tsuaf, всього редагувалось 1 раз.
- tsuaf
- Мешканець
Про горячую линию не слышал, да и думаю, что нет её ) Как обычно у нас бывает.nachalnik писав:Подскажите пожалуйста а есть какаето горячая линия или консультация по телефону єто какой то пипец
- tsuaf
- Мешканець
Файл chrome.reg нужен только, если у вас Windows XP в качестве операционной системы используется. В остальных случаях он не нужен.nachalnik писав:Еще у меня нет програмки chrome.reg пишеться что без нее Барс не запуститься
- tsuaf
- Мешканець
Понятно. Тут где-то были файлы, выкладывали в теме. Вот на всякий случай выкладываю тоже в архиве.nachalnik писав:Да у меня Windows XP
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Місцевий
- Регіон: Одесская Область
- Дякував (ла): 89 разів
- Подякували: 9 разів
Fin_0809Ch, помогите мне пожалуйста, у меня нет доступа как оказалось на СДО ,хочу установить на другом компе эзвитнисть, что для этого надо ,зайти на сайт скачать барс ,запустить его и что дальше, как ключи вложить туда, у меня нки
-
- Квартирант
- Регіон: Кировоградская область
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 64 рази
Увага!
Я вже заморився відповідати на одне і теж питання на форумі кожному окремо.
Надалі людей, які ігнорують попередні повідомлення на форумі - я ігнорую!!!
Для тих, хто не зрозумів про які я повідомлення:

Я вже заморився відповідати на одне і теж питання на форумі кожному окремо.
Надалі людей, які ігнорують попередні повідомлення на форумі - я ігнорую!!!
Для тих, хто не зрозумів про які я повідомлення:
P.S. Самому реально вирішити лише якщо у Вас один ЕЦП заходе в Є-Звітність - а другий видає цю помилку.Dim_On » 26 лютого 2018, 14:23 писав: Спробую пояснити ситуацію.
З нашої сторони поля для вводу "ідентифікатора користувача та паролю" не має - виходить, що авторизація проходить за допомогою ЕЦП.
Якби ми не вірно вводили пароль до нашого ЕЦП - ми б не змогли пройти сторінку діагностики - виходить система ЕЦП читає вірно.
Далі повинна пройти авторизація - система Є-Звітність повинна знайти сертифікат того, хто авторизувався і дати доступ до його кабінету.
Якщо система видала "Не вірний ідентифікатор користувача або пароль" - виходить вона не знає чий це ЕЦП намагається авторизуватись. Вказати системі, що цей ЕЦП наш можливо тільки в казначействі. Тому треба добиватися, щоб вони Вас ВІРНО зареєстрували! Не вміють вони - думаю на стороні області зможуть прояснити ситуацію!!!
- tsuaf
- Мешканець
Если это пишет при наличии всех сертификатов и проверки диагностики, то проблема не на вашей стороне.nachalnik писав:пишет когда я пароль ввожу что необнарожино НКИ или сертификата на нем
- tsuaf
- Мешканець
может писать также, когда нет загруженных сертификатов на стороне казначейства или неправильной регистрации организации.Ror123 писав:tsuaf, nachalnik, такое только пишет, кода нет сертификата. Без сертификата (ов) диагностику не запустить.