Автоматизована система «Є-Звітність»
Всем привет! Такой вопрос по сертификатам начал разбиратся более подробно:
В сертификате серийный номер отличается от того что Bars Cryptore проходит проверку а именно добавляются к основному номеру впереди 4 цифры! Может в этом и кроется проблема типа "невірний ідентифікатор або пароль"?
В сертификате серийный номер отличается от того что Bars Cryptore проходит проверку а именно добавляются к основному номеру впереди 4 цифры! Может в этом и кроется проблема типа "невірний ідентифікатор або пароль"?
-
Vorobik
- Мандрівник

- Регіон: Львовская область
- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 7 разів
ок, папку май сертифікатс я розархівував, додав сертифікати бухгалтера, директора, печатку, все перезавантажив і все рівно не йде. Що я роблю не так?yaoleg писав:Vorobik, в мене ключ ДФС від липня 2017 року працює нормально.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
при проверке барс киптором: Підпис успішно накладено. Спробуйте перевірити підпис. Серійний номер сертифікату:[021457AE9A0600000000000000000000000000000001]
а в сертификате на самом деле: 57ae9a0600000000000000000000000000000001
а в сертификате на самом деле: 57ae9a0600000000000000000000000000000001
- yaoleg
- Коронована особа

- Регіон: Вінницька область
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 453 рази
В цьому місяці ВИ повинні створити електронний кабінет, а в березні будемо подавати річну звітність.Fajna писав:yaoleg писав:Fajna, хіба бухгалтеру нема чим зайнятись?напевно, йти додому і не заморочувати собі голову.
Мені просто цікаво, що з цією звітністю. Це і все, що на даний момент потрібно було робити?
-
Fajna
- Мандрівник

- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 1 раз
Дякую.yaoleg писав:В цьому місяці ВИ повинні створити електронний кабінет, а в березні будемо подавати річну звітність.Fajna писав:yaoleg писав:Fajna, хіба бухгалтеру нема чим зайнятись?напевно, йти додому і не заморочувати собі голову.
Мені просто цікаво, що з цією звітністю. Це і все, що на даний момент потрібно було робити?
- yaoleg
- Коронована особа

Точно причина не в цьому.spov2017 писав:Всем привет! Такой вопрос по сертификатам начал разбиратся более подробно:
Остается только штурмовать казначейство на проверку учётной записи предприятия при регистрации!
Казначейство даже свой сайт толком настроить не может!
Service Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Service Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
-
NataliZ
- Мандрівник

- Регіон: Николаевская область
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 12 разів
yaoleg, підкажіть будь-ласка, як налаштовувати довідник Мережа власна бюджетна звітність - КВК і КПК теж старі вказувати чи вже нові? Ви можете створити будь-який звіт у Є-звітності зараз чи сайт ще ще доробляється і надалі будуть подальші рекомендації з налаштування?
- yaoleg
- Коронована особа

Ви хочете отримати від сайту бюджетної установи стабільність роботи? Для того щоб нормально працювали мережеві сервіси, матеріально-технічну потрібно періодично удосконалювати і оновлювати!spov2017 писав:Казначейство даже свой сайт толком настроить не может!
Service Unavailable
-
Бухгалтер-Економіст
- Мандрівник

- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 3 рази
добрий вечір, в консолі показує що сертифікат не знайдено, що це може бути? я до цих пір не зайшов!!
-
Бухгалтер-Економіст
- Мандрівник

Ror123, так я зробив все по інструкції, а що в такому випадку робити?
-
Бухгалтер-Економіст
- Мандрівник

Ror123, так, 4 сертифікати мені в казні скинули, решту 2 (гол.ікар і гол. бух.) сам закинув
-
Бухгалтер-Економіст
- Мандрівник

Ror123, центральний засвідчувальний орган, виданий 22.09.2017 р. по 22.09.2027 р
-
Бухгалтер-Економіст
- Мандрівник

Ror123, 2 центральному засвідчувальному органу, 2 АЦСК "Україна"
-
Бухгалтер-Економіст
- Мандрівник

Ror123, в мене сертифікати лікаря і бухгалтера, я назву змінив, а розширення (тільки що помітив) crt. а не cer
-
Бухгалтер-Економіст
- Мандрівник

- tsuaf
- Мешканець

- Регіон: Днепропетровская область
- Подякували: 103 рази
причины могут быть самые разнообразные. Расскажите, что вы делали с самого начала, начиная с того, какие сертификаты используете, ключи, какая дата выдачи ключей, куда положили ключи, сертфификаты и такое прочее.Валентинка ОТГ писав:Підскажіть в кого виникала така проблема при реєстрації в Автоматизованій системі "Є-Звітність " викидає помилку "Не знайдено таємних ключів" працюю в Хромі. Дякую.
-
Mockingbird
- Мандрівник

- Регіон: Николаевская Область
- Дякував (ла): 3 рази
Хтось заходив ключами привата? Бухгалтером заходить без проблем, а з керівником біда. Наш приват формує один ключ на печатку і керівника (і кажуть що по-іншому не можуть), а сертифікати два. І в цьому проблема. Є вихід?