АС-Є звітність заповнення
-
- Мандрівник
- Регіон: Днепропетровская область
- Подякували: 1 раз
При заполнении формы 4-1д не выбирает фонд, у кого такая же проблема как решили.спасибо
-
- Мандрівник
- Регіон: Днепропетровская область
-
- Новачок
- Регіон: Киевская область
- wyrik
- Мандрівник
- Регіон: Донецкая область
- Дякував (ла): 2 рази
Добрый день! Знающие люди помогите пожалуйста. Я в этом вообще не разбираюсь, что куда. Необходимо заполнить профиль предприятия.
Вот по этим пунктам у меня вопрос что необходимо заполнять. Пересмотрел все справочники ничего похожего не нахожу.
Орган державної влади ?
КПКВК0617693 - Інші заходи пов'язані з економічною діяльністю.
Бюджет 1412300000 Бюджет м. Маріуполь
Подскажите пожалуйста как правильно заполнить профиль. Или я что то не то смотрю?
Вот по этим пунктам у меня вопрос что необходимо заполнять. Пересмотрел все справочники ничего похожего не нахожу.
Орган державної влади ?
КВК державного бюджету ?
КВК місцевого бюджету ?
Я одержувач. КВК - 06 - Департамент освіти Маріупольської міської радиКПКВК0617693 - Інші заходи пов'язані з економічною діяльністю.
Бюджет 1412300000 Бюджет м. Маріуполь
Подскажите пожалуйста как правильно заполнить профиль. Или я что то не то смотрю?
-
- Квартирант
- Регіон: Полтавская Область
- Дякував (ла): 9 разів
Набрала дані по фінзвітності за 2017 рік: 1,2,3-дс без помилок; 4,5-дс-це якийсь кошмар! Не підсумовує, зникають набрані цифри! А вже в бюджетну звітнісь взагалі входу не має, бо виставлені КПК 2018 року, а КПК 2017 року не можу ввести! Підкажіть покроково як його обдурити??? Вже не має ніяких сил боротися з оцим усим: там поки кабінет створила, тепер тут такі заморочки.

- VOV
- Коронована особа
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 211 разів
Не треба боротися. Це ж тестування, спробували, щось вийшло, щось ні... Все, займайтеся своїми справами а розробники нехай займаються своїми - удосконалюють. Пізніше спробуєте ще.nataliya28 писав:Набрала дані по фінзвітності за 2017 рік: 1,2,3-дс без помилок; 4,5-дс-це якийсь кошмар! Не підсумовує, зникають набрані цифри! А вже в бюджетну звітнісь взагалі входу не має, бо виставлені КПК 2018 року, а КПК 2017 року не можу ввести! Підкажіть покроково як його обдурити??? Вже не має ніяких сил боротися з оцим усим: там поки кабінет створила, тепер тут такі заморочки.![]()
-
- Місцевий
- Регіон: Одесская Область
- Дякував (ла): 89 разів
- Подякували: 9 разів
подскажите когда хочу створити финансову звитнисть пишет , В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБхотя в довиднику власна фин указан распорядник
- VOV
- Коронована особа
Потрібно ще звертати увагу на дати відкриття і закриття. Вони повинні окреслювати діапазон звітності яку Ви намагаєтеся ввести.buhg писав:подскажите когда хочу створити финансову звитнисть пишет , В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБхотя в довиднику власна фин указан распорядник
-
- Мандрівник
- Регіон: Николаевская область
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 12 разів
Підкажіть будь-ласка, якщо в мене в профілі установи лише старі КВК , чи можливо створити фінансову звітність? в мережі фін.зв. дата відкриття з 01.01.17. бюджетну за 2017 створила без проблем, при створені фінансової поле звіт пусте(VOV писав:Потрібно ще звертати увагу на дати відкриття і закриття. Вони повинні окреслювати діапазон звітності яку Ви намагаєтеся ввести.buhg писав:подскажите когда хочу створити финансову звитнисть пишет , В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБхотя в довиднику власна фин указан распорядник
- VOV
- Коронована особа
В довіднику "Мережа МБ(ДБ) власна фінансова(бюджетна) звітність" під час додавання або якщо вже є додані елементи то редагуючи (можна змінити дату закриття).buhg писав:VOV, спасибо, а где проставлятьдати відкриття і закриття
- VOV
- Коронована особа
На фінансову звітність як я розумію КВК не впливає тому вона має створюватися якщо є елемент у довіднику власної мережі з відповідним діапазоном дат. Бюджетна ж взагалі зараз, можна сказати, не працює. Думаю що з часом щось дороблять щоб воно нормально працювало.NataliZ писав:Підкажіть будь-ласка, якщо в мене в профілі установи лише старі КВК , чи можливо створити фінансову звітність? в мережі фін.зв. дата відкриття з 01.01.17. бюджетну за 2017 створила без проблем, при створені фінансової поле звіт пусте(VOV писав:Потрібно ще звертати увагу на дати відкриття і закриття. Вони повинні окреслювати діапазон звітності яку Ви намагаєтеся ввести.buhg писав:подскажите когда хочу створити финансову звитнисть пишет , В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБхотя в довиднику власна фин указан распорядник
-
- Мандрівник
VOV, дивно, чомусь у всіх створюється фін.зв., а бюджена ні, а в мене навпаки - бюдж. за 2017 створюється, а фінансова - ні( сайт один, а правцює у різних користувачів по-різному чи це від налаштувань мережі-таки залежить?
- VOV
- Коронована особа
Оцього і я зрозуміти не можу на даний момент. В мене взагалі не виходить внести мережу по бюджетній звітності на 2017 рік, а на 2018 не створюється (на етапі вибору коді бюджету) Думаю що це залежить від якихось налаштувань в кожному казначействі своїх. Тому не переживаємо і чекаємо коли програмний комплекс буде працювати без помилок. Поки що ніяких притензій до користувачів з боку казначейства, думаю не буде.NataliZ писав:VOV, дивно, чомусь у всіх створюється фін.зв., а бюджена ні, а в мене навпаки - бюдж. за 2017 створюється, а фінансова - ні( сайт один, а правцює у різних користувачів по-різному чи це від налаштувань мережі-таки залежить?
-
- Мешканець
- Регіон: Кировоградская область
- Дякував (ла): 44 рази
З бюджетною звітністю поки що "непонятки":)) Зранку зайшла в цей розділ - а там є всі мої звіти за рік! Тоді експериментувала з фін.звітністю, через деякий час захожу, а вже розділ "бюдж.звітність" - пустий.VOV писав:Оцього і я зрозуміти не можу на даний момент. В мене взагалі не виходить внести мережу по бюджетній звітності на 2017 рік, а на 2018 не створюється (на етапі вибору коді бюджету) Думаю що це залежить від якихось налаштувань в кожному казначействі своїх. Тому не переживаємо і чекаємо коли програмний комплекс буде працювати без помилок. Поки що ніяких притензій до користувачів з боку казначейства, думаю не буде.NataliZ писав:VOV, дивно, чомусь у всіх створюється фін.зв., а бюджена ні, а в мене навпаки - бюдж. за 2017 створюється, а фінансова - ні( сайт один, а правцює у різних користувачів по-різному чи це від налаштувань мережі-таки залежить?
-
- Мандрівник
Наталекс, ось і в мене бюджетна звітність відкрилась з всіма цифрами 2017 року, я навіть не заповнювала, просто бігом підписала бух, потім керівником, прикріпила супр.лист і відправила на казну. Чекаю відповіді. Фінансова досі не працює що тільки не робила(
- VOV
- Коронована особа
Тобто виходить казначейство саме на своїму рівні забезпечило заповнення звітів даними з бази АС-КАЗНА. Тоді підкажіть мені хтось в чому ж смисл їх підписування і так би мовити "подачі"???NataliZ писав:Наталекс, ось і в мене бюджетна звітність відкрилась з всіма цифрами 2017 року, я навіть не заповнювала, просто бігом підписала бух, потім керівником, прикріпила супр.лист і відправила на казну. Чекаю відповіді. Фінансова досі не працює що тільки не робила(
- VOV
- Коронована особа
Поживем побачимо. Через місяць буде видніше...NataliZ писав:VOV, мені здається це просто тест на те, як це все працює, репетиція перед квартальною звітністю)
- VOV
- Коронована особа
Так мабуть що у всіх. І я так розумію, що немає механізму зміни цієї дати. Тобто почати вводити звітність раніше звітної дати буде неможливо. А потім 1 числа звітного місяця всі дружно ринуть...NataliZ писав:Люди, а у всіх при вході зверху де строка меню (зелена) посередені є напис "Звітна дата : 01.01.2018"?
-
- Мешканець
)))NataliZ писав:Наталекс, ось і в мене бюджетна звітність відкрилась з всіма цифрами 2017 року, я навіть не заповнювала, просто бігом підписала бух, потім керівником, прикріпила супр.лист і відправила на казну. Чекаю відповіді. Фінансова досі не працює що тільки не робили
а Вам щось говорили, що потрібно слати звітність на казну? бо було завдання тільки створити кабінет і чекати на наступну ЦВ (цінну вказівку:)))
- VOV
- Коронована особа
А що таке "створити кабінет", також не можу зрозуміти? По факту користувачі яким вдалося зайти попадали у вже створений свій кабінет і лише дозаповнювали (оновлювали) профіль користувача. Де ж сам момент створення? Я вважаю що створенням якраз займалося казначейство оброблюючи Вашу заявку. Відповідно до 28.02 казначейство повинно було створити кабінети. Але все було так озвучено що крайніми знову ж таки стали користувачі, хоча від них вимагалося лише подати заяву та мати ключі для входу в кабінет (коли цей вхід буде можливим і працюватиме бездоганно).Наталекс писав:)))NataliZ писав:Наталекс, ось і в мене бюджетна звітність відкрилась з всіма цифрами 2017 року, я навіть не заповнювала, просто бігом підписала бух, потім керівником, прикріпила супр.лист і відправила на казну. Чекаю відповіді. Фінансова досі не працює що тільки не робили
а Вам щось говорили, що потрібно слати звітність на казну? бо було завдання тільки створити кабінет і чекати на наступну ЦВ (цінну вказівку:)))
-
- Мешканець
квартальну звітність за квартал потрібно буде надсилати елктронкою (інформація від казначейства), а зараз тестуємо на фін.звітності річній.VOV писав:Поживем побачимо. Через місяць буде видніше...NataliZ писав:VOV, мені здається це просто тест на те, як це все працює, репетиція перед квартальною звітністю)
- VOV
- Коронована особа
Ви маєте на увазі фінансову чи бюджетну звітність?Наталекс писав:квартальну звітність за квартал потрібно буде надсилати елктронкою (інформація від казначейства), а зараз тестуємо на фін.звітності річній.VOV писав:Поживем побачимо. Через місяць буде видніше...NataliZ писав:VOV, мені здається це просто тест на те, як це все працює, репетиція перед квартальною звітністю)
-
- Мешканець
ага, так і є! може це на момент тестування така "лафа" із заповненими формами по бюдж.звітності:))) Може наша задача - підтвердити дані своїми підписами, що є в казні? але ж форми по спец.фонду потрібно дозаповнювати своїми даними: поживемо - побачимо:))VOV писав:Тобто виходить казначейство саме на своїму рівні забезпечило заповнення звітів даними з бази АС-КАЗНА. Тоді підкажіть мені хтось в чому ж смисл їх підписування і так би мовити "подачі"???NataliZ писав:Наталекс, ось і в мене бюджетна звітність відкрилась з всіма цифрами 2017 року, я навіть не заповнювала, просто бігом підписала бух, потім керівником, прикріпила супр.лист і відправила на казну. Чекаю відповіді. Фінансова досі не працює що тільки не робила(