Кошторис

Тут обговорюємо питання Системи Дистанційного обслуговування "Клієнт Казначейства - Казначейство" та Система подачі звітності "Є-звітність"
dawuk
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 15
З нами з: 23 лютого 2015, 12:13
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення dawuk »

Доброго дня, будь ласка допоможіть, на початку року через СДО зареєстрований кошторис по КПКВ 2101020, в грудні надали кошторис по КПКВ 2101150, як його внести в СДО?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 10369
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 146 разів
Подякували: 1375 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

dawuk писав:
11 грудня 2023, 18:13
Доброго дня, будь ласка допоможіть, на початку року через СДО зареєстрований кошторис по КПКВ 2101020, в грудні надали кошторис по КПКВ 2101150, як його внести в СДО?
Так само як ви вносили по 2101020, процедура однакова, можливо треба внести зміни в мережу установ і додати цей КПК. З вашого запиатння не зрозуміло в чому проблема

dawuk
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 15
З нами з: 23 лютого 2015, 12:13
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення dawuk »

коли добавляєш інший кпкв експортується і старий і новий кошторис, це в ппз фін документи. підсказали старий видалити і внести новий

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 10369
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 146 разів
Подякували: 1375 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

dawuk писав:
12 грудня 2023, 13:00
коли добавляєш інший кпкв експортується і старий і новий кошторис, це в ппз фін документи. підсказали старий видалити і внести новий
Користуйтеся ФІТ-Бюджет це можна зробити там безкоштовно і без цих заморочок

Відповісти

Повернутись до “СДО "Клієнт Казначейства - Казначейство" та "Є-звітність"”