Автоматизована система «Є-Звітність»

Тут обговорюємо питання Системи Дистанційного обслуговування "Клієнт Казначейства - Казначейство" та Система подачі звітності "Є-звітність"
Fin_0809Ch
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 47
З нами з: 08 вересня 2017, 14:29
Регіон: Черниговская область
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 15 разів

Повідомлення Fin_0809Ch »

belka писав:Не можу зайти на свою сторінку. Змінили ключі на нові подали в казначейство заявку. Нові ключі сторінку діагностики проходять, а в є-звітність зайти не можу  пише що   [font="Open Sans", "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif]Не вірний ідентифікатор користувача або пароль. Що не так?[/font]
перевірте наявність нових ключів (публічних) ваших співробітників та казначейства в папці c:\My Certificates and CRLs 13\
публічні ключі потрібно скачати с сайта acsk.treasury.gov.ua та помістити в цю папку.

_oksana_
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 17
З нами з: 24 січня 2015, 11:16
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення _oksana_ »

Доброго дня! Ключі від АЦСК Україна.
Не можу підписати , викидує помилку. Може у когось таке було, що робили?

[font="Open Sans", "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif]ORA-01692: unable to extend lob segment CORE.SYS_LOB0000088520C00011$$ partition SYS_LOB_P156027 by 128 in tablespace COREBIGD_2019ORA-06512: at "CORE.SOER_CHK", line 620ORA-06512: at line 2[/font]

Катерина Маліновська
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 14 травня 2018, 14:14
Регіон: Херсонская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Катерина Маліновська »

Доброго ранку.Проконсультуйте мене, будь ласка, з такого питання : сьогодні при створенні консолідованої форми фінансової звітності, програма видає помилку "[font="Open Sans", "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif]soer_forms.create_forms_reporting ORA-01688: unable to extend table CORE.SOER_FORMS_REPORTING partition P20190101 by 128 in tablespace COREBIGD_2019 ORA-06512: at "CORE.SOER_FORMS", line 1336 ----- PL/SQL Call Stack ----- object line object handle number name 0000000B47C32E20 1371 package body CORE.SOER_FORMS 0000000B47C32E20 558 package body CORE.SOER_FORMS 00000005B1F6F098 3 anonymous block[/font][font="Open Sans", "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif]" . [/font] Це помилка системи взагалі чи проблеми в налаштуваннях програми в мене ? 

emssik
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 15 січня 2019, 09:41
Регіон: Хмельницкая область

Повідомлення emssik »

Доброго ранку, система не працює ще з в чорашнього вечора при любій дії видає помилку. Хто не зміг здати звітність з технічних причин, що буде?Терміни автоматично якось продовжать?

Аватар користувача
KMS07
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 17
З нами з: 20 січня 2017, 11:09
Регіон: Одесская область

Повідомлення KMS07 »

Доброго дня, при створені: Фінансова звітність - ліквідаційна - створити, обираючи форму, наприклад 5дс, видає помилку "В довіднику підпорядкованості установи не заповнено: Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБ (Ліквідаційна форма). 

Як додати цей довідник?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Леся1983
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 14
З нами з: 02 липня 2018, 19:12
Регіон: Одесская область
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Леся1983 »

добрый день подскажите как закрыть период: [font="Open Sans", "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif]Дана мережа 01.01.2016-01.01.2019 на дату кінця включена до діючої мережі
01.01.2017-31.12.2020
ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ ТА НАУКИ ОДЕСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Для зміни підпорядкування потрібно:
- для даної мережі проставити дату кінця мінімум 31.12.2016[/font]

warden4ik
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 15
З нами з: 21 лютого 2018, 13:00
Регіон: Черниговская область
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення warden4ik »

Підскажіть видає Барскриптор помилку: виникла необроблена помилка в програмі, хоча діагностику проходить, допомогає тільки перезавантаження пк. Ніхто не стикався з такою помилкою?

Леся1983
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 14
З нами з: 02 липня 2018, 19:12
Регіон: Одесская область
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Леся1983 »

Добрый день подскажите как создать Ликвидацийну звитнисть если создан местний и державний програма ругается говорит что отчет уже создан

Козубська Ірина
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 13
З нами з: 12 липня 2017, 13:17
Звідки: Ukraine, Ternopil
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення Козубська Ірина »

Добрий день!
Windows 10. Не можу зайти в програму (пробувала Chrom, Mozila, Opera. Explorer).
Ключ на Token, але користувачів (файл таємного ключа) є два (повністю ідентичних (Прізвище Ім'я Побатькові)), і потрібно вибрати в списку другого. А список не відкривається, заблокований. Питає пароль, каже що невірний.
Ключ перевірку в Барсі проходить, все ок. Але в Барсі користувач один.
В Windows 7 при вході список відкривається, дає вибрати другого користувача.
Що порадите?

Катерина Маліновська
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 14 травня 2018, 14:14
Регіон: Херсонская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Катерина Маліновська »

Доброго дня. Підкажіть, будьласка, звіт за новоствореною мережею можна створювати в день її відкриття, чи вона стає доступною через добу ? В нас з'явилась нова функція, за якою довелося створювати нову мережу в довідниках, але при створенні звіту в випадаючому списку дана функція не відображається. Тому в мене виникло питання чи потрібен час для оновлення системи, чи я зробила помилку при внесенні характеристик ?

DarthNihilus
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 74
З нами з: 11 січня 2012, 16:48
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення DarthNihilus »

В мене не входить в систему з ключем печатки. Це у всіх сьогодні таке чи шо?

Кузя
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 225
З нами з: 09 листопада 2012, 15:00
Регіон: Ровенская область
Звідки: Рівне
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення Кузя »

Не можливо створити форму 7 місячну (періодичність звіту лише квартальна, а місячної немає), це в усіх так?

80welkommi
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 66
З нами з: 10 вересня 2015, 10:41
Регіон: Донецкая область
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення 80welkommi »

місячні форми не подаються в квартальний. тільки в місячний та річний звіт

Кузя
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 225
З нами з: 09 листопада 2012, 15:00
Регіон: Ровенская область
Звідки: Рівне
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення Кузя »

krasnogorivka писав:місячні форми не подаються в квартальний. тільки в місячний та річний звіт
Дякую. Вперше дебіторка в квартальному звіті, тому і хвилююся.

80welkommi
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 66
З нами з: 10 вересня 2015, 10:41
Регіон: Донецкая область
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення 80welkommi »

DarthNihilus писав:В мене не входить в систему з ключем печатки. Це у всіх сьогодні таке чи шо?
я ніколи не вхожу по ключю-печатка. тільки гол.бух або керівник

80welkommi
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 66
З нами з: 10 вересня 2015, 10:41
Регіон: Донецкая область
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення 80welkommi »

Катерина Маліновська писав:Доброго дня. Підкажіть, будьласка, звіт за новоствореною мережею можна створювати в день її відкриття, чи вона стає доступною через добу ? В нас з'явилась нова функція, за якою довелося створювати нову мережу в довідниках, але при створенні звіту в випадаючому списку дана функція не відображається. Тому в мене виникло питання чи потрібен час для оновлення системи, чи я зробила помилку при внесенні характеристик ?
як тільки казна ввела мережу - функція активна.

buhg
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 703
З нами з: 21 січня 2014, 14:27
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса
Дякував (ла): 87 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення buhg »

подскажите, не могу зайти под бухгалтером в систему, предлагает только директора и в профиле тоже только его серт есть , как можно добавить бухгалтера ,надо отчет сдавать , а не могу

DarthNihilus
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 74
З нами з: 11 січня 2012, 16:48
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення DarthNihilus »

krasnogorivka писав:
DarthNihilus писав:В мене не входить в систему з ключем печатки. Це у всіх сьогодні таке чи шо?
я ніколи не вхожу по ключю-печатка. тільки гол.бух або керівник
тобто ви не підписуєте жодного звіту печаткою установи. Де це такі добрі казначеї?

80welkommi
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 66
З нами з: 10 вересня 2015, 10:41
Регіон: Донецкая область
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення 80welkommi »

DarthNihilus писав:
krasnogorivka писав:
DarthNihilus писав:В мене не входить в систему з ключем печатки. Це у всіх сьогодні таке чи шо?
я ніколи не вхожу по ключю-печатка. тільки гол.бух або керівник
тобто ви не підписуєте жодного звіту печаткою установи. Де це такі добрі казначеї?
так звіти печаткою не підписують. тільки бухгалтер та керівник.

80welkommi
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 66
З нами з: 10 вересня 2015, 10:41
Регіон: Донецкая область
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення 80welkommi »

на звітах печатка не ставиться ( бумажний варіант). тільки підпис бухгалтер + керівник

Sneman
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 184
З нами з: 27 січня 2012, 22:31
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 61 раз

Повідомлення Sneman »

DarthNihilus писав:тобто ви не підписуєте жодного звіту печаткою установи. Де це такі добрі казначеї?
Со своей стороны очень интересно, где это электронную печать на отчетах просят, и как Вы ее ставите :-)

Sneman
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 184
З нами з: 27 січня 2012, 22:31
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 61 раз

Повідомлення Sneman »

Катерина Маліновська писав:Доброго дня. Підкажіть, будьласка, звіт за новоствореною мережею можна створювати в день її відкриття, чи вона стає доступною через добу ? В нас з'явилась нова функція, за якою довелося створювати нову мережу в довідниках, але при створенні звіту в випадаючому списку дана функція не відображається. Тому в мене виникло питання чи потрібен час для оновлення системи, чи я зробила помилку при внесенні характеристик ?
У Вас скорее всего дата открытия мережи неправильная. Попробуйте выставить 01.01.2019. Только откорректировать ее не получится. Сначала в этой строчке поставьте дату закрытия такую же как дату открытия, сохраните, потом добавьте новую строку с правильной датой открытия.

DarthNihilus
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 74
З нами з: 11 січня 2012, 16:48
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення DarthNihilus »

Sneman писав:
DarthNihilus писав:тобто ви не підписуєте жодного звіту печаткою установи. Де це такі добрі казначеї?
Со своей стороны очень интересно, где это электронную печать на отчетах просят, и как Вы ее ставите :-)
у меня с рождения была уверенность что на отчётах ставились и ЕЦП печати. Просто пару месяцев подряд был только сопроводительный, я его с бухгалтера отправлял, а тут - хоба!!
))

DarthNihilus
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 74
З нами з: 11 січня 2012, 16:48
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення DarthNihilus »

тут у коллег в соседнем ведомстве проблема, у них ключ новый недавно сделали, в виде файла, при попытке входа в Е-звит выдает что не найден ключ либо сертификат, тоже самое при диагностике, а на ругом компе вообще выдает некую ошибку Visual C и потом барскриптор умирает, надо по новой запускать.
в чем может быть проблема?
ключ закинул в папку Key, а сертификаты в My Cert-s 13 ...
Шо делать?

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2477
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 433 рази

Повідомлення yaoleg »

DarthNihilus писав:тут у коллег в соседнем ведомстве проблема, у них ключ новый недавно сделали, в виде файла, при попытке входа в Е-звит выдает что не найден ключ либо сертификат, тоже самое при диагностике, а на ругом компе вообще выдает некую ошибку Visual C и потом барскриптор умирает, надо по новой запускать.
в чем может быть проблема?
ключ закинул в папку Key, а сертификаты в My Cert-s 13 ...
Шо делать?
Скоріш за все - немає якось сертифіката(особистого, кореневого або корпоративного).

DarthNihilus
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 74
З нами з: 11 січня 2012, 16:48
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення DarthNihilus »

А це правильно що їх просто треба закинути в папку My Certificates and CRLs 13 ? Може ще кудись?

уточнення - пише - не знайдено НКІ або сертифікати на ньому

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2477
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 433 рази

Повідомлення yaoleg »

DarthNihilus писав:А це правильно що їх просто треба закинути в папку My Certificates and CRLs 13 ? Може ще кудись?
На першій сторінці при вході в АС "Є-Звітність" є інструкція, що потрібно робити.

DarthNihilus
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 74
З нами з: 11 січня 2012, 16:48
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення DarthNihilus »

Та вроде всё зробив як должно бути
видає помилку бібліотеки Візуал С, вбиває процесс, і потім само собою "Немає звязку з ЕЦП клієнта"

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2477
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 433 рази

Повідомлення yaoleg »

DarthNihilus писав:Та вроде всё зробив як должно бути
видає помилку бібліотеки Візуал С, вбиває процесс, і потім само собою "Немає звязку з ЕЦП клієнта"
Чиї ключі?

Козубська Ірина
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 13
З нами з: 12 липня 2017, 13:17
Звідки: Ukraine, Ternopil
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення Козубська Ірина »

Добрий день! Допоможіть будь ласка. Не можу зайти в програму бухгалтером. 
Перепробувала багато браузерів - те саме. Система 64-розрядна. Ключ на токені. 
При авторизації висвічує носій таємного ключа - токен автор, файл таємного ключа має 2 однакових ПІБ, але щоб ввійти, треба вибрати другого, а список заблокований, не відкривається, по замовчуванню вибирається перший. При вводі паролю видає помилку - Невірний ідентифікатор або пароль. І не дає відкрити список, щоб вибрати другий рядок.
В 32-розрядній нема проблем, в різних браузерах є можливість відкрити список, вибрати другий рядок.
Перевірку в Барсі ключ проходить.
Що робити?

Відповісти

Повернутись до “СДО "Клієнт Казначейства - Казначейство" та "Є-звітність"”