Здача кошторисів у 2017 році
-
- Мандрівник
- Регіон: Ровенская Область
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 3 рази
Підкажіть, як здаєте кошториси( постійні, сесія 23,12,2016) у фінуправління???? Кажуть, що нової програми немає і якщо і приймуть то підписувати на казну не будуть. Що робити?????
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 150 разів
- Подякували: 1395 разів
- Контактна інформація:
Думаю все як раз таки навпаки, поки що ніхто не кинувся, всі річний звіт роблять, а потім вже про кошториси будуть думати!джус писав:Я так розумію всі бюджети поздавали і в фінуправління і в казну!!!! Одна я залишилась на цілу країну![]()

-
- Мандрівник
- Регіон: Ровенская Область
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 3 рази
А як же терміни(14 днів)? Чи будемо здавати скажемо 11,01, а дату ставити 5,01? Якщо так приймуть!!А річні плани закупівель( без тендерів) яким числом затверджувати, оприлюднювати теж на протязі 5 днів після затвердження!? Чи прив'язки до кошторисів не робити?
Вибачайте, багато питань, голова обертом(веселих свят
Вибачайте, багато питань, голова обертом(веселих свят

Чекаємо лімітні довідки, а на даний час надали до фінуправління ПРОЕКТИ кошторисів та помісячний план.EVGENIY писав:Думаю все як раз таки навпаки, поки що ніхто не кинувся, всі річний звіт роблять, а потім вже про кошториси будуть думати!джус писав:Я так розумію всі бюджети поздавали і в фінуправління і в казну!!!! Одна я залишилась на цілу країну![]()
Існує Порядок складання форм бюджетних документів відпов. до ПКМУ №228 від 28.02.2002р. Про затвердження Порядку складання, розгляду, затвердження та основних вимог до виконання кошторисів бюджетних установ.джус писав:тобто "проекти кошторисів"? Ви що крім бланків кошторисів та розписів, ще й таке робите? А я думала мені важко!!!
Проекти кошторисів спочатку надаються на потребу до бюджетного запиту.
-
- Мандрівник
- Регіон: Херсонская область
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 2 рази
Наш фінвідділ незнає як їх приймати, нові КФК говорить пришлемо графік ,казна мовчить теж спихає на сайт казначейства ,а бланків ніде немає,ждемо ЄВГЕНІЯ !!! .
-
- Мандрівник
- Регіон: Запорожская Область
[font="Noto Sans", sans-serif]EVGENIY, доброго дня. Дякую Вам за Вашу величезну роботу по розробці "розумних" файлів. Чи будуть виставлені нові кошториси та плани асигнувань (з новими КФК) ? Адже потрібно вже здавати бюджети, а без Вашої допомоги ніяк...[/font]
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 150 разів
- Подякували: 1395 разів
- Контактна інформація:
Olga2012 писав:[font="Noto Sans", sans-serif]EVGENIY, доброго дня. Дякую Вам за Вашу величезну роботу по розробці "розумних" файлів. Чи будуть виставлені нові кошториси та плани асигнувань (з новими КФК) ? Адже потрібно вже здавати бюджети, а без Вашої допомоги ніяк...[/font]
-
- Новачок
- Регіон: Луганская область
Добрый вечер! Подскажите пож.что нам делать? Мы КЗ"ЛОДЮСШИ" (Комунальний заклад "Луганська обласна дитячо-юнацька спортивна школа для інвалідів" . До 2017 года финансировались по КФК 130107 и 130105. Сейчас нам определили финансирование по 5031 и 5022 соответственно. Казначейство настаивает на том , что это неправильно. Надо по 5022 и 5042 соответственно. Подскажите как нам быть и что делать если казначейство право, а вышестоящая повесила нам планы в своей казне неправильно.