Надбавка за вислугу років працівникам бухгалтерських служб
Доброго дня Шановні колеги!
Запрошую ,вас, залучитися до підписання електронної петиції, щодо надання надбавки за вислугу років працівникам бухгалтерських служб.
Примітка : якщо при реєстрації виникли проблеми , а саме лист-підтвердження реєстрації не надходить до пошти , шукайте його в спамі ( так як часто пошта ставить під сумнів посилання) , надіюсь у вас не виникне проблем. Не будьте байдужими!!
Запрошую ,вас, залучитися до підписання електронної петиції, щодо надання надбавки за вислугу років працівникам бухгалтерських служб.
Примітка : якщо при реєстрації виникли проблеми , а саме лист-підтвердження реєстрації не надходить до пошти , шукайте його в спамі ( так як часто пошта ставить під сумнів посилання) , надіюсь у вас не виникне проблем. Не будьте байдужими!!
-
Ariel
- Квартирант

- Регіон: Харьковская Область
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 10 разів
Станом на 9.30 ранку зареєстровано 1304 голосу в підтримку - 5,2% від необхідного. Не будьте байдужими - голосуйте!!! Це просто! Кому не зрозуміло пишіть, я поясню!
Петицію 100% підтримую, зареєструвалась успішно, але хочу ввійти в ситему видає , що невірний логін, або пароль, коли декілька рах все вірно ввожу. Це,що спеціально???
- Olga_K
- Коронована особа

- Регіон: Запорожская область
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 130 разів
Знайти учасника| Усі A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Інший
32528 користувачів
оце нас стільки тут на форумі-і проголосовано менше 6 тисяч. якщо кожен підтримає-то шанс буде
32528 користувачів
оце нас стільки тут на форумі-і проголосовано менше 6 тисяч. якщо кожен підтримає-то шанс буде
Добрий вечір! Третій день намагаємося з колегами за реєструватися, але нічого не виходить. на електронну адресу нічого не приходить. не можу зрозуміти, що не так роблю? все заповнюю, приходить код, перевіряю дані, реєструюсь і все... більш нічого не відбувається. Можливо, щось не так?Ariel писав:Станом на 9.30 ранку зареєстровано 1304 голосу в підтримку - 5,2% від необхідного. Не будьте байдужими - голосуйте!!! Це просто! Кому не зрозуміло пишіть, я поясню!
Щоб підписати петицію " Надбавка за вислугу років працівникам бухгалт. служб " повідомлення приходить на електронну пошту в " СПАМ ". Так, що дивітья в СПАМ і звідти йдіть далі. Підписуйте - це наша надія на доплату!!! Всім всього найкращого !!!
Уже підписано 6170 чоловік. Підписуйте всі, залучайте рідних і близьких. Щоб підписати петицію не обов"язково бути бухгалтером!!!
так я згодна , що це наша надія. тільки на електронну пошту нічого неприходить. і в спам теж.
-
tivrov_buhgalter
- Новачок

- Регіон: Винницкая область
не зрозуміла як це зробити правильно технічно, чию електронну пошту ввести?
- nessa-iness
- Мешканець

- Регіон: Херсонская Область
- Дякував (ла): 56 разів
- Подякували: 58 разів
Мені також на пошту нічого не приходить, в т.ч в спам (
У мене теж нічого не виходило, бо реєстревалась через браузер Opera. Спробувала інший і все вийшло. Спробуйте змінити браузер, Opera не пропускає.nessa-iness писав:Мені також на пошту нічого не приходить, в т.ч в спам (
підписуйте петицію, зараз підписати петицію стало набагато легше, ніяких затримок.
-
фіалка6289
- Мандрівник

- Регіон: Винницкая Область
- Подякували: 1 раз
Чудово, ( на 05.04.2017 - навіть 9 тис. немає) , а навіщо нам бухгалтерам доплату за вислугу років????!!!! ГРАНДІОЗНІ зміни в бюджетному бухгалтерському обліку можуть підтвердити - стаж на бухгалтерській роботі не завжди допомагає. Бухгалтер - це така професія, де потрібен "свіжий" погляд (мозок) на НОВЕ, а старі знання нам виходить не дуже і потрібні - йдемо у Європу...... ось тільки якимись манівцями......