Дуже вдячна Вам за обіцяний подарунок - флешку! Чесно кажучи, для мене це була велика несподіванка. Я була приємно здивована, коли сьогодні прийшла поштарка і віддала мені пакунок. Флешка була потрібна (вийшла з ладу стара). ДЯКУЮ!!!
styu писав:А ось і обіцяний подарунок для перших 200 зареєстрованих с 29 травня користувачів форуму. Ваші флешки вже у нас і чекають на зустріч із новими власниками! Не забудьте отримати!
Валентина Витальевна стала последней обладательницей подарочной флешки от нашего форума среди харьковских участников! Надеемся, что участники из других городов также получили свои подарки.
Ну а всем остальным нашим друзьям по форуму хотим пожелать и дальше оставаться активными, внимательно следить за нашими акциями и розыгрышами и получать полезные подарки и сюрпризы!
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
повністю поділяю обурення мигівської с/ради, аналогічна ситуація-флешку не отримали, хоча 29 числа одні з перших були зареєстровані, промо-код, адреса та телефон були вказані при реєстрації
Шановні бухгалтери! Вже скоро буде День Бухгалтера. В честь цього свята для вас ми підготували концерт "Віват Бухгалтер!" з відомим гуртом "Авіатор". Ви можете безкоштовно потрапити на концерт в Харкові лише написав привітання в соціальній мережі. Той учасник, хто отримає найбільше число лайків - отримає квиток на свято!
я зареєструвалась,але пройшов місяць після реєстрації і я не змогла зайти під своїми даними, також не знаю чи потрапила у список на отримання флешки- як про це дізнатись ?
chernh писав:я зареєструвалась,але пройшов місяць після реєстрації і я не змогла зайти під своїми даними, також не знаю чи потрапила у список на отримання флешки- як про це дізнатись ?
Під яким логіном Ви реєструвались? Данні не змінювались, тому можливо вам потрібно змінити пароль. Також без логіна я не можу вам сказати, чи потрапили ви в розіграш флешки
Нажаль данний аккаунт був зареєстрований 2 червня, в той час, як акція відбувалась 29 травня, тому в список переможців Ви не попали.
Що до входу на сайт під данним логіном, спробуйте запросити новий пароль, нажавши "Я забув свій пароль".
VBondarenko писав:Зареєструвалась 18 серпня 2014. Як і коли можна дізнатися про перших 200 яким буде надіслано флешку? Чи буду я в тому переліку? Дякую за відповідь.
Доброго ранку. Я Вам вже зараз маю змогу відповісти, що Ви потрапили в 200 учасників і отримаєте флешку в кінці місяця.
Добрий день! Скажіть , будь ласка, в якій темі можна побачити, хто успішно зареєструвався та потрапив до списку перемежців і якщо пощастить -побачити своє прізвище!