Матеріальна допомога на оздоровлення
-
- Новачок
- Регіон: Днепропетровская область
- Дякував (ла): 3 рази
Підскжість, будь ласка, чи можна працівникам бухгалтерії відділу культури (освіти) виконавчого комітету селищної ради виплачувати матеріальну допомогу на оздоровлення у розмірі середньомісячної ЗП за рішенням керівника, погодження голови ОТГ та наявності коштів, чи лише у розмірі посадового окладу?
-
- Мешканець
- Регіон: Днепропетровская область
- Дякував (ла): 20 разів
- Подякували: 5 разів
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка. Пед.працівник працює на 0,85 посадового окладу., йде у відпустку з виплатою матеріальної допомоги. В якому розмірі повинна бути виплачена матеріальна допомога на оздоровлення : посадовий оклад чи місячний?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 150 разів
- Подякували: 1396 разів
- Контактна інформація:
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи маємо право виплатити мат допомогу державному службовцю за попередній період: приведена дата 20.04.2017р., у 2017 році не отримав грошову допомогу, у 2018-2019 роках - допомога виплачувалась (планується звільнення 28.02.2020 у зв'язку з скороченням штату)?
-
- Новачок
- Регіон: Вінницька обл.
Здрастуйте) Допоможіть, хто може, порадою, посиланням на документи. Працюю вчителем поч. класів. У травні цього року поламала ногу. Знаходжусь на тривалому лікуванн (маю складний перелом гомілково-ступневого суглобу) . Щорічну відпустку не використала. Лікарняний закінчиться у перших числах січня 2021 року. Чи зможу я отримати оздоровчі за 2020 рік, якщо піду у відпустку одразу після закриття лікарняного у січні 21 року? Чи треба після закриття лікарняного виходити на один день на роботу, а потім іти у відпустку, чи можна це зробити одразу, не виходячи на роботу? І чи можливо піти у відпустку 31 грудня 2020 року, щоб не втратити оздоровчі за цей рік. адже ми вчимося по 30 грудня, а у відпустку я можу іти тільки під час канікул? Буду Вам дуже вдячна за відповідь. Не хочеться втрачати оздоровчі. Кожна гривня на рахунку,вона не буде зайвою у моїй ситуації.
-
- Новачок
- Регіон: Хмельницкая область
Доброго вечера колеги! Підскадіть будь ласка чи можна виплатити іншому працівнику в КНП ПМСД матеріальну догомогу при наданні відпустки на 2 к.д.(допомога не обовязкова). Якщо працівник прийнятий на роботу два місяці тому. Фонд оплати праці є.