Нові оклади з 1 вересня 2015 року та ЄТС
-
- Мандрівник
- Регіон: Херсонская Область
Вітаю, дорогі колеги! Питання щодо нових окладів за ЄТС із 1 вересня 2015 року.
Зміни відбулись з І до 5 тарифного розрядів. У мене є інспектор кадрів 6 розряду. У 5-го оклад встановлюється 1413, а у шостого - 1263. Що робити?
Зміни відбулись з І до 5 тарифного розрядів. У мене є інспектор кадрів 6 розряду. У 5-го оклад встановлюється 1413, а у шостого - 1263. Що робити?
Почитайте на главной странице, там всю сетку выложили, 6 т.р. 1467,00!
-
- Мандрівник
- Регіон: Черновицкая область
Де можна побачити нову ЄТС? фінуправління просить інформацію по заробітній платі на вересень-жовтень, а без оновлених тарифних розрядів таку інформацію надати неможливо
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 150 разів
- Подякували: 1396 разів
- Контактна інформація:
aljona-rurak писав:Де можна побачити нову ЄТС? фінуправління просить інформацію по заробітній платі на вересень-жовтень, а без оновлених тарифних розрядів таку інформацію надати неможливо

- вишня
- Квартирант
- Регіон: Харьковская Область
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 1 раз
Доброго вечора! У мене виникло таке питання:викладачу по тарифікації надано 245 год.на 10 міс.Прийнято на посаду з трудовою книжкою.тобто основне місце роботи. Заробітна плата згідно тарифікації 1059 грн. в місяць.Те що ЄСВ за нього треба платити з мінімалки я зрозуміла.А чи не треба йому доплачувати до мінімальної зарплати ? Чи може добавити година щоб була мінімальна зарплата?Може в кого є така ситуація .відгукніться!!!!!
- svetikS
- Мандрівник
- Регіон: Киевская Область
Якщо вистачає кошторису, можна нарахувати вже у вересні по новим окладам? Все одно з жовтня перерахунки і нова головна біль з Пенсійним (розбивати помісячно). Чи буде це суттєвим порушенням? Адже поки виплатять зп до кінця місяця має з"явитися і постанова уряду про нові тарифні розряди? Хто як робить?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Я считаю можно, закон то уже подписан президентом. осталось только опубликовать а это уже дело техники! Тем более фонд если позволяет! Надеюсь до конца месяца всё таки вступит в силу!svetikS писав:Якщо вистачає кошторису, можна нарахувати вже у вересні по новим окладам? Все одно з жовтня перерахунки і нова головна біль з Пенсійним (розбивати помісячно). Чи буде це суттєвим порушенням? Адже поки виплатять зп до кінця місяця має з"явитися і постанова уряду про нові тарифні розряди? Хто як робить?
Доброго дня! як розуміти цю статтю:
ст.33 "Дозволити органам влади здійснювати підвищення заробітної плати понад розміри, визначені відповідно до рішень Кабінету Міністрів України, за рахунок та в межах власних коштів з урахуванням прийнятих рішень станом на 01 вересня 2015 року та можливостей, наданих статтею 101 Бюджетного кодексу України”
Якщо у службовця оклад на рівні мін зарплати, то що йому сільська рада може встановити оклад в більшому розмірі?
ст.33 "Дозволити органам влади здійснювати підвищення заробітної плати понад розміри, визначені відповідно до рішень Кабінету Міністрів України, за рахунок та в межах власних коштів з урахуванням прийнятих рішень станом на 01 вересня 2015 року та можливостей, наданих статтею 101 Бюджетного кодексу України”
Якщо у службовця оклад на рівні мін зарплати, то що йому сільська рада може встановити оклад в більшому розмірі?
-
- Квартирант
- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 3 рази
Доброго дня!Працівник пішов у відпустку з 3 вересня,відпускні я не перераховую,але матеріальна допомога у розмірі посадового окладу(по тарифній сітці 11 розряд), при виплаті заробітної плати за вересень потрібно донарахувати матеріальну допомогу та визначити фіксовану індексацію?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Відпускні треба донарахувати виходячі з того що оклад підвищився з 1 вересня, матеріальна допомога та її розмір вказуються в наказі про відпустку, у вас як у бухгалтера не має підстав платити йому матерільну допомогу більше ніж визначено в наказі, тому нехай вносять зміни в наказ і тоді ви донараховуєте, або ж новий наказ про донарахування!mla1989 писав:Доброго дня!Працівник пішов у відпустку з 3 вересня,відпускні я не перераховую,але матеріальна допомога у розмірі посадового окладу(по тарифній сітці 11 розряд), при виплаті заробітної плати за вересень потрібно донарахувати матеріальну допомогу та визначити фіксовану індексацію?