опалювачам нічні + 3200,00 грн.подскажите, а работа в праздничные дни включается в зпл для сравнения, это не есть наурочный час,те кочегарам ночные не входят а праздничные входят до 3200
святкові входять в 3200,00 грн.
опалювачам нічні + 3200,00 грн.подскажите, а работа в праздничные дни включается в зпл для сравнения, это не есть наурочный час,те кочегарам ночные не входят а праздничные входят до 3200
Повідомлення vitaliy08041978 »
Да, доплата до МЗП делается на основной оклад и на 0,5 оклада совместителя. Доплата за использование дезсредств не включается до МЗП, а начисляются сверх 3200грн.MCKiD писав:Подскажите пожалуста!Работник работает на должности уборщицы служебных помещений с доплатой 10% (за использование дезсредств) на 1,5 ставки, 0,5 ставки как совместитель. Доначисления до минзарплаты делаются на 1 оклад и 0,5 оклада.
Зараз важко щось сказати. Згідно роз'яснень, які є на сьогодні окремо робимо доплату до мінімальної зарплати по основній посаді і окремо по сумісництву. Якщо у працівника одна основна і дві посади по сумісництву, то з точки зору роз'яснень, дві ставки сумісника повинні сумуватися перед тим як визначити доплату. Але з точки зору справедливості - я б робив доплату по кожному сумісництву окремо.Інна Братчук писав:невідкаладні стани згідно наказу який мені подали це сумісництво, і двірник теж сумісництвоeMelya писав:Невідкладні стани - це доплата до основної посади? Тоді доплата до мінзарплати розраховується по основній посаді та посаді двірника окремо пропорційно відпрацьованому часу.Інна Братчук писав:Доброго допоможіть вирішити таку задачку:
працівник працює на ставку водієм+йому дають 0,25 ставки водія на невідкладні стани+ йому дають 0,25 ставки двірника. Як рахувати доплату до мінімальної по кожній посаді окремо?
А почему дезсредства не включаются при расчете до МЗП? Разве рабочее место уборщицы аттестовано как вредное?vitaliy08041978 писав:Да, доплата до МЗП делается на основной оклад и на 0,5 оклада совместителя. Доплата за использование дезсредств не включается до МЗП, а начисляются сверх 3200грн.MCKiD писав:Подскажите пожалуста!Работник работает на должности уборщицы служебных помещений с доплатой 10% (за использование дезсредств) на 1,5 ставки, 0,5 ставки как совместитель. Доначисления до минзарплаты делаются на 1 оклад и 0,5 оклада.
Почтите статью и пример №5 там все подробно написаноeMelya писав:А почему дезсредства не включаются при расчете до МЗП? Разве рабочее место уборщицы аттестовано как вредное?vitaliy08041978 писав:Да, доплата до МЗП делается на основной оклад и на 0,5 оклада совместителя. Доплата за использование дезсредств не включается до МЗП, а начисляются сверх 3200грн.MCKiD писав:Подскажите пожалуста!Работник работает на должности уборщицы служебных помещений с доплатой 10% (за использование дезсредств) на 1,5 ставки, 0,5 ставки как совместитель. Доначисления до минзарплаты делаются на 1 оклад и 0,5 оклада.
Можу помилятися, але за роботу понад норми доплата до МЗП не проводиться. Якщо совокупний дохід за повністю відпрацьований місяць менше 3200 грн, то доплата пробиться до 3200 грн. не більше. Тому якщо 2886,40 / 24*36=4329,60 то ніякої доплати не буде.tata2109 писав:У тренера-викладача норма 24 години на тиждень на 1 ставку. В нього педнавантаження 36 годин на ставку. Працює по 8 тар розряду. Оклад 2624,00 + 10 % за спортивне звання 262,40 грн. Ставка 2886,40 грн. Як нараховувати зарплату: 1 варіант 3200 / 24*36= 4800 грн або 2886,40 / 24*36=4329,60
Как раз в этой статье и написано в сноске "Зверніть увагу!", где указно, что "учитывая резонансность данного вопроса, наша редакция отправила официальный запрос в адрес Минсоцполитики по этому поводу. Как только нами будет получен ответ, мы его опубликуем на страницах нашего издания"vitaliy08041978 писав:Почтите статью и пример №5 там все подробно написано
Повідомлення zachselrada@ukr.net »
Що проводимо доплату до МЗП по основній і сумісництву окремо читав, а де можна прочитати про те, що Ви пишете?zachselrada@ukr.net писав:Тренер - викладач працює на 1,5 ставки, тому 3200 повинно складати пропорційно відпрацьованому часу, тобто не менше 4800,00 грн(3200*1,5ст.) У цьому випадку 2886,40/24*36=4329,60 + доплата до МЗП 470,40(4800-4329,60).
дякуюpanyutinorada писав:Доплата до 3200,00 по кожній посаді окремо, на 0,25 водія і 0,25 двірника пропорційно зайнятості.невідкаладні стани згідно наказу який мені подали це сумісництво, і двірник теж сумісництво
от і я в такій ситуації що незнаю як правильно порахуватиeMelya писав:Зараз важко щось сказати. Згідно роз'яснень, які є на сьогодні окремо робимо доплату до мінімальної зарплати по основній посаді і окремо по сумісництву. Якщо у працівника одна основна і дві посади по сумісництву, то з точки зору роз'яснень, дві ставки сумісника повинні сумуватися перед тим як визначити доплату. Але з точки зору справедливості - я б робив доплату по кожному сумісництву окремо.Інна Братчук писав:невідкаладні стани згідно наказу який мені подали це сумісництво, і двірник теж сумісництвоeMelya писав:Невідкладні стани - це доплата до основної посади? Тоді доплата до мінзарплати розраховується по основній посаді та посаді двірника окремо пропорційно відпрацьованому часу.Інна Братчук писав:Доброго допоможіть вирішити таку задачку:
працівник працює на ставку водієм+йому дають 0,25 ставки водія на невідкладні стани+ йому дають 0,25 ставки двірника. Як рахувати доплату до мінімальної по кожній посаді окремо?
В такій ситуації краще пізніше доплатити, чим намагатися повернути зайвевиплачені кошти.Інна Братчук писав:от і я в такій ситуації що незнаю як правильно порахувати
Ви впевнені що прибирання туалетів це шкідливі умови?При обчисленні розміру заробітної плати працівника для забезпечення її мінімального розміру не враховуються доплати за роботу в несприятливих умовах праці та підвищеного ризику для здоров’я, за роботу в нічний та надурочний час, роз’їзний характер робіт, премії до святкових і ювілейних дат. zachselrada@ukr.net писав:Доплата за шкідливі умови кухарю та 10% за прибирання туалетів платиться зверх 3200 (Виплати прямо зазаначені в ст.3 Закон про оплату праці)
Чому???zachselrada@ukr.net писав:Прибирання туалетів включає в себе використання деззасобів, тому ця доплата повинна платитись зверх 3200
Повернутись до “Виплати працівникам”