які тарифні ставки педпрацівників з 2019 року, хтось вже знає?
Є якась постанова???
Зарплата педпрацівників з 2018 р.
- Kristin1103
- Мандрівник
- Регіон: Одесская область
- Дякував (ла): 9 разів
- Подякували: 1 раз
- Olga_K
- Коронована особа
- Регіон: Запорожская область
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 130 разів
там же вказано і тарифну сітку на 2020рік, якщо не буде ніяких змін
-
- Мандрівник
- Регіон: Черниговская область
- Дякував (ла): 2 рази
Доброго дня! Скажіть, будь-ласка, при нарахуванні зарплати вчителю-суміснику ( сумісництво зовнішнє) чи потрібно оплачувати дні канікул та карантину? Прийняті вчителі з 01 вересня на навчальний рік ( в кінці ми їх звільняємо).
-
- Мандрівник
от, я теж так думаю, так і порахувала. А от директор школи нашла в інструкції, що коли сумісник тарифікований , то має оплачуватися як і всім іншим вчителям. І управління обласне це також підтвердило. А в неті нашла тільки коментар ЦК Профспілки, а я їм не довіряю.
-
- Мандрівник
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка , у нас у гімназіїї є вихователі по супроводу на шкільному автобусі, які працюють за нормами на 0,5ставки ( 4 год). Чи можнв доплачувати їм надурочні 2 години . У дійсності вони працюють 6 а може і більше годин. Якщо так - то чи у подвійному розмірі я маю оплачувати ці 2 години. Дякую.
Підскажіть будь ласка як платити вчителям якщо вони не відпрацювали повність місяць(лікарняний і т.д.) , чи то діленням всієї з/п на робочі дні чи за години роботи? Якщо за години то як? У мене є тарифікація з тижневим навантаженням , підскажіть на прикладі будь ласка, працюю недавно з освітою і заплуталась
-
- Мешканець
- Регіон: Одесская область
- Дякував (ла): 16 разів
- Подякували: 8 разів
Добрый день! очень интересует вопрос,какие ,все-таки,должностные оклады будут у воспитателей ЗДО с 2020г ,исходя из постановы № 822 от 10,07,2019г или согласно тарифной сетки 2020г?
-
- Новачок
- Регіон: Україна
Добрий день!
Як розрахувати заміну вчителем вихователя ГПД та заміну бібліотекарем - вчителя?
Дякую!
Як розрахувати заміну вчителем вихователя ГПД та заміну бібліотекарем - вчителя?
Дякую!
-
- Новачок
- Регіон: SEDSF
Добрий день А скажіть чи діє таке підвищення на вчителів реабілітологів ,асистента вчителя-реабілітолога,вчителя-логопеда для центрів соціальної реабілітації дітей-інвалідів???