А де можна ознайомитися з відповіддю МОН на лист профспілки 06.02.2018 № 02-5/86?Красная писав:Ознайомилася з відповіддю МОН профспілкам. Тепер не потрібно звертати увагу на п.5 н-зу №557, та перераховувати ПО старшим вчителям послідовно збільшуючи їх % на %?
Зарплата педпрацівників з 2018 р.
- VOV
- Коронована особа
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 211 разів
- VOV
- Коронована особа
Так це ж відповідь на попередні листи профспілки. Цей лист датується 05.02.2018 а профспілка надсилала свого листа 02/5-86 про відкликання (з аргументацією) наступного дня 06.02.2018. Це не та відповідь чи я щось не так зрозумів?
-
- Новачок
- Подякували: 1 раз
Наталія9002, а як Ви проставили зарплату заступникам директора? Оклад+10% ліцей+10% Постанова? Чи без Постанови? Бо у додатку 2 постанови 1298 заступників немає. Ми не знаємо що робити.
-
- Новачок
buhg, заступник з АГР і бухгалтер отримують з-ту з місцевого бюджету, а підвищують за рахунок субвенції
-
- Квартирант
- Регіон: Днепропетровская Область
- Дякував (ла): 3 рази
від директорського окладу 17т.р. 5286 без всіляких підвищень головбух 90%, заступних з госп.роботи 95%.
-
- Місцевий
- Регіон: Одесская Область
- Дякував (ла): 89 разів
- Подякували: 9 разів
Чуглазова Валентина, а прошлые повышения на 2 розр тоже не надо было повышать бухг и заст по госп, я конечно плачу им из местного бюджета , но 0,9 тогда считала от повышенного оклада, у нас ,например новый директор у него в наказе написан сразу 18(16+2), вот я от 18 го и считала 0,9
- VOV
- Коронована особа
Це ж принципово різні підвищення.buhg писав:Чуглазова Валентина, а прошлые повышения на 2 розр тоже не надо было повышать бухг и заст по госп, я конечно плачу им из местного бюджета , но 0,9 тогда считала от повышенного оклада, у нас ,например новый директор у него в наказе написан сразу 18(16+2), вот я от 18 го и считала 0,9
- VOV
- Коронована особа
Так попереднього разу потрібно було а цього разу виходить що ні бо не фінансуються з освітньої субвенції. Хоча з вересня коли також піднімуть тим що фінансуються з місцевого бюджету потрібно буде підняти.buhg писав:VOV, я понимаю, тогда разряды, а сейчас +10% , но хочу чтоб кто-то подсказал в прошлый раз надо ли было поднимать бухг и заст а то я уже переживаю
- Kristin1103
- Мандрівник
- Регіон: Одесская область
- Дякував (ла): 9 разів
техработник в этом месяце проработал 5 дней и ушел на больничный, ему начислена зарплата за 5 дней и премия в размере оклада (400,88 - ЗП, 120,26 - вислуга лет и премия-1600), всего 2121,14грн. Нужно ли доводить эту сумму до 3723 или нет?????????? Подскажите, пожалуйста, что-то я запуталась.
- Olga_K
- Коронована особа
- Регіон: Запорожская область
- Подякували: 130 разів
з/пл этого месяца уже "закрыли"? если-да, то доплату сделаете потом, когда будет начислена сумма по б/л. если б/л еще будет начислен в этом месяце-то сравните общую сумму с МЗП и определитесь с доплатой. в любом случае сравнивайте доход при начислении всех сумм за полный месяц (з/пл+(при наличии) отпуска+б/л)
-
- Новачок
- Дякував (ла): 1 раз
Народ, підкажіть. !4 розряд, ст. вчитель. За звання 10% нараховуємо із 4264 грн чи вже з підвищеноі 4690? Хто може, скиньте документ, яким керуватись. Постанова 22 КМУ незрозуміла
-
- Новачок
На сайті профспілки написано, що з підвищеної. Наш бухгалтер стверджує що з 4264, тобто 426 грн - 10 % ст. вчитель. Де правда???
- VOV
- Коронована особа
На даний момент правий Ваш бухгалтер.semerenkonatala писав:На сайті профспілки написано, що з підвищеної. Наш бухгалтер стверджує що з 4264, тобто 426 грн - 10 % ст. вчитель. Де правда???
- VOV
- Коронована особа
Наш відділ освіти нараховує підвищення 10% як окреме підвищення на схемний оклад всім працівникам які отримують заробітну плату з освітньої субвенції, що відповідає 557 наказу та роз'ясненню обласного департаменту освіти.buhg писав:VOV, подскажите ,вы как начисляете, мы за 01 и 02 по-старому и ждем разъяснений, вот уже март и ничего
-
- Новачок
Напевно я щось не розумію... Так чому ж тоді 10%( ст. вч.) від підвищеної 4690 начислили 426 а не 469???
- VOV
- Коронована особа
Тому що кожне підвищення вираховується без врахування інших підвищень (на оклад без підвищень).semerenkonatala писав:Напевно я щось не розумію... Так чому ж тоді 10%( ст. вч.) від підвищеної 4690 начислили 426 а не 469???
-
- Новачок
- VOV
- Коронована особа
Там же написано що: "Існують дві думки щодо того, як правильно передбачає постанова № 22 таке підвищення". І там пропагується одна з цих думок, яка була підтримана профспілками. Інша ж думка була підтримана самим міністерством освіти (і була роз'яснена в листі). Чим закінчилася суперечка профспілок і МОН я не знаю. Але наші нараховують поки що згідно роз'яснень МОН, як профільного мінстерства. Якщо МОН змінить свої роз'яснення то перерахують.
- Olga_K
- Коронована особа
перед святами нам теж було сказано зробити оклади на +10% і від них все нарахування. економісти розрахували штатне та ФОП педагогів теж зі збільшених окладів. керівництво нічим конкретним пояснити не може-ми тепер як на роздоріжжі...
- VOV
- Коронована особа
Тобто так як у листі профспілок?Olga_K писав:перед святами нам теж було сказано зробити оклади на +10% і від них все нарахування. економісти розрахували штатне та ФОП педагогів теж зі збільшених окладів. керівництво нічим конкретним пояснити не може-ми тепер як на роздоріжжі...
- eMelya
- Коронована особа
- Дякував (ла): 14 разів
- Подякували: 77 разів
- Контактна інформація:
Так це підвищення посадових окладів, чи доплата до окладу 10%? У нас зробили як доплату.Olga_K писав:перед святами нам теж було сказано зробити оклади на +10% і від них все нарахування. економісти розрахували штатне та ФОП педагогів теж зі збільшених окладів. керівництво нічим конкретним пояснити не може-ми тепер як на роздоріжжі...
- Olga_K
- Коронована особа
ми робили як звичайне підвищення, як у листі МОН. а ось тепер змусили підвищити оклади, а потім на ці оклади робити підвищення за звання та тип закладу, але законодавчо обгрунтованого пояснення немає і знову тупик. керівництво більше схиляється до думки профспілок. тим паче, на сайтй МОН вже не змогли знайти того листа. до думки бухгалтера не хочуть прислухатися, хоча логіки в діях немає. бухгалтери схиляються до думки - кожне підвищення окремо, а не підвищення на підвищення. ще трохи часу є до закриття з/пл, але жаль свого часу та зусиль. МОН мовчить, а вчителі хочуть підвищення та й профспілка підтримує педагогів, а нам?????
- VOV
- Коронована особа
Жаль, що не обгрунтували вимог по підвищенню. Я так розумію, що реальне підвищення від зміни розрахунків для більшості вчителів не дуже велике, а от логіку роботи тарифонї сітки порушує дуже сильно. А як же тепер трактувати пункт 5 наказу 557?Olga_K писав:ми робили як звичайне підвищення, як у листі МОН. а ось тепер змусили підвищити оклади, а потім на ці оклади робити підвищення за звання та тип закладу, але законодавчо обгрунтованого пояснення немає і знову тупик. керівництво більше схиляється до думки профспілок. тим паче, на сайтй МОН вже не змогли знайти того листа. до думки бухгалтера не хочуть прислухатися, хоча логіки в діях немає. бухгалтери схиляються до думки - кожне підвищення окремо, а не підвищення на підвищення. ще трохи часу є до закриття з/пл, але жаль свого часу та зусиль. МОН мовчить, а вчителі хочуть підвищення та й профспілка підтримує педагогів, а нам?????