Мда ситуаціяLuda_66 писав:зробили вже, і назад вороття немає, але зараз ми як правонаступники повинні виправитись за своїх попередників, тільки як , ще не розумію, а кошти на скорочених при об"єднані давали по кошторису, але чомусь цій людині не виплатили, а вона хоче йти у відпустку, а я повинна вирішити, як правильно це зробити
Я думаю вам треба нарахувати компенсацію виходячи з тих даних яких у вас є, тобто на момент звільнення за останні 12 місяців розраховуєте і по 2111 та по 2120 перераховуєте на 3711 в ту установу де вона зараз (або можливо вони захочуть на відновлення каси тоді ви на їх реєстраційний кинете), наразі по іншому ви не можете! І ось тут буде саме цікаве не у вас а в тій установі де вона зараз працює, вони направляючи у відпустку повинні нарахувати середню і вона не буде збігатися з вашими розрахунками, а ви інші зробити не можете! Як вони будуть виходить з цієї ситуації то вже не ваша справа!
На мою думку самий кращий вихід, хай не викаблучуються а платять самі їй відпускні без цієї всієї мороки. тим більше що одно відомство, частина відповідальності за правильну реорганізацію лежить і на них!
П.С. Моя особиста думка!