Звіт ЄСВ
-
- Мешканець
- Регіон: Полтавская область
- Подякували: 6 разів
-
- Квартирант
- Регіон: Киевская область
- Дякував (ла): 2 рази
В звіті по ЄСВ за грудень я неправильно вказала код ЗО для однієї людини. Я читала, що якщо строк подачі звіту ще не закінчився, то можна просто подати новий звіт, а не робити скасовуючий, чи насправді це так? Якщо так, то як це правильно зробити? Коли я відкриваю грудневий звіт, то змінити в ньому щось уже не можливо.
Зразу хочу подякувати усім за відповіді на всі мої питання! Я новачок і Ваші пояснення мені дуже допомагають!
Зразу хочу подякувати усім за відповіді на всі мої питання! Я новачок і Ваші пояснення мені дуже допомагають!
-
- Мешканець
Так, Вам потрібно знову подати звіт за грудень. Це можна зробити скопіювавши попередній звіт у той же звітний період та виправити Вашу помилку або створивши новий звіт.
Добрий днь. Допоможіть, будь ласка. Як заповнити звіт по ЄСВ при наступні ситуації:
Працівник пішов у листопаді на лікарняний. На лікарняному був протягом листопада та грудня. Сам лікарняний надав у грудні. Лікарняні нараховані у грудні (за листопад та грудень) Як відобразити у звіті з ЄСВ лікарняні які припадають на дні лікарняних залистопад, грудень та заробітну плату за грудень Дякую.
Працівник пішов у листопаді на лікарняний. На лікарняному був протягом листопада та грудня. Сам лікарняний надав у грудні. Лікарняні нараховані у грудні (за листопад та грудень) Як відобразити у звіті з ЄСВ лікарняні які припадають на дні лікарняних залистопад, грудень та заробітну плату за грудень Дякую.
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 46 разів
- Подякували: 21 раз
Делите больничный на ноябрь, декабрь, а зарплата отдельно. Итого будет 3 строчкиlena-1992 писав:Добрий днь. Допоможіть, будь ласка. Як заповнити звіт по ЄСВ при наступні ситуації:
-
- Мешканець
Поважні:
звільнення з роботи за власним бажанням зумовлена неможливістю продовжувати роботу (переїзд на нове місце проживання; переведення чоловіка або дружини на роботу в іншу місцевість; вступ до навчального закладу; неможливість проживання у даній місцевості, підтверджена медичним висновком; вагітність; догляд за дитиною до досягнення нею чотирнадцятирічного віку або дитиною-інвалідом; догляд за хворим членом сім'ї відповідно до медичного висновку або інвалідом I групи; вихід на пенсію; прийняття на роботу за конкурсом, а також з інших поважних причин)
Неповажні:
розірвання трудового договору, укладеного на невизначений строк, попередивши про це власника або уповноважений ним орган письмово за два тижні.
звільнення з роботи за власним бажанням зумовлена неможливістю продовжувати роботу (переїзд на нове місце проживання; переведення чоловіка або дружини на роботу в іншу місцевість; вступ до навчального закладу; неможливість проживання у даній місцевості, підтверджена медичним висновком; вагітність; догляд за дитиною до досягнення нею чотирнадцятирічного віку або дитиною-інвалідом; догляд за хворим членом сім'ї відповідно до медичного висновку або інвалідом I групи; вихід на пенсію; прийняття на роботу за конкурсом, а також з інших поважних причин)
Неповажні:
розірвання трудового договору, укладеного на невизначений строк, попередивши про це власника або уповноважений ним орган письмово за два тижні.
-
- Мандрівник
- Регіон: Николаевская Область
- Дякував (ла): 3 рази
Дуже дякую! Але цікавить ще один нюанс. Нарахування ЄСВ на декретні запроваджено з 01.07.2013, якщо я не помиляюся (доречі, а утримання також?). Нарахування ж декретних у моєму випадку відбувалося у березні 2013. Чи треба мені нараховувати (утримувати) ЄСВ на таку доплату?Антон Янко писав:Заповнення аналогічно звичайному відображенню лікарняного по вагітності.
-
- Квартирант
- Регіон: Луганская область
Скажите пожалуйста как заполнять отчет по есв в январе 2016 года?будут ли еще обновления?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 146 разів
- Подякували: 1382 рази
- Контактна інформація:
Наталья0512 писав:Скажите пожалуйста как заполнять отчет по есв в январе 2016 года?будут ли еще обновления?
- eMelya
- Коронована особа
- Дякував (ла): 14 разів
- Подякували: 72 рази
- Контактна інформація:
Сегодня звонили в Медок, говорят пока не отправлять до 10 числа. Хотя те, кто делал в Free Zvit и отправили через Сонату говорят , что уже получили 2-ю квитанцию.Наталья0512 писав:Скажите пожалуйста как заполнять отчет по есв в январе 2016 года?будут ли еще обновления?
Всім доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як у звіті з ЄСВ за січень 2016р. показувати середній заробіток мобілізованих та строковиків? Адже компенсації тепер не передбачено. Можливо з ознакою 47?
В новой версии Табл.1 строка 4 - отображает сумму с минусовым значением.!!!! Будьте внимательны!!!!
-
- Новачок
- Регіон: Кировоградская Область
Звонили в налоговую Ответили, что по коду 47 (без компенсации).termv писав:Всім доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як у звіті з ЄСВ за січень 2016р. показувати середній заробіток мобілізованих та строковиків? Адже компенсації тепер не передбачено. Можливо з ознакою 47?
- Olga_K
- Коронована особа
- Регіон: Запорожская область
- Подякували: 130 разів
-
- Квартирант
До нарахованих відпускних кожному працівнику виплачується матеріальна допомога в сумі окладу. Я нарахувала працівниці відпускні за березень і мат. допомогу. Як відобразити цю мат. допомогу у звіті з ЄСВ в табл. 6? Відобразити як з\п за лютий чи віднести її до відпускних і відобразити з кодом нарахувань "10" разом із сумою відпускних?
-
- Мешканець
- Подякували: 18 разів
-
- Мешканець
- Регіон: Херсонская Область
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 5 разів
В звіті відпускні Ви розбиваєте по місяцях і відображаєте з кодом "10", а матеріальну допомогу доплюсовуєте до нарахованої зарплати і відображаєте як зарплату.Olga S. писав:До нарахованих відпускних кожному працівнику виплачується матеріальна допомога в сумі окладу. Я нарахувала працівниці відпускні за березень і мат. допомогу. Як відобразити цю мат. допомогу у звіті з ЄСВ в табл. 6? Відобразити як з\п за лютий чи віднести її до відпускних і відобразити з кодом нарахувань "10" разом із сумою відпускних?
-
- Новачок
- Регіон: Херсонская область
Хто вже заповнив Звіт за лютий 2016 з перерахунками з 01.12.15? Донараховану з/пл включаємо до ФОП за лютий?
-
- Мешканець
- Регіон: Херсонская Область
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 5 разів
- Olga_K
- Коронована особа
- Подякували: 130 разів
14.03 здали звіт ( мінуси за січень показували-помилками їх не визначено) МЕДОК версії 109ksenjaM писав:Вчора здала звіт по ЄСВ з перерахунком за січень (мінуса). Все добре Прийшла 2 квитанція. (версія Медок 108)
- ANNA6724
- Мешканець
- Регіон: Сумская область
Підскажіть, будь ласка, відповідно перевірки необхідно вікорегувати сторно нарахування на виплати працівнику після звільнення, але ж в 2015 році було 36,3% - який відсоток застосувати, якщо сторнуємо в лютому 2016 року?
-
- Квартирант
Працівника звільнено з 1-го березня. Тобто, останній його робочий день був 29 лютого. В якому місяці в графі "дата припинення" в табл. 5 звіту з ЄСВ буде правильно його показати в лютому (поставити 29) чи в березні (поставити 1)?
- ANNA6724
- Мешканець
- Регіон: Сумская область
дата звільнення - є останнім днем роботи - тобото якщо у вас в наказі дата звільнення 1 березня, то працівник повинен 1 березня відпрацювати день і всі обов"язкові виплати необхідно виплатити 1 березня.Olga S. писав:Працівника звільнено з 1-го березня. Тобто, останній його робочий день був 29 лютого. В якому місяці в графі "дата припинення" в табл. 5 звіту з ЄСВ буде правильно його показати в лютому (поставити 29) чи в березні (поставити 1)?