Індексація дерслужбовця
-
- Новачок
- Регіон: Николаевская Область
Підскажіть, будь ласка, ніяк не можу розібратись. Працівник, держслужбовець, прийнятий на роботу в 2003 році. Отримує мінім. зарплату, вислугу, ранг. Який відсоток індексації треба застосовувати. Останнє підвищення вважається грудень 2013 року?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 150 разів
- Подякували: 1396 разів
- Контактна інформація:
Откуда ж нам знать когда у вашего сотрудника было последние повышение зарплаты??!! Ведь возможно ему ранг повышали или надбавку за выслугу лет, вот последние повышение либо оклада либо ранга либо надбавки за выслугу лет и будет считаться базовым месяцем! Рекомендую вам прочитать шапку вот этого раздела форумаЛендьо писав:Підскажіть, будь ласка, ніяк не можу розібратись. Працівник, держслужбовець, прийнятий на роботу в 2003 році. Отримує мінім. зарплату, вислугу, ранг. Який відсоток індексації треба застосовувати. Останнє підвищення вважається грудень 2013 року?
- eMelya
- Коронована особа
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 14 разів
- Подякували: 77 разів
- Контактна інформація:
Лендьо, якщо з грудня 2013 року ніяких змін в зарплаті не відбувалося, то базовим залишається грудень 2013 року. Тоді індексація за січень 2015 року буде 21,2%, лютий - 24,8%, березень - 28,7%
-
- Новачок
- Дякував (ла): 4 рази
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, чи є роз'яснення стосовно індексації держслужбовцям. Тобто, чи є офіційне підтвердження законного
ненарахування індексації за недостатності кошторису? Бо в березні в мене
вже виникає ситуація з недостатністю коштів. То платити індексацію обов'язково, чи вже ні?
ненарахування індексації за недостатності кошторису? Бо в березні в мене
вже виникає ситуація з недостатністю коштів. То платити індексацію обов'язково, чи вже ні?
- eMelya
- Коронована особа
- Дякував (ла): 14 разів
- Подякували: 77 разів
- Контактна інформація:
lyudakot77, відповідальність ніхто не відміняв. Роз'яснень, щодо нарахування індексації грошових доходів у межах фінансових ресурсів також не має.
-
- Новачок
- Дякував (ла): 4 рази