звичайно можна, якщо у вашому Колективному договорі не написано іншого.Vortana писав:Підкажіть будь-ласка, чи можна виплатити премію більш посадового окладу?(ЗДО)
Нарахування премії
Допоможіть будь ласка порадою!! Я працюю на державній службі, із 25 жовтня 2018р і до нового року я знаходжуся на лікарняному, чи маю я право на премію якщо є наказ за листопад і за грудень. В наказі за листопад моє прізвище є, але виплату я не отримала і чи повинна я підписувати цей наказ? будь ласка допоможіть мені порадою!!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 150 разів
- Подякували: 1400 разів
- Контактна інформація:
Премія зі дні лікарняного ніколи не платилася! В у цьому ж її суть, премія за підсумками роботи за місяць, якщо ви не робили то за що вам премія?axakym писав:Допоможіть будь ласка порадою!! Я працюю на державній службі, із 25 жовтня 2018р і до нового року я знаходжуся на лікарняному, чи маю я право на премію якщо є наказ за листопад і за грудень. В наказі за листопад моє прізвище є, але виплату я не отримала і чи повинна я підписувати цей наказ? будь ласка допоможіть мені порадою!!
-
- Мандрівник
- Регіон: Черниговская область
- Дякував (ла): 9 разів
Доброго дня. В мене виникли сумніви. Наш співробітник в грудні 2022 року був у відрядженні. Планова зарплата за грудень більше, ніж середньоденна, розрахована за даними двох попередніх місяців. Дні перебування у відрядженні оплачуються як звичайний робочий день. В наказі про преміювання за грудень написано, що виплатити премію у відсотках до окладу пропорційно відпрацьованому часу. Як розцінювати дні відрядження. Чи нараховувати премію за ці дні? В положенні про преміювання описано, що "Розмір преміювання визначається до фактично нарахованої заробітної плати за відповідний місяць." Про перебування у відрядженні нічого не вказано.
Доброго дня. необхідна порада. Заступник директора з НВЧ на 0,5 ст. Премія до свят в наказі в Розмірі посадового окладу. Це від повного окладу чи від 0,5 окладу? З підвищеннями чи від тарифного розряду? Як вірно розрахувати?
Востаннє редагувалось 06 грудня 2023, 16:49 користувачем Тана, всього редагувалось 1 раз.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 150 разів
- Подякували: 1400 разів
- Контактна інформація:
так 0,5 це і є його ставка, а якби він працював на 0,1 ставки то премію до свята ви б йому платили в розмірі цілої ставки? Думаю в такому разі у вас питань не виникло, а от на 0,5 ставки ви засумнівались )))
Дякую!!! Просто ніде не знайшла чіткого пояснення, тільки основні загальні понняття. Ще раз дякую