Головна книга бюджетних установ
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 46 разів
- Подякували: 21 раз
Правило есть - слева строчки - это мемориальные ордера, сверху столбцы - счета. Сумма оборотов будет сходиться, если в мемориальных ордерах правильно ее выставить.
-
- Мандрівник
- Регіон: Ровенская область
Доброго вечора. Підскажіть, будь ласка, як правильно відобразити суму в головній книзі. Купили бензин на організацію, платіжка вибита 30.11, а проплатили вже 01.12. В 6 проводці я поставила цю суму (47 401грн) на залишок на кінець місяця по субрах 375. І тепер саме на цю суму в мене не йде головна книга. Як показати її в головній книзі, щоб Дт=Кт? Дякую за поміч!)
Доброго ранку. Операція у Вас відбулась 01.12.2016 року, тоді, коли списалисть кошти. Значить проводку у МО-2 зробите у грудні. А за листопад на цю суму у вас заборгованість. У головній книзі за листопад проводка Дт-235 Кт-375, а в грудні - Дт-375 Кт-321.
-
- Мандрівник
Я перепрошую, 375 рахунок це який? Я такого не знайшла в плані рахунків.
-
- Мандрівник
Ромашка, Я перепрошую, 375 рахунок це який? Я такого не знайшла в плані рахунків.
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 46 разів
- Подякували: 21 раз
-
- Мандрівник
Ой, сорі) Геть голова вже не варить! Я перепрошую! Дуже дякую за поміч!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 150 разів
- Подякували: 1395 разів
- Контактна інформація:
4.7olyshka032 писав:Доброго дня.Скажіть будь ласка, як в кінці року по головній книзі потрібно закривати субрахунки 802-812. Ми бюджетна організація.
Віднесення до результатів виконання кошторису видатків звітного періоду, проведених за рахунок коштів загального фонду бюджету
431
801, 802
4.8
Віднесення до результатів виконання кошторису видатків звітного року, проведених за рахунок доходів спеціального фонду бюджету: видатки за коштами, отриманими як плата за послуги, за іншими джерелами власних надходжень, за іншими надходженнями спеціального фонду
432
811, 812, 813
-
- Мандрівник
- Регіон: Львовская область
- Дякував (ла): 4 рази
Доброго вечора!
На основі чого можна відновити головну книгу бюджетного підприємства? Книга не велася взагалі. Як вивести залишки по рахунках на звітну дату? Може хтось з такою проблемою стикався? Дякую.
На основі чого можна відновити головну книгу бюджетного підприємства? Книга не велася взагалі. Як вивести залишки по рахунках на звітну дату? Може хтось з такою проблемою стикався? Дякую.
-
- Квартирант
- Регіон: Николаевская Область
-
- Квартирант
-
- Мандрівник
приймати не було від кого. А в балансі я слабо плаваю, бо вперше в бюджеті та і зміна плану рахунків та бланків звітності не допомагає. А навпаки.
-
- Мандрівник
Наприклад стаття балансу "Фонд у МШП" Це який рахунок?
А стаття "результат виконання кошторису" відноситься на 5111 чи 5511?
А стаття "результат виконання кошторису" відноситься на 5111 чи 5511?
-
- Квартирант
мшп по старому плану рахунків 221 по новому 1812 . результат виконання кошторису за звітний період 5511, 5512 фінансовий рузультат виконання кошторису. На 5111 віднесено зі старого плану рахунків 401 фонд необоротних активах за їх видами в старому балансі це рядок 330.
Доброго дня ВСІМ!!! Я нещодавно стала в бюджетній сфері (сільська рада), бухгалтером. Може хтось знає де можна скачати Головну книгу пов"язану з мемориальними ордерами!! Буду дуже вдячна!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Ніде! Тільки самій ув'язувати! У нас на форумі ділилися такою книгою, але її кожен для себе сам повинен зробити!Зима писав:Доброго дня ВСІМ!!! Я нещодавно стала в бюджетній сфері (сільська рада), бухгалтером. Може хтось знає де можна скачати Головну книгу пов"язану з мемориальними ордерами!! Буду дуже вдячна!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
EVGENIY писав:Ніде! Тільки самій ув'язувати! У нас на форумі ділилися такою книгою, але її кожен для себе сам повинен зробити!Зима писав:Доброго дня ВСІМ!!! Я нещодавно стала в бюджетній сфері (сільська рада), бухгалтером. Може хтось знає де можна скачати Головну книгу пов"язану з мемориальними ордерами!! Буду дуже вдячна!
-
- Новачок
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
EVGENIY, Добрий день! Дуже вдячна Вам за головну книгу, ви МОЛОДЕЦЬ!!! Чи можна вас попросити в головній книзі зробити ще одну зручність, коли відкриваємо файл ексел дуже багато рахунків (хочеться в середині книги відразу проставляти дані, але не видно на якому рядку тобто МО) не видно початку (тобто МО), сума оборотів і кінця книги тобто контроль, було б добре щоб внизу ця полоска пересувала тільки середину книги і так в кожному місяці, а початок і кінець книги не рухались. Дякую.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Шукайте в екселі функцію ЗАКРІПИТИ ОБЛАСТІ і буде вам щастя! Ну правда тільки зліва закріпе і зверху!taniamix писав:EVGENIY, Добрий день! Дуже вдячна Вам за головну книгу, ви МОЛОДЕЦЬ!!! Чи можна вас попросити в головній книзі зробити ще одну зручність, коли відкриваємо файл ексел дуже багато рахунків (хочеться в середині книги відразу проставляти дані, але не видно на якому рядку тобто МО) не видно початку (тобто МО), сума оборотів і кінця книги тобто контроль, було б добре щоб внизу ця полоска пересувала тільки середину книги і так в кожному місяці, а початок і кінець книги не рухались. Дякую.
-
- Новачок
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
Дуже дякую, получилось!!!!!!EVGENIY писав:Шукайте в екселі функцію ЗАКРІПИТИ ОБЛАСТІ і буде вам щастя! Ну правда тільки зліва закріпе і зверху!taniamix писав:EVGENIY, Добрий день! Дуже вдячна Вам за головну книгу, ви МОЛОДЕЦЬ!!! Чи можна вас попросити в головній книзі зробити ще одну зручність, коли відкриваємо файл ексел дуже багато рахунків (хочеться в середині книги відразу проставляти дані, але не видно на якому рядку тобто МО) не видно початку (тобто МО), сума оборотів і кінця книги тобто контроль, було б добре щоб внизу ця полоска пересувала тільки середину книги і так в кожному місяці, а початок і кінець книги не рухались. Дякую.

-
- Квартирант
- Регіон: Закарпатская область
- Дякував (ла): 35 разів
- Подякували: 5 разів
EVGENIY, добрий день! я новачок, боюся не наробити помилок. Почала вести головну книгу, скачала тут на сайті, ( величезне СПАСИБІ) ніби все сходиться. Почала закривати рахунки на 12 листі у головній у рядку річні обороти. Залишки після річних оборотів йдуть у баланс я так розумію, баланс іде нормально. А мене щось лякає контроль оборотів вкінці справа. Обороти по Дт і Кт сходяться, но сума оборотів дуже велика. Це має якесь значення? може щось неправильно вела?
-
- Мешканець
- Регіон: Луганская область
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 6 разів
Помогите разобраться, откуда взяли 799,8 грн???EVGENIY писав:Шукайте в екселі функцію ЗАКРІПИТИ ОБЛАСТІ і буде вам щастя! Ну правда тільки зліва закріпе і зверху!taniamix писав:EVGENIY, Добрий день! Дуже вдячна Вам за головну книгу, ви МОЛОДЕЦЬ!!! Чи можна вас попросити в головній книзі зробити ще одну зручність, коли відкриваємо файл ексел дуже багато рахунків (хочеться в середині книги відразу проставляти дані, але не видно на якому рядку тобто МО) не видно початку (тобто МО), сума оборотів і кінця книги тобто контроль, було б добре щоб внизу ця полоска пересувала тільки середину книги і так в кожному місяці, а початок і кінець книги не рухались. Дякую.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Те що сума оборотів дуже велика це нормальноАліна-Аліна писав:EVGENIY, добрий день! я новачок, боюся не наробити помилок. Почала вести головну книгу, скачала тут на сайті, ( величезне СПАСИБІ) ніби все сходиться. Почала закривати рахунки на 12 листі у головній у рядку річні обороти. Залишки після річних оборотів йдуть у баланс я так розумію, баланс іде нормально. А мене щось лякає контроль оборотів вкінці справа. Обороти по Дт і Кт сходяться, но сума оборотів дуже велика. Це має якесь значення? може щось неправильно вела?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
От списанияOl4ik.kis писав:Помогите разобраться, откуда взяли 799,8 грн???EVGENIY писав:Шукайте в екселі функцію ЗАКРІПИТИ ОБЛАСТІ і буде вам щастя! Ну правда тільки зліва закріпе і зверху!taniamix писав:EVGENIY, Добрий день! Дуже вдячна Вам за головну книгу, ви МОЛОДЕЦЬ!!! Чи можна вас попросити в головній книзі зробити ще одну зручність, коли відкриваємо файл ексел дуже багато рахунків (хочеться в середині книги відразу проставляти дані, але не видно на якому рядку тобто МО) не видно початку (тобто МО), сума оборотів і кінця книги тобто контроль, було б добре щоб внизу ця полоска пересувала тільки середину книги і так в кожному місяці, а початок і кінець книги не рухались. Дякую.
-
- Мешканець
- Регіон: Луганская область
- Подякували: 6 разів
какие суммы затрагивались с этой таблицы? это понятно что от списания. я не могу выйти на эту сумму, исходя из данных таблицыEVGENIY писав:От списанияOl4ik.kis писав:Помогите разобраться, откуда взяли 799,8 грн???EVGENIY писав:Шукайте в екселі функцію ЗАКРІПИТИ ОБЛАСТІ і буде вам щастя! Ну правда тільки зліва закріпе і зверху!taniamix писав:EVGENIY, Добрий день! Дуже вдячна Вам за головну книгу, ви МОЛОДЕЦЬ!!! Чи можна вас попросити в головній книзі зробити ще одну зручність, коли відкриваємо файл ексел дуже багато рахунків (хочеться в середині книги відразу проставляти дані, але не видно на якому рядку тобто МО) не видно початку (тобто МО), сума оборотів і кінця книги тобто контроль, було б добре щоб внизу ця полоска пересувала тільки середину книги і так в кожному місяці, а початок і кінець книги не рухались. Дякую.
-
- Мандрівник
- Регіон: Закарпатская область
Будь ласка, хто може скинути приклад заповнення головної книги??? Я працюю в сільскій раді, колишній бухгалтер не вела головну книгу, а я тепер незнаю як почати і ще нові рахунки , зовсім заплуталася. Будь ласка, скиньте хто може на ел.адресу silrada.69@ukr.net
- VOV
- Коронована особа
- Регіон: Полтавская область
- Подякували: 211 разів
Ось приклад заповнення, але чим він Вам допоможе?ІваннаХоКА писав:Будь ласка, хто може скинути приклад заповнення головної книги??? Я працюю в сільскій раді, колишній бухгалтер не вела головну книгу, а я тепер незнаю як почати і ще нові рахунки , зовсім заплуталася. Будь ласка, скиньте хто може на ел.адресу silrada.69@ukr.net