Чат на сайті бюджетної бухгалтерії
-
- Квартирант
- Регіон: Херсонская область
- Подякували: 12 разів
Допоможіть, будь-ласка, в мене на робочому комп’ютері не працює чат, а в дома працює. В чому справа, може справа в комп’ютері? Браузер хром останньої версії, історію почистила. Що не так?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 148 разів
- Подякували: 1392 рази
- Контактна інформація:
Відключіть блокувальник реклами!Людмила Король писав:Допоможіть, будь-ласка, в мене на робочому комп’ютері не працює чат, а в дома працює. В чому справа, може справа в комп’ютері? Браузер хром останньої версії, історію почистила. Що не так?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Настройки (Справа вверху ) - Дополнительные инструменты - расширения! И там смотрите какие у вас расширения стоят "Ед блок" например может есть, отключите и пробуйте! Может у вас другой!Людмила Король писав:як? Підскажіть, будь-ласка
-
- Квартирант
Евгений, в настройках браузера разрешила открытие всплывающих окон, все-равно не работаетEVGENIY писав:Відключіть блокувальник реклами!Людмила Король писав:Допоможіть, будь-ласка, в мене на робочому комп’ютері не працює чат, а в дома працює. В чому справа, може справа в комп’ютері? Браузер хром останньої версії, історію почистила. Що не так?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Это не то!! Совсем не то!!! Я говорою про РАСШИРЕНИЯ!!!Людмила Король писав:Евгений, в настройках браузера разрешила открытие всплывающих окон, все-равно не работаетEVGENIY писав:Відключіть блокувальник реклами!Людмила Король писав:Допоможіть, будь-ласка, в мене на робочому комп’ютері не працює чат, а в дома працює. В чому справа, може справа в комп’ютері? Браузер хром останньої версії, історію почистила. Що не так?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Квартирант
спасибо большое, отключила теперь все работает!EVGENIY писав:Настройки (Справа вверху ) - Дополнительные инструменты - расширения! И там смотрите какие у вас расширения стоят "Ед блок" например может есть, отключите и пробуйте! Может у вас другой!Людмила Король писав:як? Підскажіть, будь-ласка
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Вы ж ту настройку, что изменили верните назад, зачем вам автомаом всплывающие окна открывать :))Людмила Король писав:спасибо большое, отключила теперь все работает!EVGENIY писав:Настройки (Справа вверху ) - Дополнительные инструменты - расширения! И там смотрите какие у вас расширения стоят "Ед блок" например может есть, отключите и пробуйте! Может у вас другой!Людмила Король писав:як? Підскажіть, будь-ласка
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Програмісти шукають проблему!!! Напишіть який у вас браузер??LANA2409 писав:EVGENIY, як підключити чат?. він у мене так і не працює
- nessa-iness
- Мешканець
- Регіон: Херсонская Область
- Дякував (ла): 56 разів
- Подякували: 58 разів
У мене також, спочатку проявляється чат, потім повністю закривається рекламою з розетки і до нього не до стукатися. Браузер гугл хром.
- nessa-iness
- Мешканець
- Регіон: Херсонская Область
- Дякував (ла): 56 разів
- Подякували: 58 разів
Знайшла проблему, відключила адблок та касперський протектор і чат з’явився. Але раніше було нормально і без відключень
- berezka_ubr
- Мешканець
- Регіон: Луганская область
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 4 рази
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Єто ад-блок випендривается мі писали в их техподдержку они убрали чат и не блокировали какое то время, но неделю назад они передумали и начали блокировать!nessa-iness писав:Знайшла проблему, відключила адблок та касперський протектор і чат з’явився. Але раніше було нормально і без відключень
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Все повинно працювати, в мене зараз мозіла і вндовс 10 все працює! Оновіть браузер! Спрлбуйте перебуваючі на сайті натсинути КНТРЛ+Ф5 якщо після цього не з'явиться то почистіть кукі, якщо і після цього не з'явиться то напишіть ще раз і тоді вже передам ваші координати програмістам нашим і хай вияснюютьптенчик писав:Windows 10 PRO боаузер Мозилла