Смешались в кучу кони люди....Stepasha писав:Добрий день! Я пишу Вам з приводу, де я бачила, що рахунки 7 класу означають доходи в формі 4.EVGENIY писав: Ви взагалі десь бачили що рахунки 7 класу означають доходи в формі наприклад 2 або 4???
Згідно порядку складання бюджетної звітності в доходахяк бачите я підкреслив, що в понятті звітності НАДІЙШЛО це сума коштів яка надійшла на рахунок в казначестві, суму коштів яка надійшла на рахунок в обліку буде показувати не 7511. а оборот за Дебетом рахунку 2313!!! Не питайте мене чому в кореспонденції так зробили, я вихожу з того що бачу в ній!у графі «Надійшло коштів за звітний період (рік)» відображається сума надходжень спеціального фонду, за відповідним джерелом надходжень, яка надійшла на спеціальний реєстраційний рахунок та/або на рахунки в установах банків у звітному періоді, мінус суми коштів, що повернені фізичним і юридичним особам та/або перераховані розпорядникам бюджетних коштів вищого (нижчого) рівня (у разі якщо їм законодавчо надані такі повноваження) у межах однієї програми та однієї групи власних надходжень, з надходжень звітного року.
"у графі «Нараховано доходів за звітний період (рік)» (; ) (додатки 5, 6) відображаєтьсясума доходу, нарахованого за окремими видами діяльності;" Це вказано в наказі № 44 про складання звітності. При наданні в Казначейство довідки про натуральні надходження установа робить проводки і відображає в обліку:
2313-7511 2117-2313 . В формі 4-2 ця сума відображається і в нараховано доходів, і в надійшло коштів. Це рахунки Д-т 2313 і К-т 7511. Вони однакові. І тому, я не погоджуюсь з проводкою 7511-5411, так як не можна зменшувати рахунки надходжень. Зараз відкриті транзитні рахунки по всім видам надходжень спеціального фонду. Як можна робити таку проводку, якщо вона не пройде по транзитному рахунку в Казначействі. Доходи не можна зменшувати. З Вашої відповіді виходить, що в графі надійшло коштів сума залишиться без змін, а в графі нараховано доходів вона повинна зменшитись, То тоді не ув`яжеться форма № 7. Якщо надходжень більше, ніж надійшло, то повинна бути кредиторка, якої у нас немає.
При чём тут транзитные счета, они как не имели отношения к вашему учёту так и не имеют!!! Я вам привёл описания 70 и 71 счёта, в котором чётко написано что это доходы не учитывыют доходы которые идут на капрасходы! А вы мне всё перемешали! Начнём с того что в форме 4.2 нету НАРАХОВАНО (только по депозитам)!
как это нельзя уменьшать если в описании написано что из них исключают????так як не можна зменшувати рахунки надходжень
а кто сказал что нараховано в отчёте нужно уменьшать??? Я такого не говорил!! Я вобще вам про форму 4.1 написал что понятия с планом счетов в бюджетной отчётности и учёте РАЗНЫЕ!! Вобщем всё у вас перемешалось! Я не заставляю вас делать так как я сказал я не минфин! Я даже могу ошибаться! Лично я вижу такой выход из ситуации! Понимаю что истинна должна в споре родится, но не в таком где все понятия перепутаны!З Вашої відповіді виходить, що в графі надійшло коштів сума залишиться без змін, а в графі нараховано доходів вона повинна зменшитись, То тоді не ув`яжеться форма № 7. Якщо надходжень більше, ніж надійшло, то повинна бути кредиторка, якої у нас немає.