Матеріально відповідальна особа
-
- Новачок
- Регіон: Днепропетровская область
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 1 раз
В кого є акт приймання передачі справ при звільнені завгоспа? Скиньте зразок будь ласка!!
-
- Новачок
- Регіон: Винницкая область
- Дякував (ла): 7 разів
Доброго дня! Порадьте, як бути в такій ситуації: штатний розпис передбачає такі посади: директор, 7 педагогічних працівників (вчитель-дефектолог, логопед, практичний психолог, реабілітолог), 1 бухгалтер, 1 прибиральник. Директор прийнятий по контракту, в якому є пункт про те, що він відповідає за збереження матеріально-технічної бази. Чи може директор бути матеріально-відповідальною особою, яка буде підписувати інвентаризаційні описи? При цьому наказом по підприємству створено комісію по інвентаризації, і головою призначено директора. Посади завгоспа немає взагалі... Чи буде правильним графу з підписом матеріально-відповідальної особи залишити взагалі порожньою? Чи це законно - комісія перерахувала цінності, про що будуть підписи комісії, а матеріально-відповідальної особи взагалі немає?
Чи може директор своїм наказом призначити когось із вчителів як матеріально-відповідальну особу? Хто взагалі за законодавством може бути матеріально-відповідальною особою за ОЗ, ІНМА, запаси у випадку, коли жодна з посад у штатному не відповідає переліку 447?
Чи може директор своїм наказом призначити когось із вчителів як матеріально-відповідальну особу? Хто взагалі за законодавством може бути матеріально-відповідальною особою за ОЗ, ІНМА, запаси у випадку, коли жодна з посад у штатному не відповідає переліку 447?
Доброго дня
Підкажіть, будь ласка, чи може завідувач господарства організації бути матеріально відповідальною особою за будівлю цієї організації?
Просто я, якщо чесно не розумію на яких законних чи не законних підставах одна людина може відповідати за цілу будівлю (бути матеріально відповідальною особою за будівлю)
Підкажіть, будь ласка, чи може завідувач господарства організації бути матеріально відповідальною особою за будівлю цієї організації?
Просто я, якщо чесно не розумію на яких законних чи не законних підставах одна людина може відповідати за цілу будівлю (бути матеріально відповідальною особою за будівлю)
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 150 разів
- Подякували: 1400 разів
- Контактна інформація:
Можу порадити статтіАнж писав: ↑08 вересня 2022, 21:14Доброго дня
-
- Квартирант
- Регіон: Киевская область
- Дякував (ла): 16 разів
- Подякували: 3 рази
Добрий день. Підкажіть будь ласка чи вірно я розумію, що Перелік, що був Додатком №1 до постанови Держкомпраці СРСР та Секретаріату ВЦРПС від 28.12. 1977 р. №447/24 перестав застосовуватись на території України після прийняття Закону України "Про дерадянізацію законодавства України" №2215-ІХ від 21.04.2022, в якому п.362 припинено дію Указу Президії Верховної Ради СРСР від 13 липня 1976 року № 4204-IX "Об утверждении Положения о материальной ответственности рабочих и служащих за ущерб, причиненный предприятию, учреждению, организации"? Можливо була стаття з цього приводу, не можу знайти, була б вдячна за посилання.