Безкоштовне отримання ОЗ і їх подальша передача
-
Onb18
- Мандрівник

- Регіон: Одесская область
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Доброго дня. Виникла ситуація: нашій установі передають безкоштовно автомобіль, але ми ним користуватися не будемо, тому що в автомобіля спеціальне призначення. Передати далі зараз не можемо, бо ще не створена установа, котрій цей автомобіль передбачений. В мене виникає запитання чи потрібно автомобіль вводити в експлуатацію і нараховувати знос, адже фактично автомобіль не буде використовуватись. Буду вдячна за ваші думки з цього приводу.
-
Ira555
- Мешканець

- Регіон: Херсонская область
- Дякував (ла): 16 разів
- Подякували: 20 разів
Може на позабаланс поставити?Onb18 писав:Доброго дня. Виникла ситуація: нашій установі передають безкоштовно автомобіль, але ми ним користуватися не будемо, тому що в автомобіля спеціальне призначення. Передати далі зараз не можемо, бо ще не створена установа, котрій цей автомобіль передбачений. В мене виникає запитання чи потрібно автомобіль вводити в експлуатацію і нараховувати знос, адже фактично автомобіль не буде використовуватись. Буду вдячна за ваші думки з цього приводу.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 153 рази
- Подякували: 1410 разів
- Контактна інформація:
Бекоштовно отримане не вводять в експлуатацію!Ira555 писав:Може на позабаланс поставити?Onb18 писав:Доброго дня. Виникла ситуація: нашій установі передають безкоштовно автомобіль, але ми ним користуватися не будемо, тому що в автомобіля спеціальне призначення. Передати далі зараз не можемо, бо ще не створена установа, котрій цей автомобіль передбачений. В мене виникає запитання чи потрібно автомобіль вводити в експлуатацію і нараховувати знос, адже фактично автомобіль не буде використовуватись. Буду вдячна за ваші думки з цього приводу.
-
Onb18
- Мандрівник

Мені так і залишати на рахунку 1311 Капітальні інвестиції в основні засоби?EVGENIY писав:Бекоштовно отримане не вводять в експлуатацію!Ira555 писав:Може на позабаланс поставити?Onb18 писав:Доброго дня. Виникла ситуація: нашій установі передають безкоштовно автомобіль, але ми ним користуватися не будемо, тому що в автомобіля спеціальне призначення. Передати далі зараз не можемо, бо ще не створена установа, котрій цей автомобіль передбачений. В мене виникає запитання чи потрібно автомобіль вводити в експлуатацію і нараховувати знос, адже фактично автомобіль не буде використовуватись. Буду вдячна за ваші думки з цього приводу.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
вам передають капінвестиції?Onb18 писав:Мені так і залишати на рахунку 1311 Капітальні інвестиції в основні засоби?EVGENIY писав:Бекоштовно отримане не вводять в експлуатацію!Ira555 писав:Може на позабаланс поставити?Onb18 писав:Доброго дня. Виникла ситуація: нашій установі передають безкоштовно автомобіль, але ми ним користуватися не будемо, тому що в автомобіля спеціальне призначення. Передати далі зараз не можемо, бо ще не створена установа, котрій цей автомобіль передбачений. В мене виникає запитання чи потрібно автомобіль вводити в експлуатацію і нараховувати знос, адже фактично автомобіль не буде використовуватись. Буду вдячна за ваші думки з цього приводу.
-
Onb18
- Мандрівник

Мені передають основні засоби, а наша установа понесе ще додаткові витрати, щ збільшать їх первісну вартістьEVGENIY писав:вам передають капінвестиції?Onb18 писав:Мені так і залишати на рахунку 1311 Капітальні інвестиції в основні засоби?EVGENIY писав:Бекоштовно отримане не вводять в експлуатацію!Ira555 писав:Може на позабаланс поставити?Onb18 писав:Доброго дня. Виникла ситуація: нашій установі передають безкоштовно автомобіль, але ми ним користуватися не будемо, тому що в автомобіля спеціальне призначення. Передати далі зараз не можемо, бо ще не створена установа, котрій цей автомобіль передбачений. В мене виникає запитання чи потрібно автомобіль вводити в експлуатацію і нараховувати знос, адже фактично автомобіль не буде використовуватись. Буду вдячна за ваші думки з цього приводу.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
А вище ви писали що ставите їх на рахунок 1311
Пункт 1.12
а якщо ще будете збільшувати вартість
то ще й пункт 1.10
Пункт 1.12
а якщо ще будете збільшувати вартість