Дотримання добових норм харчування по інтернатних установах

Обговрюємо бухоблік запасів від оприбуткування до списання
Відповісти
Viktoriya WW
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 13
З нами з: 14 лютого 2012, 21:53
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Днепропетровск
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення Viktoriya WW »

Постановою КМУ від 13.03.2002р. №324 затверджено добові норми харчування в інтернатних установах. Даною ПКМУ встановлено норму на овочі, усього-550 грм
в т.ч. буряк-80
морква -60
капуста-150
цибуля-60
інші свіжі овочі відповідно до сезону -100
квашені, консервовані овочі-100
Питання полягає в слідуючому
1) дані норми необхідно дотримуватись щоденно в такій же вазі??? чи  можна виходити на норму сумарно за 7 днів ( відповідно до примітки 1.ПКМУ) виходячи з раціону та складу приготованих страв. Наприклад, по цибулі -з понеділка по середу -по 60грм (60*3), з четверга по суботу 70грм*3, а в неділю 30грм. Разом 420грм./7дн=60 (добова норма)????
2) Питання наступне - якщо взимку немає сезонних овочів, які передбачені нормами-100грм, чи можливо їх заміняти на  ті, що вже передбачені по нормах- цибулю, моркву, буряк, тобто таким чином їх списувати більше норми, але в межах 550грм., що передбачені на овочі всього????

Viktoriya WW
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 13
З нами з: 14 лютого 2012, 21:53
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Днепропетровск
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення Viktoriya WW »

Будь-ласка, допоможіть з вирішенням питання, дуже потрібно!!

Відповісти

Повернутись до “Облік запасів”