Чому?EVGENIY писав:Я теж вважаю що це 7511Тетяна-бух писав:Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, в територіальний центр надходять кошти від Пенсійного фонду від осіб, які перебувають в терцентрі на повному державному утриманні на ККД 25020200 "Кошти, що отримані бюджетною установою від підприємств. організацій, фізичних осіб та від інших бюджетних організацій для виконання цільових заходів....". Ці кошти я відображаю на рахунку 7512 "Трансферти" згідно плану рахунків ("На субрахунку 7512 "Трансферти" ведеться облік розпорядниками бюджетних коштів надходжень, пов'язаних з перерахуванням сум трансфертів, та коштів, отриманих для виконання цільових заходів") та відображаю у 2-дс в рядку 2110 "Трансферти". Казначейство наполягає на тому, що треба відображати в рядку 2130 "Інші доходи від необмінних операцій". Яка ваша думка експерти?
Звіт за І кв. 2018р
-
- Мешканець
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 4 рази
-
- Новачок
- Регіон: Ивано-Франковская область
- Дякував (ла): 1 раз
Помилка: "В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБ" як її виправити???????????
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Дякував (ла): 150 разів
- Подякували: 1400 разів
- Контактна інформація:
тому що це не трансфертТетяна-бух писав:Чому?EVGENIY писав:Я теж вважаю що це 7511Тетяна-бух писав:Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, в територіальний центр надходять кошти від Пенсійного фонду від осіб, які перебувають в терцентрі на повному державному утриманні на ККД 25020200 "Кошти, що отримані бюджетною установою від підприємств. організацій, фізичних осіб та від інших бюджетних організацій для виконання цільових заходів....". Ці кошти я відображаю на рахунку 7512 "Трансферти" згідно плану рахунків ("На субрахунку 7512 "Трансферти" ведеться облік розпорядниками бюджетних коштів надходжень, пов'язаних з перерахуванням сум трансфертів, та коштів, отриманих для виконання цільових заходів") та відображаю у 2-дс в рядку 2110 "Трансферти". Казначейство наполягає на тому, що треба відображати в рядку 2130 "Інші доходи від необмінних операцій". Яка ваша думка експерти?
-
- Мешканець
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 4 рази
Але це кошти, отримані для виконання цільових заходів. Так чи ні?EVGENIY писав:тому що це не трансфертТетяна-бух писав:Чому?EVGENIY писав:Я теж вважаю що це 7511Тетяна-бух писав:Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, в територіальний центр надходять кошти від Пенсійного фонду від осіб, які перебувають в терцентрі на повному державному утриманні на ККД 25020200 "Кошти, що отримані бюджетною установою від підприємств. організацій, фізичних осіб та від інших бюджетних організацій для виконання цільових заходів....". Ці кошти я відображаю на рахунку 7512 "Трансферти" згідно плану рахунків ("На субрахунку 7512 "Трансферти" ведеться облік розпорядниками бюджетних коштів надходжень, пов'язаних з перерахуванням сум трансфертів, та коштів, отриманих для виконання цільових заходів") та відображаю у 2-дс в рядку 2110 "Трансферти". Казначейство наполягає на тому, що треба відображати в рядку 2130 "Інші доходи від необмінних операцій". Яка ваша думка експерти?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Дякував (ла): 150 разів
- Подякували: 1400 разів
- Контактна інформація:
5.5 Отримання спонсорських, благодійних внесків та іншої гуманітарної допомоги (у тому числі надходження у натуральній формі) 2211 (2221) "Готівка у національній валюті", 2212 (2222) "Готівка в іноземній валюті", 2311 (2321) "Поточні рахунки в банку", 2313 (2323) "Реєстраційні рахунки" 7511 "Доходи за необмінними операціями", 7523 "Інші надходження"Тетяна-бух писав:Але це кошти, отримані для виконання цільових заходів. Так чи ні?EVGENIY писав:тому що це не трансфертТетяна-бух писав:Чому?EVGENIY писав:Я теж вважаю що це 7511Тетяна-бух писав:Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, в територіальний центр надходять кошти від Пенсійного фонду від осіб, які перебувають в терцентрі на повному державному утриманні на ККД 25020200 "Кошти, що отримані бюджетною установою від підприємств. організацій, фізичних осіб та від інших бюджетних організацій для виконання цільових заходів....". Ці кошти я відображаю на рахунку 7512 "Трансферти" згідно плану рахунків ("На субрахунку 7512 "Трансферти" ведеться облік розпорядниками бюджетних коштів надходжень, пов'язаних з перерахуванням сум трансфертів, та коштів, отриманих для виконання цільових заходів") та відображаю у 2-дс в рядку 2110 "Трансферти". Казначейство наполягає на тому, що треба відображати в рядку 2130 "Інші доходи від необмінних операцій". Яка ваша думка експерти?
Подробиці:
-
- Мандрівник
- Регіон: Киевская Область
- Дякував (ла): 1 раз
Потрібно зайти в Є-звітність за допомогою ключа бухгалтера, потім знайти в Довідниках "Мережа власна фінансова звітність" і ввести Мережу власна фінансова звітність МБ. Якщо там вона вже введена, то передивитись чи правильно вона введена.Ольга12345 писав:Помилка: "В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБ" як її виправити???????????
-
- Мандрівник
- Регіон: Львовская область
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 1 раз
Добрий день!!! підкажіть .Як мені виправити звіт форму 7 в Є-звітності ..Не вірно поставила у ту графу що треба ..Звіт був підписаний і висланий у казначейство.і казначейство прийняло..Як зараз виправити
-
- Новачок
- Подякували: 2 рази
Доброго ранку. Якщо звіт вже підписаний та прийнятий казначеєм, то в такому випадку казначею потрібно зробити відміну цього звіту (по ID звіту). При цьому Ваш звіт видалиться і Вам необхідно буде його заново створити, підписати і в новій посилці з супровідним листом, надіслати його до казначейства.maria.rozak писав:Добрий день!!! підкажіть .Як мені виправити звіт форму 7 в Є-звітності ..Не вірно поставила у ту графу що треба ..Звіт був підписаний і висланий у казначейство.і казначейство прийняло..Як зараз виправити
Якщо ж казначей ще не підписав та не прийняв звіт, тоді він може повернути форму на доопрацювання, Ви його виправляєте і в тій самій посилці надсилаєте до казначейства.