Це Вам, мабуть, потрібно платіжне доручення зробити з нульовим КЕКВ. Для цього заходите в "Платіжні документи", вводите рахунок вгорі зліва і натискаєте одночасно дві клавіші "Ctrl" і "v". Вам відкриє платіжне доручення, куди необхідно занести інші реквізити.Баченко Виктория писав:в зв'язку з тим що повернулись гроші, мені потрібно поставить не визначений код коштів, для того щоб повернути їх на свій рахунок. Але в програмі не зберігається, видає помилку "Не вказаний код коштів". І в налаштуваннях немає поля для поставлення точки, як у вас в прикріпленому файлі.
Програма Payments
-
- Мандрівник
- Регіон: Киевская Область
- Дякував (ла): 1 раз
-
- Новачок
В програмі MeregaM вийшло змінити КТКВ на КПКВК, а коли зайшли в програму Payments, то побачили, що залишилися КТКВ зі старими номерами. Будь-ласка допоможіть у вирішенні данного питання
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 148 разів
- Подякували: 1392 рази
- Контактна інформація:
Не розумію тільки навіщо вам це зараз, адже перехід з нового року! Ви в цьому році вже в мережі працювати не будете?Lumiera писав:В програмі MeregaM вийшло змінити КТКВ на КПКВК, а коли зайшли в програму Payments, то побачили, що залишилися КТКВ зі старими номерами. Будь-ласка допоможіть у вирішенні данного питання
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Я вперше працюю з данною програмою, тому вважала, що коли ми замінемо КТКВ в Meregam, то одразу вони й зміняться у Payments. Дякую за відповідь.
-
- Мешканець
- Регіон: Донецкая Область
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Вітаю шановні колеги.
Не знаю чи доречне моє прохання, але спробую. Будь ласка поділіться новою мережею на 2017 рік. Можливо в когось є робочі файли. Наше казначейство не дає, бо самі не можуть її інсталювати, а скачана з сайту казначейства не працює.
Завтра вже треба здавати.
Дуже вдячна за будь яку допомогу.
Не знаю чи доречне моє прохання, але спробую. Будь ласка поділіться новою мережею на 2017 рік. Можливо в когось є робочі файли. Наше казначейство не дає, бо самі не можуть її інсталювати, а скачана з сайту казначейства не працює.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Так а чому не працює? Фокспро ставили? Віндовс х32?belka писав:Вітаю шановні колеги.
-
- Мандрівник
- Регіон: Черкасская область
- Подякували: 1 раз
наше казначейство просить Мережу лише в паперовому вигляді, бланки згідно наказу МФУ №938 від 23.08.2012, додаток 4 в редакції наказу Міністерства фінансів № 793 від 30.07.2014}
Win7 64bit не идет. В казне программисты не знают в чем дело , кивают на Киев или советуют ставить на машины с ХР или Win 7 32 bit. Попробую на Win10 запустить :)
-
- Мешканець
- Регіон: Донецкая Область
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
EVGENIY, дякую за швидку відповідь. Щодо фокспро - наче таке ставили, а віндовс х32. Підкажіть можливо ще якісь особливі параметри для встановлення існують?
Дуже дякую за відповідь!!!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Скажіть шо вона пише? Що саме у вас не виходе? Інсталяція фокспро здається є в скачаній з сайту дксу мережі, установіть краще ще раз!belka писав:EVGENIY, дякую за швидку відповідь. Щодо фокспро - наче таке ставили, а віндовс х32. Підкажіть можливо ще якісь особливі параметри для встановлення існують?
ifredd, так вона не буде працювати на х64 системах
-
- Квартирант
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 2 рази
Может кто подскажет, в мереже, при распечатке ставит Код програмной классификации видаткив та кредитування (КПКВК) 0000170, а должно 0110170. Местное самоуправление, районная рада. Что нужно сделать что бы правильный код ставило?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
КВК треба десь заповнити мабуть!lozrada писав:Может кто подскажет, в мереже, при распечатке ставит Код програмной классификации видаткив та кредитування (КПКВК) 0000170, а должно 0110170. Местное самоуправление, районная рада. Что нужно сделать что бы правильный код ставило?
-
- Квартирант
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 2 рази
Коли заповнюється КВК, дає вибрати тільки код 170, і ніякої коректировки неможливо, а при роздрукуванні додає чотири нулі, може я щось не так роблю, або якісь довідники треба додати?EVGENIY писав:КВК треба десь заповнити мабуть!lozrada писав:Может кто подскажет, в мереже, при распечатке ставит Код програмной классификации видаткив та кредитування (КПКВК) 0000170, а должно 0110170. Местное самоуправление, районная рада. Что нужно сделать что бы правильный код ставило?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
А у вас остання версія програми? Наlozrada писав:Коли заповнюється КВК, дає вибрати тільки код 170, і ніякої коректировки неможливо, а при роздрукуванні додає чотири нулі, може я щось не так роблю, або якісь довідники треба додати?EVGENIY писав:КВК треба десь заповнити мабуть!lozrada писав:Может кто подскажет, в мереже, при распечатке ставит Код програмной классификации видаткив та кредитування (КПКВК) 0000170, а должно 0110170. Местное самоуправление, районная рада. Что нужно сделать что бы правильный код ставило?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
З інструкції
Щоб налаштувати програму для розпорядників коштів місцевого бюджету, потрібно поновити файл budget.dbf в територіальному органі ДКСУ, в якому обслуговується розпорядник коштів
Доброго дня. Мені у казначействі дали поновлення мережі на 2017 рік. Я встановила на комп але коли хочу зайти у програму пише що немає файлів з папки NDI але ж файли є. А також підскажіть де брати файл rrk.dbf. І взагалі що робити з цією програмою. До тепер мережу нам формували у казначействі.Може якесь відео є.Дякую
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Мабуть ви встановили програму в папку в назві якої є кирилиця, або ж папку в папку скопіювали, програма не бачить шлях d:/meregam/ndi ось так повинно бути! файл ррк вам повинні були дати коли вносили в єдиний реєстр бюджетних установ в казначействі, ось його і треба імпортувати в цю програму! Потім з формувати мережу підвідомчих установ, тобто у своїх підвідомчих взяти треба такі файли!verka-77 писав:Доброго дня. Мені у казначействі дали поновлення мережі на 2017 рік. Я встановила на комп але коли хочу зайти у програму пише що немає файлів з папки NDI але ж файли є. А також підскажіть де брати файл rrk.dbf. І взагалі що робити з цією програмою. До тепер мережу нам формували у казначействі.Може якесь відео є.Дякую
-
- Мандрівник
- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 3 рази
Доброго дня! Програма теж не бачить довідників, хоча я зкопіювала їх в папку NDI. А в кінці пише: file 'd:\meregam\dfpo.dbf' does not exist. І закривається. В мене XPх64. Я так і не зрозуміла програма працює тільки на 32 б?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
так на х64 працювати нормально не буде!Lyubo4ka писав:Доброго дня! Програма теж не бачить довідників, хоча я зкопіювала їх в папку NDI. А в кінці пише: file 'd:\meregam\dfpo.dbf' does not exist. І закривається. В мене XPх64. Я так і не зрозуміла програма працює тільки на 32 б?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Ця програма фактично нужна раз на рік (ну може посеред року ще якісь зміни), тому знайдіть комп з х32 віндовс, зробіть там собі мережу установ сформуйте файл, мережу на флешку скиньте і все!Lyubo4ka писав:Так що ж робити? Віндовс перевстановлювати через MeregaM?
-
- Мандрівник
- Регіон: Волынская область
- Подякували: 1 раз