Завтра приймаємо бюджет?!! Якщо з 1,01,2017 року будуть нові КФК то повинні бути і зміни до програм казначейських "Кошториси та "Фіндокументи"!! До 7 січня потрібно буде здати в казну і фінуправління. Ще й купа свят(вихідних). Питання: що здавати???
джус писав:Завтра приймаємо бюджет?!! Якщо з 1,01,2017 року будуть нові КФК то повинні бути і зміни до програм казначейських "Кошториси та "Фіндокументи"!! До 7 січня потрібно буде здати в казну і фінуправління. Ще й купа свят(вихідних). Питання: що здавати???
Довідник - бюджети - замість ТКВМБ ставимо ПКВМБ, ось все! Ну я так думаю! Ще сам не пробував, але це ж для цього зроблено в програмі!
я мабуть не зрозуміло висловилась. Мережу я зробила, а от як вносити кошториси?? Ми ж набираємо в програмі. І там в довіднику (для МБ) нових немає(0170 наприклад). Чи я щось недобачаю?!
джус писав:я мабуть не зрозуміло висловилась. Мережу я зробила, а от як вносити кошториси?? Ми ж набираємо в програмі. І там в довіднику (для МБ) нових немає(0170 наприклад). Чи я щось недобачаю?!
Все зрозуміло ви висловились! Вишліть мені Gorg1310@mail.ru вашу МережуМ (пейментс), я подивлюсь саме вашу програму! Може я щось не вірно зрозумів!
Доброго всім дня, прочитав все що написано вище і зрозумів, що н*?*я я не зрозум.. Якщо комусь не важко то зможе пояснити нормльною мовою що потрібно зробити і для чого воно потрібно. Буду дуже вдячний за розуміння
Доброе время суток!
С Мережой на 2017 год более менее разобрались... Но....
Наше казначейство просит предоставить реестр змiн к Мереже на 2016 год про удаление старых КФК.
Как составить этот реэстр?
ANCHYUTA писав:Доброе время суток!
С Мережой на 2017 год более менее разобрались... Но....
Наше казначейство просит предоставить реестр змiн к Мереже на 2016 год про удаление старых КФК.
Как составить этот реэстр?
Удалить в программе и сформировать реестр змин! Програма сама поймёт!
П.С. Не забывайте делать резервные копии перед любыми манипуляциями, на всякий случай
у меня при запуске meregamb.exe просит файл c:\meregaw\ndi\temp.dbf (программа в папке meregam)
meregam.exe запустился но это не то что нужно, мне нужен мисцевий бюджет.
В чём может быть проблема?
DarthNihilus писав:у меня при запуске meregamb.exe просит файл c:\meregaw\ndi\temp.dbf (программа в папке meregam)
meregam.exe запустился но это не то что нужно, мне нужен мисцевий бюджет.
В чём может быть проблема?
DarthNihilus писав:нет, я в горфинотделе. я запускаю из папки пейментса. на сайте казны мережа мб там только довидники в архиве а самой проги нету.
c:\meregaw и meregamb.exe это казначейская программа, используется только кзначейством и только для казначейства предназначена! Вы чего то напутали! Или казначеи напутали когда вам давали программу! Сама прога одинаковая для гос и для мб, различия в одном файле который лежит в папке НДИ и вроде называется SOINASTR.DBF
DarthNihilus писав:прекрасно. так и сделал. и угадайте что - мне даёт выбирать только КВК ГОСБЮДЖЕТА. Что дальше делать?
должен быть файл meregamb.exe а его нет. там жёстко закодировано я так понимаю.
meregamb.exe ну нет такого файла в єтой программе я ж написал!!!!!
Из инструкции
Щоб налаштувати програму для розпорядників коштів місцевого бюджету, потрібно поновити файл budget.dbf в територіальному органі ДКСУ, в якому обслуговується розпорядник коштів.
Здравствуйте!
Всё мучаемся с реестром змин. Я так понимаю, его надо формировать в старой версии программы.... В новой программе понятия 6-значного КФК уже нет... При вводе 6-значных КФК в новую программу, при распечатки реестра перед КФК ставится лишний 0. Думаю это не правильно...
Где раздобыть старую версию программы? У кого-то есть??? На сайте казнач-ва и в нашем казн-ве только новая версия...
ANCHYUTA писав:Здравствуйте!
Всё мучаемся с реестром змин. Я так понимаю, его надо формировать в старой версии программы.... В новой программе понятия 6-значного КФК уже нет... При вводе 6-значных КФК в новую программу, при распечатки реестра перед КФК ставится лишний 0. Думаю это не правильно...
Где раздобыть старую версию программы? У кого-то есть??? На сайте казнач-ва и в нашем казн-ве только новая версия...