Я знайшла причину справа в тім, що АІС формує файл DBF з ВЕЛИКИМИ буквами розширення, треба, в ручному режимі змінювати їх на маленькі, ситуація абсурдна, але дієва.VOV писав:Значить треба дивитися файл який втягуєте.mar210507 писав:те саме і в мене пише, але на всі формиlozrada писав:Перевірте тип звіту або звітний періодVOV писав:Яку саме помилку?lozrada писав:Форму 2 подтянуло!!! Спасибо!!!! а 4-3 все равно дает ошибку
Всем страдающим на Є-data!
-
- Новачок
- Регіон: Днепропетровская область
Підскажіть, а як з програми АІС вивантажити звіти квартальні в форматі, який потрібний на Є-data?
Зайдіть в параментри програми, далі виберіть - використовувати нові форми для формування квартальної звітності( поставити галочку).Cільрада рада писав:Підскажіть, а як з програми АІС вивантажити звіти квартальні в форматі, який потрібний на Є-data?
далі йдіть до загальні аналізи - квартальний звіт, створюйте звіт, відкриваете його там буде в низу вивантажити дбф для є дата
-
- Мандрівник
- Регіон: Киевская область
- Подякували: 5 разів
Відповіла вище) 2 лише можливо, а 4,1,4,2,4,3 труба в ручнуKremles2105 писав:Підскажіть, будь-ласка, Як загрузити звіти в е-дату з е-звітності?
-
- Мандрівник
ну от все як завжди ((( немає більше чим займатись бухгалтерам, одне й те саме робитиmar210507 писав:Відповіла вище) 2 лише можливо, а 4,1,4,2,4,3 труба в ручнуKremles2105 писав:Підскажіть, будь-ласка, Як загрузити звіти в е-дату з е-звітності?
- VOV
- Коронована особа
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 211 разів
Мовби всі форми втягуються, але потрібно перевіряти формати файлів та КПКmar210507 писав:Відповіла вище) 2 лише можливо, а 4,1,4,2,4,3 труба в ручнуKremles2105 писав:Підскажіть, будь-ласка, Як загрузити звіти в е-дату з е-звітності?
можна тільки вигружати 2 та 4,3, 2 нормально, вже спистосувалась, а от 4,3р ні як не хоче, не можу знайти причинуVOV писав:Мовби всі форми втягуються, але потрібно перевіряти формати файлів та КПКmar210507 писав:Відповіла вище) 2 лише можливо, а 4,1,4,2,4,3 труба в ручнуKremles2105 писав:Підскажіть, будь-ласка, Як загрузити звіти в е-дату з е-звітності?
-
- Мандрівник
а як ви їх вигружаєте? в мене звіти завантажуються із е-звітності або в пдф, або в екселі, або в ворді?mar210507 писав:можна тільки вигружати 2 та 4,3, 2 нормально, вже спистосувалась, а от 4,3р ні як не хоче, не можу знайти причинуVOV писав:Мовби всі форми втягуються, але потрібно перевіряти формати файлів та КПКmar210507 писав:Відповіла вище) 2 лише можливо, а 4,1,4,2,4,3 труба в ручнуKremles2105 писав:Підскажіть, будь-ласка, Як загрузити звіти в е-дату з е-звітності?
- VOV
- Коронована особа
А їх ніхто і не вигружає з є-звітності. Лише із сторонніх програм або із екселівського файлу з цього сайту.Kremles2105 писав:а як ви їх вигружаєте? в мене звіти завантажуються із е-звітності або в пдф, або в екселі, або в ворді?mar210507 писав:можна тільки вигружати 2 та 4,3, 2 нормально, вже спистосувалась, а от 4,3р ні як не хоче, не можу знайти причинуVOV писав:Мовби всі форми втягуються, але потрібно перевіряти формати файлів та КПКmar210507 писав:Відповіла вище) 2 лише можливо, а 4,1,4,2,4,3 труба в ручнуKremles2105 писав:Підскажіть, будь-ласка, Як загрузити звіти в е-дату з е-звітності?
з є звітності я такою функцію не бачу, і не чула, можна вигружати 2 та 4,3 з програми АІС Місцеві бюджети, але і там не все так просто, перечитайте мої відповіді вище, я описала ситуаціюKremles2105 писав:а як ви їх вигружаєте? в мене звіти завантажуються із е-звітності або в пдф, або в екселі, або в ворді?mar210507 писав:можна тільки вигружати 2 та 4,3, 2 нормально, вже спистосувалась, а от 4,3р ні як не хоче, не можу знайти причинуVOV писав:Мовби всі форми втягуються, але потрібно перевіряти формати файлів та КПКmar210507 писав:Відповіла вище) 2 лише можливо, а 4,1,4,2,4,3 труба в ручнуKremles2105 писав:Підскажіть, будь-ласка, Як загрузити звіти в е-дату з е-звітності?
- VOV
- Коронована особа
Є-Дата навчилася читати 7 значні КПК місцевих бюджетів (читає 4 остані цифри). Але проблема з 4 значними КПК які починаються нулем, залишається. Але тепер легше цю проблему обійти. У файлі потрібно додати до КПК якусь цифру на першому місці. Наприклад 0180 в полі "KPK" відображається 180 і в ЄДату не затягується. Змінюємо КПК на 10180 і вже затягується як 0180 без проблем.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 148 разів
- Подякували: 1392 рази
- Контактна інформація:
А не розібралися чому вона 4.3 не затягує? Пише що хоче дбф файл, хоча файл і є дбф! :(VOV писав:Є-Дата навчилася читати 7 значні КПК місцевих бюджетів (читає 4 остані цифри). Але проблема з 4 значними КПК які починаються нулем, залишається. Але тепер легше цю проблему обійти. У файлі потрібно додати до КПК якусь цифру на першому місці. Наприклад 0180 в полі "KPK" відображається 180 і в ЄДату не затягується. Змінюємо КПК на 10180 і вже затягується як 0180 без проблем.
- VOV
- Коронована особа
Не знаю, я успішно затягував файли із своєї програми всі форми і 4-3 в тому числі. Якби мені скинули приклад ДБФ файлу який не затягуються я б подивився в чому різниця з тим що затягується.EVGENIY писав:А не розібралися чому вона 4.3 не затягує? Пише що хоче дбф файл, хоча файл і є дбф! :(VOV писав:Є-Дата навчилася читати 7 значні КПК місцевих бюджетів (читає 4 остані цифри). Але проблема з 4 значними КПК які починаються нулем, залишається. Але тепер легше цю проблему обійти. У файлі потрібно додати до КПК якусь цифру на першому місці. Наприклад 0180 в полі "KPK" відображається 180 і в ЄДату не затягується. Змінюємо КПК на 10180 і вже затягується як 0180 без проблем.
на фото те що в мене пишеVOV писав:Не знаю, я успішно затягував файли із своєї програми всі форми і 4-3 в тому числі. Якби мені скинули приклад ДБФ файлу який не затягуються я б подивився в чому різниця з тим що затягується.EVGENIY писав:А не розібралися чому вона 4.3 не затягує? Пише що хоче дбф файл, хоча файл і є дбф! :(VOV писав:Є-Дата навчилася читати 7 значні КПК місцевих бюджетів (читає 4 остані цифри). Але проблема з 4 значними КПК які починаються нулем, залишається. Але тепер легше цю проблему обійти. У файлі потрібно додати до КПК якусь цифру на першому місці. Наприклад 0180 в полі "KPK" відображається 180 і в ЄДату не затягується. Змінюємо КПК на 10180 і вже затягується як 0180 без проблем.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- VOV
- Коронована особа
Потрібно глянути на файл, може всередині там не дбф?mar210507 писав:на фото те що в мене пишеVOV писав:Не знаю, я успішно затягував файли із своєї програми всі форми і 4-3 в тому числі. Якби мені скинули приклад ДБФ файлу який не затягуються я б подивився в чому різниця з тим що затягується.EVGENIY писав:А не розібралися чому вона 4.3 не затягує? Пише що хоче дбф файл, хоча файл і є дбф! :(VOV писав:Є-Дата навчилася читати 7 значні КПК місцевих бюджетів (читає 4 остані цифри). Але проблема з 4 значними КПК які починаються нулем, залишається. Але тепер легше цю проблему обійти. У файлі потрібно додати до КПК якусь цифру на першому місці. Наприклад 0180 в полі "KPK" відображається 180 і в ЄДату не затягується. Змінюємо КПК на 10180 і вже затягується як 0180 без проблем.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
осьVOV писав:Не знаю, я успішно затягував файли із своєї програми всі форми і 4-3 в тому числі. Якби мені скинули приклад ДБФ файлу який не затягуються я б подивився в чому різниця з тим що затягується.EVGENIY писав:А не розібралися чому вона 4.3 не затягує? Пише що хоче дбф файл, хоча файл і є дбф! :(VOV писав:Є-Дата навчилася читати 7 значні КПК місцевих бюджетів (читає 4 остані цифри). Але проблема з 4 значними КПК які починаються нулем, залишається. Але тепер легше цю проблему обійти. У файлі потрібно додати до КПК якусь цифру на першому місці. Наприклад 0180 в полі "KPK" відображається 180 і в ЄДату не затягується. Змінюємо КПК на 10180 і вже затягується як 0180 без проблем.
- VOV
- Коронована особа
Проблема у структурі файла. З іншою структурою (де багато полів) завантажується нормально. Файл приєдную.EVGENIY писав:осьVOV писав:Не знаю, я успішно затягував файли із своєї програми всі форми і 4-3 в тому числі. Якби мені скинули приклад ДБФ файлу який не затягуються я б подивився в чому різниця з тим що затягується.EVGENIY писав:А не розібралися чому вона 4.3 не затягує? Пише що хоче дбф файл, хоча файл і є дбф! :(VOV писав:Є-Дата навчилася читати 7 значні КПК місцевих бюджетів (читає 4 остані цифри). Але проблема з 4 значними КПК які починаються нулем, залишається. Але тепер легше цю проблему обійти. У файлі потрібно додати до КПК якусь цифру на першому місці. Наприклад 0180 в полі "KPK" відображається 180 і в ЄДату не затягується. Змінюємо КПК на 10180 і вже затягується як 0180 без проблем.
допоможіть , буль ласка , а в чому в мене проблема?
- VOV
- Коронована особа
В тому ж що і в попередньому випадку, невірна структураmar210507 писав:допоможіть , буль ласка , а в чому в мене проблема?
Востаннє редагувалось 17 липня 2018, 14:10 користувачем VOV, всього редагувалось 1 раз.
- VOV
- Коронована особа
А вони міняють коли хочуть. Я перед кожним квартальним пробую чи затягуються форми, якщо ні то начинаю розбиратися і підлаштовуватися. Цю структуру вони давненько вже змінити. Там поля такі як і в попередній структурі, лише добавлені поля по банку. Я просто дав під заповнення файл з новою структурою і заповнив ті поля що й по старому і всі вийшло. В них скоріш за все на сайті перед втягуванням стоїть перевірка структури яка хоче щоб у файлі були всі поля що у шаблоні.EVGENIY писав:VOV, когда они успели ее сменить? И где взять описание полей???
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Дякую! Дороблюю ексель! Тут в принципі швидко поля додати!VOV писав:А вони міняють коли хочуть. Я перед кожним квартальним пробую чи затягуються форми, якщо ні то начинаю розбиратися і підлаштовуватися. Цю структуру вони давненько вже змінити. Там поля такі як і в попередній структурі, лише добавлені поля по банку. Я просто дав під заповнення файл з новою структурою і заповнив ті поля що й по старому і всі вийшло. В них скоріш за все на сайті перед втягуванням стоїть перевірка структури яка хоче щоб у файлі були всі поля що у шаблоні.EVGENIY писав:VOV, когда они успели ее сменить? И где взять описание полей???
Дякую, міняла структуру таблиці, але це буде морочна справа, легко зробити помилку, легше в ручну вже ввести.VOV писав:В тому ж що і в попередньому випадку, невірна структураmar210507 писав:допоможіть , буль ласка , а в чому в мене проблема?
- VOV
- Коронована особа
При зміні структури простіше скачати шаблон і заповнити в ньому. Хоча якщо немає чим заповнювати крім як вручну то тоді вже простіше вручну на сайті.mar210507 писав:Дякую, міняла структуру таблиці, але це буде морочна справа, легко зробити помилку, легше в ручну вже ввести.VOV писав:В тому ж що і в попередньому випадку, невірна структураmar210507 писав:допоможіть , буль ласка , а в чому в мене проблема?
- berezka_ubr
- Мешканець
- Регіон: Луганская область
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 4 рази
В є-даті в повідомленнях написано, що є можливість підписувати ЕЦП ключами казначейства. У нас закінчились ключі ДФС, і я хотіла підписати ключами казначейства. Питання таке: у вкладці "Центр сертифікації" який центр вибрати? Щось не надходжу ацск казни, а може не знаю як він називається.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
berezka_ubr писав:В є-даті в повідомленнях написано, що є можливість підписувати ЕЦП ключами казначейства. У нас закінчились ключі ДФС, і я хотіла підписати ключами казначейства. Питання таке: у вкладці "Центр сертифікації" який центр вибрати? Щось не надходжу ацск казни, а може не знаю як він називається.
Може це воно?