Звітність до податкової
-
- Мандрівник
- Регіон: Ровенская Область
Доброго дня, підкажіть будь-ласка як відображати в податковому звіті про використання коштів неприбутковими установами, кошти які надійшли мені на рахунок по спецфонду на капітальний ремонт нашого приміщення від головного розпорядника? Попередній бухгалтер відображав ці надходження в р.1.3.7, ци правильно так робити?
-
- Новачок
- Регіон: Закарпатская область
Доброго дня, підкажіть, будь-ласка, як відображати в податковому звіті про використання коштів неприбутковими установами кошти по спецфонду, які відображені у формі №4-2м фінансової звітності (УДКСУ) як "перераховано залишок" . Дані кошти зараховані на котловий рахунок загального фонду як інші надходження. Чи можна ці кошти включити в рядок 8.2 звіту "сума видатків за спеціальним фондом відповідно до затверджених в установленому порядку кошторисів бюджетних установ (організацій)", якщо вони не є видатками згідно кошторису.
- lenchik2812
- Квартирант
- Регіон: Киев
Підкажіть, будь-ласка, чи потрібно бюджетній організації сплачувати плату за користування надрами, якщо у установи є дозвіл на сеціальне водокористування (скважина глибиною 69м), якщо вода використовується виключно для санітарно-гігієнічних потреб та приготування їжі на харчоблоці для хворих?
-
- Мандрівник
- Регіон: Винницкая Область
- Подякували: 1 раз
Не пам"ятаю на що зіслатись, але сьогодні на курсах підвищення кваліфікації якраз були з Міндоходів, і це питання висвітлювали. Можу сказати точно, що ні. Тільки якщо ця вода використовується в господарській діяльності (метою якої є отримання прибутку)
- masya
- Мешканець
- Регіон: Днепропетровская Область
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 4 рази
Чакнорис, Звонила в нашу налоговую сказали:
- сдача финансовой отчетности неприбыльными учреждениями, организациями, не предусмотрена Налоговым Кодексом. Чем мотивируют ваши?
- сдача финансовой отчетности неприбыльными учреждениями, организациями, не предусмотрена Налоговым Кодексом. Чем мотивируют ваши?
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
- Дякував (ла): 46 разів
- Подякували: 21 раз
Коллеги, звит неприбутковой - по-прежнему раз в год сдается? В налоговую за квартал только ЕСВ и 1ДФ?
- Виксена_ubr
- Новачок
Підкажіть, як розрахувати суму податкової пільги (гр. 5) у Звіті про суми податкових пільг?
- Виксена_ubr
- Новачок
У нас пільги на податок на прибуток. Я правильно розумію: надходження коштів на рахунки - касові (чи фактичні?)*19%? А якщо результат з "-", то в звіті нічого не відображаємо? Підкажіть, будь ласка, вперше роблю цей звіт.Виксена писав:Підкажіть, як розрахувати суму податкової пільги (гр. 5) у Звіті про суми податкових пільг?
- orif
- Мешканець
- Регіон: Луганская Область
Виксена, надходження коштів (и деньги и натура) х 18% и округляем до грн, минусовать ничего не надо
РОЗДІЛ XX. ПЕРЕХІДНІ ПОЛОЖЕННЯ (ПКУ)
10. Встановити ставку податку на прибуток підприємств:
**
з 1 січня 2014 року по 31 грудня 2014 року включно - 18 відсотків, ....
РОЗДІЛ XX. ПЕРЕХІДНІ ПОЛОЖЕННЯ (ПКУ)
10. Встановити ставку податку на прибуток підприємств:
**
з 1 січня 2014 року по 31 грудня 2014 року включно - 18 відсотків, ....
- Виксена_ubr
- Новачок
Дуже дякую! Але в податковій підтвердили те, як я думала розрахувати. Ось так, прислухайся до тих, хто перевіряє наші звіти... Я себе не виправдовую, але новачку дуже тяжко одразу розібратися у всьому, одже, без вашої допомоги ну ні як не обійтись!
- orif
- Мешканець
- Регіон: Луганская Область
Виксена, ну этот отчет я сдаю не первый год и как раз в налоговой так проверяли: брали отчет по неприбыльности (тогда он был квартальный) и сумму "надийшло" умножали на % прибыли
- Виксена_ubr
- Новачок
-
- Квартирант
- Регіон: Полтавская Область
- Подякували: 2 рази
Підскажіть будь ласка, з 1 квітня 2014 року змінилися ставки на землю, оцінку яким не проведено та сільськогосподарським. У мене оцінка проведена і земельна ділянка в межах населеного пункту, то мене це не стосується. ПІДСКАЖІТЬ!!!
- lenchik2812
- Квартирант
Чи потрібно здійснювати плату за користування надрами бюджетнній установі, якщо на балансі обліковується артезіанська скважина глибиною більше 20м , є дозвіл на спецводокористування? ВОДА ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО ДЛЯ САНІТАРНО - ГІГІЄНІЧНИХ ПОТРЕБ ТА ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ ДЛЯ ХВОРИХ.
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
Виксена писав:А что это за отчет 1-ПП? Его обязательно всем подавать?
Я не подаю...
- Goldfish
- Мешканець
- Регіон: Харьковская область
Цитата
А в каких случаях подается отчет о льготах 1-ПП по неприбыльным. Я правильно поняла, что финансирование из общего или специального фонда для бюджетной организации является базой для расчета льготы?Ларисочка писав:Какая ставка на 01.04.2014г. податкових пильг в отчете1-ПП для юридических лиц?, на 01.01.2014г. была 19%, а сейчас какая?
-
- Мандрівник
- Регіон: Закарпатская область
Доброго дня, чи потрібно було здавати звіт по неприбуткових організаціях за 1 квартал 2014 року. Минулий рік ми здавали лише річний. За 1 квартал 2013 року в податковій сказали, що звіт здавати непотрібно. Бюджетники, будь - ласка, дайте свої коментарі. РS: а профспілка???
-
- Місцевий
- Регіон: Одесская Область
- Дякував (ла): 89 разів
- Подякували: 9 разів
eMelya, подскажите пожалуйста ,в каких случаях выбирать тип звитного периоду -квартал, а когда -9 мисяцив,или все время квартал,что-то я никак не уловлю.По логике квартал-это для 1дф,екологии, а для пильг -9 мисяцив ,или тоже квартал
-
- Мандрівник
- Регіон: Днепропетровская Область
- Дякував (ла): 1 раз
Налоговая отказалась принимать отчет про использование средств не прибыльными организациями. Говорят должен быть еще финансовый отчет, форма которого еще не принята. Но по типу финансового отчета субъекта предпринимательской деятельности. Кто нибудь может объяснить, что это за новшества????
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
Всем добрый день! Подскажите, пожалуйста, если отчет по неприбыльным организациям без цифр, т.е. пустой, то мы подаём его в налоговую? И если не подаём, то на основании чего? Буду очень благодарна, если кто-то подскажет!