Сайт localhost не позволяет установить соединение.
- Выполните поиск по запросу в Google
Повідомлення Fedornyak Oksana »
Добрый день! Если Вы оформляли заявку на доступ к СДО - уточните в своем казначействе, обработана ли она. Если обработана - откройте поле со списком, где указаны ФИО пользователя, выберите другую строку и попробуйте зайти опять.Fedornyak Oksana писав:Доброго дня! Завантажила Cisco AnyConnect Secure Mobility Client, сертифікати з сайту державної казначейської служби, отримала токени і пробую заходити в - видає помилку, що такий ID не зареєстрований в системі... Кажуть має бути ще диск з програмним забезпеченням, але в мене його нема. Що робити?
Викладіть свою проблему в Анкеті і надішліть її на електронну адресу, що вказана ній. Анкету можете завантажити розділі інструкціїЕвгения_Рой писав:25.10.2018 Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського. Доброго дня! Неприємно вразила нова форма виписки по рахунку - суми без копійок (в той час, коли до розрахункових рахунків додані десяткові розряди), суми не впорядковані за розміром, надходження не відокремлені від видатків. Просимо повернути звичайну форму виписки.
Використовуйте інше програмне забезпечення в якому можна створювати файли у форматі PDF. Наприклад:Mudryk писав:Прошу допомоги. Скан-копію договору треба прикріплюють тільки в форматі dbf, чи можна в іншому? Справа в тому, що при сканування в мене відсутній вибір формату dbf, а є якихось чотири інших.
щоб перевести в pdf потрібноMudryk писав:Прошу допомоги. Скан-копію договору треба прикріплюють тільки в форматі dbf, чи можна в іншому? Справа в тому, що при сканування в мене відсутній вибір формату dbf, а є якихось чотири інших.
не носимо)DarthNihilus писав:Привіт. Ви, хто подає розпорядження і довідки через СДО - не носите їх на бумажному варіанті зовсім? Як це там у вас проходить?
Повідомлення mironenkonv@i.ua »
Доброго дня! Навіщо так ускладнювати собі життя.....попросіть комп'ютерщика чи когось хто більш продвинутий в компах встановити вам програму для сканування (в мене це Foxit Reader) і все.Заходите в програму, скануєте(сканує воно одразу в пдф-форматі), зберігаєте в потрібному місці і не треба нічого більше. Лише якщо дуже об'ємний файл(*більше 5 мб) - то приходиться його зменшувати (використовую пдф-компрессор в інтернеті).galanet82 писав:щоб перевести в pdf потрібноMudryk писав:Прошу допомоги. Скан-копію договору треба прикріплюють тільки в форматі dbf, чи можна в іншому? Справа в тому, що при сканування в мене відсутній вибір формату dbf, а є якихось чотири інших.
выдкрити документ, як зображення клыкунути на ньому, знайти "копыювати", тоді заходите у Word., робите"Вставити" скопійоване, а тоді у Word , "файл"-експорт-і там вибрати pdf
Тільки тепер можете документи підвязати до СДО
УДАЧІ
Повідомлення К.Потоки сільрада »
Будь ласка, детальніше. Бо в нас склалася такаж ситуація і виходу не бачимо(.yaoleg писав:ODSINT2, все просто налаштовується, якщо 80-й порт на зайнятий іншою програмою типу Скайпа або службою операційної системи "World Wide Web Publishing Service" - Служба веб-публікацій. Або ж, файрвол чи проксі-сервер.
Джаву встановлювати не потрібно, замість неї потрібно встановлювати Барскріптор.