Lubanka писав:Добрый вечер! Помогите,пожалуйста, что и куда нужно добавить, чтобы розподил можно было сохранить и распечатать. При сохранении пишет Variable KOD is not found
Здравствуйте, подскажите, вы как-то решили проблему с розподилами? Почти такая же ситуация - не сохраняется и выдает следующее:
Нет. Ещё не решили. В казне ничем помочь не смогли, к сожалению. Пока пытаемся разобраться. Просьба актуальна.
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, все оновилось, кошториси набрались в електронному вигляді 6-ти значні КФК (100170), а видруковуються 4 значні (0170), казначеї кажуть що і видруковуватись має 6-ти значне, нічого вже не розумію, як зробити.
ПІДКАЖІТЬ БУДЬ-ЛАСКА. ЯК МАЄ БУТИ ПРАВИЛЬНО.
Допоможіть, будь-ласка , скільки перечитано, все роблю начебто вірно, а все рівно видає не правильні коди, з 6- цифр, а потрібно лише 4 , що я роблю не правильно, в довідниках - бюджети, вибрала ТКВМБ . Я так зрозуміла, що корінь зла це КВК у нас воно повинно бути 01, але із за цього не можливо правильно ввести Програми(МБ) Дякую
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Можете сказати своєму казначеєві таке: допоки ДКСУ не зробить програму так як того хоче Ваш казначей, Ви буде подавати саме такі розрахункові документи, які Ви створюєте за допомогою програми ДКСУ!!! Такі файли мають нормально імпортуватись у АС "Є-Казна"!
Якщо казначея не задовольняє програма ДКСУ, нехай у них і питає чого не так. А поки що, користуйтесь тим що маємо.
P.S.Дуже дієвий спосіб, попросіть свого казначея показати як "правильно" налаштувати програму "Фіндокументи" згідно їхніх зауважень.
P.P.S. Якщо завантажете програму на файлообмінник можу подивитись більш детально на Вашу ситуацію!?
yaoleg писав:Можете сказати своєму казначеєві таке: допоки ДКСУ не зробить програму так як того хоче Ваш казначей, Ви буде подавати саме такі розрахункові документи, які Ви створюєте за допомогою програми ДКСУ!!! Такі файли мають нормально імпортуватись у АС "Є-Казна"!
Якщо казначея не задовольняє програма ДКСУ, нехай у них і питає чого не так. А поки що, користуйтесь тим що маємо.
P.S.Дуже дієвий спосіб, попросіть свого казначея показати як "правильно" налаштувати програму "Фіндокументи" згідно їхніх зауважень.
P.P.S. Якщо завантажете програму на файлообмінник можу подивитись більш детально на Вашу ситуацію!?
Дякую), але справа в тім, що вони показали інших у кого це получається( я навіть фото зробила ...
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
yaoleg писав:Тоді завантажте програму на файлообмінник, подивлюсь, що не так.
Дякую, спробую, щоб сьогодні набрати так як бачить казна, я змушена була через DBFNavigator змушена в ручному режимі виправляти Budget.dbf ККВК з правильного 01 на 00, тільки після того мене пустила програма набирати ПРограми(МБ), але все рівно після того як набирались такі КПКВ видавало 6 цифр, і знову я вручному режимі через DBFNavigator вже виправляла їх на 4 значні, 0170,1010 і т.д. При друці звичайно їх видає як 6 цифр 001010 і т.д.
Дякую, спробую, щоб сьогодні набрати так як бачить казна, я змушена була через DBFNavigator змушена в ручному режимі виправляти Budget.dbf ККВК з правильного 01 на 00, тільки після того мене пустила програма набирати ПРограми(МБ), але все рівно після того як набирались такі КПКВ видавало 6 цифр, і знову я вручному режимі через DBFNavigator вже виправляла їх на 4 значні, 0170,1010 і т.д. При друці звичайно їх видає як 6 цифр 001010 і т.д.
В "Довідники"-"Бюджети" тип должен быть ПКВМБ, даже если Вы не перешли на ПЦМ. В таком случае Вы сможете без проблем заполнить справочник "Програми МБ", и значения оттуда правильно привяжутся к счетам. КВК должно быть 01, ничего в ДБФ исправлять вручную не нужно, ни КВК, ни КПК. Программа сама поймет, что Ваша организация на ПЦМ не перешла, поэтому в ДБФ скинет код КПК 0100170 (или 100170), а на печать во все документы пустит 0170. И Казначейство без проблем обработает Ваш файл.
я щось вже нічого не розумію, по правильному має видруковувати 4 цифри чи 6, бо в нас в казначействі кажуть що 6, а тут бачу пишуть що 4. Де правда?????????? можливо то наші казначеї щось туплять.
В "Довідники"-"Бюджети" тип должен быть ПКВМБ, даже если Вы не перешли на ПЦМ. В таком случае Вы сможете без проблем заполнить справочник "Програми МБ", и значения оттуда правильно привяжутся к счетам. КВК должно быть 01, ничего в ДБФ исправлять вручную не нужно, ни КВК, ни КПК. Программа сама поймет, что Ваша организация на ПЦМ не перешла, поэтому в ДБФ скинет код КПК 0100170 (или 100170), а на печать во все документы пустит 0170. И Казначейство без проблем обработает Ваш файл.
Дякую за відповідь, але вони сказали, що повинно бути ТКВМБ зараз спробую
Nata2107 писав:я щось вже нічого не розумію, по правильному має видруковувати 4 цифри чи 6, бо в нас в казначействі кажуть що 6, а тут бачу пишуть що 4. Де правда?????????? можливо то наші казначеї щось туплять.