Марина , помогите !!!! Как Вы решили свою проблему ???Козаченко Марина писав:як раз то ні, при друці видає шість цифр , а повинно 4 до цього зауваження в казніyaoleg писав:На скріншоті все правильно. Має вводитись сім знаків, а при друці документів повинно бути 4 знаки.
P.S. Також раджу ставити останні оновлення, там деякі питання вирішили.
Програма Payments
-
Наталья2016
- Мандрівник

- Регіон: Луганская область
- yaoleg
- Коронована особа

- Регіон: Вінницька область
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 453 рази
Sheman писав:
"В "Довідники"-"Бюджети" тип должен быть ПКВМБ, даже если Вы не перешли на ПЦМ. В таком случае Вы сможете без проблем заполнить справочник "Програми МБ", и значения оттуда правильно привяжутся к счетам. КВК должно быть 01, ничего в ДБФ исправлять вручную не нужно, ни КВК, ни КПК. Программа сама поймет, что Ваша организация на ПЦМ не перешла, поэтому в ДБФ скинет код КПК 0100170 (или 100170), а на печать во все документы пустит 0170. И Казначейство без проблем обработает Ваш файл."
-
Наталья2016
- Мандрівник

Меняла на ПКВМБ(( все ровно выдает на печать 6 цифр вместо 4Sneman писав:Что именно не получается?Наталья2016 писав:В мене нічого не виходить (((((((((((
- yaoleg
- Коронована особа

В довідниках "Бюджети" вид бюджету має бути "ПКВМБ", "Програми МБ" виконавець не 1, а 0(третій символ), "Рахунки-видатки" вказуємо правильний код з нулем! І звісно ж, набираємо НОВИЙ документ, з НОВИМИ параметрами!!!
-
Наталья2016
- Мандрівник

УРАА!!! Дякую все вишло !!!!yaoleg писав:В довідниках "Бюджети" вид бюджету має бути "ПКВМБ", "Програми МБ" виконавець не 1, а 0(третій символ), "Рахунки-видатки" вказуємо правильний код з нулем! І звісно ж, набираємо НОВИЙ документ, з НОВИМИ параметрами!!!
- Козаченко Марина
- Мандрівник

набирала по такому принципу , на друк видає лише 4 цифриНаталья2016 писав:Марина , помогите !!!! Как Вы решили свою проблему ???Козаченко Марина писав:як раз то ні, при друці видає шість цифр , а повинно 4 до цього зауваження в казніyaoleg писав:На скріншоті все правильно. Має вводитись сім знаків, а при друці документів повинно бути 4 знаки.
P.S. Також раджу ставити останні оновлення, там деякі питання вирішили.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Підкажіть будь-ласка. к внести дані в поле довідники мережі. Таяк в новуц програму підтянути найменування банків контрагентів та все іншещо було внесено на протязі користування даною програмою раніше
Востаннє редагувалось 18 січня 2017, 00:04 користувачем Дрон76, всього редагувалось 1 раз.
Огромное спасибо всем за подсказки.Они очень пригодились! С вашими подсказками сделали все сами, без помощи казны!
-
Елена Геннадиевна
- Мандрівник

- Регіон: Волынская область
- Подякували: 1 раз
Скажіть будь ласка, якщо ми місцевий бюджет БЕЗ ПЦМ працюємо, то бюджет ставити ПКВМБ чи ТКВМБ????? в мене поставлено ПКВМБ при цьому в реєстрі юр . і фін. видроковує чотири цифри, що є правильно, а на розпорядженні чомусь друкує шість тобото 100170.. і казна не хоче приймати , яка причини може хтось знає що зробити щоб на друк було 4-ьох значне КФК****?????
-
yaolka
- Мандрівник

- Регіон: Днепропетровская область
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
yaoleg, Доброе утро! У меня к Вам огромная просьба! я не программист,а обычный бухгалтер и у меня уже третий день ничего не получается. Скачивала новую программу и меняла на старой. Выдает ошибки S 204 или другие, которые присутствуют в обсуждении на форуме. В нашей казне сказали, что они в ней не работают разбирайтесь сами. Можно я тоже Вам на файлообменник кину свою программу, а Вы посмотрите. Помогите пожалуйста!
-
vikosok
- Квартирант

- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 1 раз
Виправте КФК в довіднику рахунки (розподіл-кредит)Елена Геннадиевна писав:Скажіть будь ласка, якщо ми місцевий бюджет БЕЗ ПЦМ працюємо, то бюджет ставити ПКВМБ чи ТКВМБ????? в мене поставлено ПКВМБ при цьому в реєстрі юр . і фін. видроковує чотири цифри, що є правильно, а на розпорядженні чомусь друкує шість тобото 100170.. і казна не хоче приймати , яка причини може хтось знає що зробити щоб на друк було 4-ьох значне КФК****?????
-
Елена Геннадиевна
- Мандрівник

- Регіон: Волынская область
і ще таке питання чому після оновлення в мене залишився СТАРИЙ ДОВІДНИК ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ КЛАСИФІКАЦІЇ (кфк)??????? МОЖЕ ЩЕ ЯКИЙСЬ ФАЙЛ ПОТРІБНО ПІДТЯНУТИ**
- yaoleg
- Коронована особа

[font="Noto Sans", sans-serif]В довідниках "Бюджети" вид бюджету має бути "ПКВМБ", "Програми МБ" виконавець не 1, а 0(третій символ), "Рахунки-видатки" вказуємо правильний код з нулем! І звісно ж, набираємо НОВИЙ документ, з НОВИМИ параметрами!!![/font]Елена Геннадиевна писав:Скажіть будь ласка, якщо ми місцевий бюджет БЕЗ ПЦМ працюємо, то бюджет ставити ПКВМБ чи ТКВМБ????? в мене поставлено ПКВМБ при цьому в реєстрі юр . і фін. видроковує чотири цифри, що є правильно, а на розпорядженні чомусь друкує шість тобото 100170.. і казна не хоче приймати , яка причини може хтось знає що зробити щоб на друк було 4-ьох значне КФК****?????
- yaoleg
- Коронована особа

Можете завантажувати, я подивлюся що не так.yaolka писав:yaoleg, Доброе утро! У меня к Вам огромная просьба! я не программист,а обычный бухгалтер и у меня уже третий день ничего не получается. Скачивала новую программу и меняла на старой. Выдает ошибки S 204 или другие, которые присутствуют в обсуждении на форуме. В нашей казне сказали, что они в ней не работают разбирайтесь сами. Можно я тоже Вам на файлообменник кину свою программу, а Вы посмотрите. Помогите пожалуйста!
Доброго ранку! Підскажіть будь-ласка виникла така проблема при придруці змін до кошторису реестри та та помісячну довідку друкує нормально, а річну довідку пише, що неможливо загрузити файл помилкова структура або невірні дані
-
yulia_drugak
- Мандрівник

- Регіон: Хмельницкая область
Така ж сама ситуація.yaolka писав:Я завантажила, а на яку адресу відправляти?
-
yulia_drugak
- Мандрівник

- Регіон: Хмельницкая область
Допоможіть все вдалося внести. але при друку видає помилку "Невірна структура файла"
Подивіть будь-ласка
Подивіть будь-ласка
-
grek
- Квартирант

- Регіон: Донецкая область
- Дякував (ла): 12 разів
Папку NDI забыли вложитьyulia_drugak писав:Допоможіть все вдалося внести. але при друку видає помилку "Невірна структура файла"
Подивіть будь-ласка
-
Ярослава2791
- Мандрівник

- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 3 рази
Сломался мой компьютер, пытапюсь переустановить программу на другой. При скачивании с сайта казны - архив поврежден, а при скачивании через dropbox антивирусник обнаруживает троян и ничего сделать я не могу. Помогите!!!
- berezka_ubr
- Мешканець

- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 4 рази
В программе "Мережа установ та організацій" додаю нові КПКВК, все ніби нормально, але в довідниках відсутній такий код 3240 "Організація та проведення громадських робіт". Всі є, а цього немає. Що зробити? Вручну не додається
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 153 рази
- Подякували: 1410 разів
- Контактна інформація:
там нет троянов, файл один в один как на сайте казначейства, архив походу вам тоже антивирусник портит! Отключите!Ярослава2791 писав:Сломался мой компьютер, пытапюсь переустановить программу на другой. При скачивании с сайта казны - архив поврежден, а при скачивании через dropbox антивирусник обнаруживает троян и ничего сделать я не могу. Помогите!!!
-
grek
- Квартирант

- Регіон: Донецкая область
- Дякував (ла): 12 разів
У меня такой код есть! Посмотрите в папке NDI файл Tpklvkmb есть такой код у Васberezka_ubr писав:В программе "Мережа установ та організацій" додаю нові КПКВК, все ніби нормально, але в довідниках відсутній такий код 3240 "Організація та проведення громадських робіт". Всі є, а цього немає. Що зробити? Вручну не додається
- yaoleg
- Коронована особа

Заархівуйте папку із програмою, а потім вже завантажуйте на файлообмінник.yulia_drugak писав:Допоможіть все вдалося внести. але при друку видає помилку "Невірна структура файла"
Подивіть будь-ласка