yaoleg писав:Тоді використовуйте інше програмне забезпечення.
Легко сказати інше, а мені подобається ця програма і безкоштовна і в мене ніколи проблем з нею не було, навіть коли я її "з нуля" встановлювала минулого року після вірусу - шифрувальника.
Як варіант, встановлюйте "Фіндокументи" на віртуальну машину. Таким чином Ви зменшите ймовірність пошкодження своїх файлів.
Але, якщо бажаєте якось вплинути на розробників раджу звернутись на гарячу лінію ДКСУ за тел. (044) 281-49-16
yaoleg писав:Як варіант, встановлюйте "Фіндокументи" на віртуальну машину. Таким чином Ви зменшите ймовірність пошкодження своїх файлів.
Але, якщо бажаєте якось вплинути на розробників раджу звернутись на гарячу лінію ДКСУ за тел. (044) 281-49-16
Кузя писав:В мене і без оновлення сьогодні антивіруска заблокувала програму: Сообщение: TR/Agent.thkmd Источник: C\MeregaM\PM.exe. Що тепер робити? Чому блокує? До цього часу все було добре.
А який у Вас антивірус? Перевірив на VirusTotal, то вірус виявили лише 3 антивіруса з 61. А це далеко не той показник, щоб говорити про зараження програми. https://virustotal.com/ru/file/7dc68128 ... 500445909/скріншот
Кузя писав:В мене і без оновлення сьогодні антивіруска заблокувала програму: Сообщение: TR/Agent.thkmd Источник: C\MeregaM\PM.exe. Що тепер робити? Чому блокує? До цього часу все було добре.
А який у Вас антивірус? Перевірив на VirusTotal, то вірус виявили лише 3 антивіруса з 61. А це далеко не той показник, щоб говорити про зараження програми.
Люди добрі, допоможіть! Аваст сносит программу, прежде чем я ее успеваю в исключения добавить. да че греха таить, я не могу поставить в исключения, ибо не знаю, что ставить в полях название программы, издатель, версия, то, что я ставлю - Payments, ДКСУ и 2017.3 соответственно - пишет, что данные не корректны
Спасибо огромнейшее!!! Добавила. Хотя теперь вообще страшно открыть что-нибудь, чтоб антивирус не снес все нажитое честным трудом. Интересно, какая программа будет следующей?)
EVGENIY, Доброго дня! Будьте-ласкаві підкажіть якщо програму встановлено "з нуля" щойно, то які файли потрібно скопіювати для збереження налаштувань і довідників.
Вика8931 писав:EVGENIY, Доброго дня! Будьте-ласкаві підкажіть якщо програму встановлено "з нуля" щойно, то які файли потрібно скопіювати для збереження налаштувань і довідників.
Здравствуйте ! Подскажите пожалуйста !
В "Кошторисах" в пункте "Зміни кошторису та плану асигнувань видатків, надання і повернення кредитів за довідками ГРК", когда нажимаешь на печать все пять пунктов открываются документы , только "Довідка про зміни кошторису" выдаёт ошибку. Вот скрин
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
EVGENIY, доброго вечора, підкажіть будь-ласка : у програмі набрано зміни до кошторису та плану асигнувань. А при завантаженні "всі довідки" чи "по номеру" (для запису на флешку) пише "Неможливо загрузити файл помилкова структура" і "Поставщик данных или другая служба вернули состояние E_FAIL" ЩО ЦЕ??? ДЯКУЮ. Програма встановлена "з нуля" (Потім взято з казначейства файл fpo.dbf і з старої програми скопійовано
Accounts.dbf - расходные счета
Bnp.dbf - назначения платежа
Budget.dbf - бюджеты
Otrim.dbf - получатели
AccDisKr.dbf и AccDistr.dbf - счета розподил дебет и кредит.)
Yaoleg, дякую за відповідь. А важливо що за чим робити з вище переліченого мною. І куди встановити бібліотеки доступу BDE та FoxPro - на який диск і в яку папку чи на запропоновані?
Yaoleg, нічого не виходить встановила із сайту ДКСУ програму від 11.07.2017р. може з нею щось не так? кошториси таж проблема навіть при завантаженні бібліотек так як Ви рекомендували.
В базі "Мережа_М" Державний бюджет, в формі "Реєстр бюджетних фінансових забов'язань" КПК проставляє нулі і немає назви цього КПК а в платіжних дорученнях не витягує КВК і не проставляє КПК (проблема з'явилася після видалення компьютерного вірусу)