ПТК "Клієнт Казначейства - Казначейство"
- yaoleg
- Коронована особа

- Регіон: Вінницька область
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 453 рази
DarthNihilus, через СДО можна проводити такі документи: платіжні доручення, юридичні та фінансові зобов'язання, розпорядження, розподіли та кошториси. (Розпорядження та розподіли поки що проводяться лише на реєстраційні рахунки!!!)
Македонский, платіжні документи через СДО мають потрапляти у АС "Є-Казна" з 09.00 до 18.00 год. Але треба розуміти, що мало лише клієнтові відпрвати документ, треба щоб той документ опрацював казначей, у цей же опердень. І відповідно, після цього клієнт за допомогою СДО побачить статус документа: "Прийнято казначейством" або "Відхилено казначейством".
Македонский, платіжні документи через СДО мають потрапляти у АС "Є-Казна" з 09.00 до 18.00 год. Але треба розуміти, що мало лише клієнтові відпрвати документ, треба щоб той документ опрацював казначей, у цей же опердень. І відповідно, після цього клієнт за допомогою СДО побачить статус документа: "Прийнято казначейством" або "Відхилено казначейством".
-
Sneman
- Мешканець

- Регіон: Киевская область
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 61 раз
Скорее всего давно не обновляли "Финдокументы". Установите последнюю версию и попробуйте импортировать.iradig писав:У меня даже не получается прикрепить не один файл. Структура файлу не відповідає вказаному типу. Подскажите что делать?
- ssvet_ubr
- Мешканець

- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 5 разів
iradig, якщо втягуєте платіжки -то вибираєте із списку вгорі "файли платіжних доручень",якщо фінансові - "фінансові" і т.д. Якщо ви не обрали відповідний тип файлу - то пише те, що ви написали
-
КЗОЗ ПЦПМСД
- Квартирант

- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 10 разів
-
DarthNihilus
- Квартирант

- Подякували: 1 раз
Я знаю що можна проводити розпорядження на фінансування на реєстраційні рахунки саме тому я й питаю ЯК ЦЕ РОБИТИ, а не можна чи ні.yaoleg писав:DarthNihilus, через СДО можна проводити такі документи: платіжні доручення, юридичні та фінансові зобов'язання, розпорядження, розподіли та кошториси. (Розпорядження та розподіли поки що проводяться лише на реєстраційні рахунки!!!)
Я перейшов на вкладку імпорт, перепробував ВСІ ВАРІАНТИ типу файлів і хотів підключити розпорядження на фінансування, але воно не йде.
Тому запитаю ще раз - хто знає як ПЕРЕСЛАТИ до казни єкспортований дбф-файл розпорядження на фінансування (і хто це вже робив до атаки на казну) БУДЬ-ЛАСКА поясніть ЯК ви це робите.
-
DarthNihilus
- Квартирант

- Подякували: 1 раз
Оцього в нашому СДО - НЕМАЄ. Тому й виникло питання.В системі ПТК «Клієнт казначейства - Казначейство» розроблено функцію «Імпорт документів», зовнішній вигляд якої зображено на Рис. 1.60.
-
Наталья2016
- Мандрівник

- Регіон: Луганская область
Допоможіть розібратися чим відрізняється ПТК "Клієнт Казначейства - Казначейство" від того що зараз маємо ми ?? В чому спрощення цієї програми та які вона виконує функції ( я розумію що через неї можно брати фінансові та юридичні зобов'язання та платіжні доручення відсилати ) а кошториси , довідки і т.д. і чи можно придбати цю програму відокремленно від наших вище стоячих органів(розпорядників коштів) якщо вони відмовляються від цієї програми .?????????
подзонили на гарячу лінію - вони взагалі здивувались, что сервер не працюєssvet_ubr писав:Дзвонила їм вчора, сказали що запустять можливо з наступної середи. Знов чекаємо... обіцяного
гаряча ліня - (044)-281-49-16ssvet_ubr писав:Моряк, я телефонувала на консультаційну лінію в казначейство по СДО. За яким номером телефонували ви?
але потім дали інший номер, я на нього не дозвонився (044)-281-49-87
-
Elena_Ruslanovna
- Мандрівник

- Подякували: 2 рази
Интересно, когда же всё-таки придет тот день, когда можно будет хоть выписку распечатать по СДО 
-
Elena_Ruslanovna
- Мандрівник

- Подякували: 2 рази
было бы очень даже хорошо!olga1980 писав:Ми тільки маємо працювати в цій системі , то сказали, що можна 01.02 їхати робити ключі вже все буде працювати
-
Гольник Роман7
- Мандрівник