Налаштування заповнені, програма ж робоча. Старі рахунки вносяться нормально, а нові ні.yaoleg писав:gssppvv, Очевидно, що перед початком роботи з програмою потрібно коректно заповнити налаштування.
Програма Payments
-
gssppvv
- Мандрівник

- Регіон: Винницкая Область
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 3 рази
-
Fin_0809Ch
- Мандрівник

- Регіон: Черниговская область
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 15 разів
Довідники-Програми (МБ) або ДБИрина87 писав:Доброе утро! Подскажите пожалуйста как внести новый КПК?
-
Кучерявая Татьяна
- Новачок

- Подякували: 1 раз
Доброго дня. Не можу внести нові рахунки. В налаштуваннях ніби все вірно. В чому може бути проблема? Допоможіть будь ласка.
-
WATER-LILYA
- Мандрівник

- Регіон: Тернопольская область
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 6 разів
Доброго дня. Підкажіть як змінити "Код відомчої класифікації видатків". Має бути "10". Дякую.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
Fin_0809Ch
- Мандрівник

замінити файли в папці NDI з файла оновлення (в попередній темі викладені.)WATER-LILYA писав:Доброго дня. Підкажіть як змінити "Код відомчої класифікації видатків". Має бути "10". Дякую.
-
WATER-LILYA
- Мандрівник

-
WATER-LILYA
- Мандрівник

Дуже Вам дякую!leno4ka_l писав:Довідники-бюджети в бюджеті поле КВК поставити 10
-
Buhgalter_T
- Мандрівник

- Регіон: Киевская область
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 2 рази
Я в налаштуваннях змінила тільки "рівень мережі" (в минулому році був 3, зараз 2). Все інше залишилося без змін. Внесла і нові і старі рахунки без проблем.gssppvv писав:Buhgalter_T, Я вибачаюсь, але не можу зрозуміти, що саме треба змінити в налаштуваннях?
-
Кучерявая Татьяна
- Новачок

Допоможіть розібратися в чому проблема. Не можу внести нові рахунки. Ми перейшли на державний бюджет.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 153 рази
- Подякували: 1410 разів
- Контактна інформація:
МФО перевіртеКучерявая Татьяна писав:Допоможіть розібратися в чому проблема. Не можу внести нові рахунки. Ми перейшли на державний бюджет.
-
Кучерявая Татьяна
- Новачок

МФО вірне(EVGENIY писав:МФО перевіртеКучерявая Татьяна писав:Допоможіть розібратися в чому проблема. Не можу внести нові рахунки. Ми перейшли на державний бюджет.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Завантажте куди небудь архів з програмою наприклад сюдиКучерявая Татьяна писав:МФО вірне(EVGENIY писав:МФО перевіртеКучерявая Татьяна писав:Допоможіть розібратися в чому проблема. Не можу внести нові рахунки. Ми перейшли на державний бюджет.
і дайте посилання
Скажіть МФО та номер рахунку
-
Кучерявая Татьяна
- Новачок

820172 35223201010403EVGENIY писав:Завантажте куди небудь архів з програмою наприклад сюдиКучерявая Татьяна писав:МФО вірне(EVGENIY писав:МФО перевіртеКучерявая Татьяна писав:Допоможіть розібратися в чому проблема. Не можу внести нові рахунки. Ми перейшли на державний бюджет.
і дайте посилання
Скажіть МФО та номер рахунку
Набрали зміни до кошторису за довідками ГРК. Коли намагаються надрукувати довідку про зміни плану асигнувань ЗФ дає помилку Неможливо загрузити файл помилкова структура або невірні дані
-
Kylmatitskaja Nata
- Новачок

Добрій день. а если все в мереже вроде хорошо/, работают обновления, но когда делаешь кошторис - при сохрании в проге выдается ошибка field s100 does not accept null values. что еще не хватает?
- eMelya
- Коронована особа

- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 14 разів
- Подякували: 77 разів
- Контактна інформація:
Якщо не помиляюся, ці поля в таблиці були введені в 2016 році з черговими оновленнями. Скоріше за все Ви не встановили ці оновлення.Kylmatitskaja Nata писав:Добрій день. а если все в мереже вроде хорошо/, работают обновления, но когда делаешь кошторис - при сохрании в проге выдается ошибка field s100 does not accept null values. что еще не хватает?
-
Kylmatitskaja Nata
- Новачок

Дякую!!!eMelya писав:Якщо не помиляюся, ці поля в таблиці були введені в 2016 році з черговими оновленнями. Скоріше за все Ви не встановили ці оновлення.Kylmatitskaja Nata писав:Добрій день. а если все в мереже вроде хорошо/, работают обновления, но когда делаешь кошторис - при сохрании в проге выдается ошибка field s100 does not accept null values. что еще не хватает?
як змінити файл FPO????допоможіть !!!!!Rodind1 писав:Підкажіть ще будь ласка, заносим кошторис, заносимо до пункта "КПОЛ" пише занести довідник Мережі, заходим в довідник "Мережи" і немає як добавити, пусте поле, відсутній знак додавання
змінили файл FPO і все підтянуло
Здравствуйте! Разобрались что не так? У меня то же самое(. Подскажите, пожалуйста!TALA6371 писав:yaoleg, Вже набирала розпорядження раз 10, все одно одна і та сама помилка " Аргументы имеют неверный тип, выходят за пределы допустимого диапазона или вступают в конфликт друг с другом" (помилка виходить при спробі скинути розпорядження на флешку). Буду дуже вдячна за допомогу!
-
Fin_0809Ch
- Мандрівник

dbf navigator встановити або будь-який інший редактор дбф файлів.І.А. писав:як змінити файл FPO????допоможіть !!!!!Rodind1 писав:Підкажіть ще будь ласка, заносим кошторис, заносимо до пункта "КПОЛ" пише занести довідник Мережі, заходим в довідник "Мережи" і немає як добавити, пусте поле, відсутній знак додавання
змінили файл FPO і все підтянуло
Здравствуйте, форумчане! Помогите,пожалуйста, кто может. Не могу набрать распоряжение. То же самое - [font="Noto Sans", sans-serif]TALA6371 написав:[/font][font="Noto Sans", sans-serif]yaoleg, Вже набирала розпорядження раз 10, все одно одна і та сама помилка " Аргументы имеют неверный тип, выходят за пределы допустимого диапазона или вступают в конфликт друг с другом" (помилка виходить при спробі скинути розпорядження на флешку). Буду дуже вдячна за допомогу![/font]
-
HandsOfTime
- Новачок

- Регіон: Днепропетровская Область
Подскажите, пожалуйста, как в программе изменить "Рівень розпорядника коштів" с 3 на 2. Захожу в налаштування, меняю, но в кошторисе выскакивает всё тот же 3, никак не нужный 2.
-
kar1kam1
- Квартирант

- Регіон: Луганская область
- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 3 рази
Ребята, подскажите. Набрали річний індивідуальний кошторис, а в казне говорят форма неправильная, не должно быть 9000 строки, и кошторис спец фонда тоже неправильная форма. Версия программы вроде последняя 56, в чём может быть проблема?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
в ваших казначеяхkar1kam1 писав:Ребята, подскажите. Набрали річний індивідуальний кошторис, а в казне говорят форма неправильная, не должно быть 9000 строки, и кошторис спец фонда тоже неправильная форма. Версия программы вроде последняя 56, в чём может быть проблема?