Якщо 7000 грн. за одне місце робоче з одноразовою оплатою, а не кожного року потрібно буде продовжувати оплату - то це буде навіть дешево, дуже дешево в порівняні з іншими подібними продуктами (котрі попали під санкції)....novi4ok писав:Да не вытянем мы 7000 грн. Мы госбюджет. Ну не дадут мне таких денег. Никогда не дадут! Вот и ищу варианты. И я такая не одна - нас тысячи. Програмный продкт «Fit-Бюджет» очень нужный, но не всем доступный.
А в Україні давно потрібно було зробити власний аналог бухгалтерського ПЗ, просто в цьому ніхто не зацікавлений.
Окрему увагу слід приділити бюджетним установам. ПЗ для них потрібно оплачувати централізовано за бюджетні кошти, а не вести політику "моя хата з краю..."
Взяти навіть ПЗ для формування і подачі звітності до ДФС - Медок, iFin і тд. всі платні, кошти не завжди дають на це ПЗ, а штрафи за несвоєчасну подачу звітності паяють всім без винятку.
От і має бухгалтер ламати голову і шукати безкоштовні аналоги, яких дуже мало і які не завжди бувають зручні в роботі.
"Фактор" - компанія солідна, думаю, їхнє ПЗ буде на високому рівні.