Вчера антивирус DrWeb начал помещать файлы pm.exe в карантин с пометкой, что файл заражён Trojan.Download4.3135 Самое интересное, что вирус не трогает программу 2017-го года, а зверствует только на программе 2018-го. Подозрение на то, что вирус занесли из казначейства, т.к. до вчерашнего похода в казначейство всё было нормально. Новая установка не помогает - файл заражается мгновенно и сразу же блокируется антивирусом. Кто ещё столкнулся с такой проблемой?
Востаннє редагувалось 15 лютого 2018, 14:18 користувачем Minzdrav, всього редагувалось 2 разів.
ElenaEm писав:Да и уменя такой же вопрос все документи печает и нормально а вот в довідці про зміни до кошторису та плану асигнувань не друкується код за ЄДРПОУ та найменування бюджетної установи. уже месяц наш IT не может решить в чем дело это все после обновления в январе этого года в прошлом году все было нормально
Minzdrav писав:Вчера антивирус DrWeb начал помещать файлы pm.exe в карантин с пометкой, что файл заражён Trojan.Download4.3135 Самое интересное, что вирус не трогает программу 2017-го года, а зверствует только на программе 2018-го. Подозрение на то, что вирус занесли из казначейства, т.к. до вчерашнего похода в казначейство всё было нормально. Новая установка не помогает - файл заражается мгновенно и сразу же блокируется антивирусом. Кто ещё столкнулся с такой проблемой?
А хто сказав, що санкційний Др.Веб правильно помічає той файл?
Minzdrav писав:Вчера антивирус DrWeb начал помещать файлы pm.exe в карантин с пометкой, что файл заражён Trojan.Download4.3135 Самое интересное, что вирус не трогает программу 2017-го года, а зверствует только на программе 2018-го. Подозрение на то, что вирус занесли из казначейства, т.к. до вчерашнего похода в казначейство всё было нормально. Новая установка не помогает - файл заражается мгновенно и сразу же блокируется антивирусом. Кто ещё столкнулся с такой проблемой?
с сайта ДКСУ пробовали скачать? ИЛи у нас в соседней теме?
Перевірив останнє оновлення на сайті VirusTotal.com, "вірус" знаходять ті продукти, яким особисто я не довіряю!
Доброго дня. При друці довідки про зміну кошториса в формі не видруковує код (скріншот) якщо в довідці присутній і плюс і мінус. Якщо тільки плюс то друкує. Оновлення 2018.2 стоїть. Попередні не пропускала.
Допоможіть, якщо можна.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Дуже Вам дякую, що намагались допомогти. Не знаю в чому була помилка. Після того, як видалила повністю реєстр, і набрала його по новому, все завантажилось. Ще раз дякую.
В роздрукованому платіжному дорученні друкується виноска "*Для одержувачів бюджетних коштів, які є суб"єктами господарювання, організаціями, використання печатки відповідно до законодавства не є обов"язковим". Казначейство вимагає видалити цю виноску. Як це можна зробити в програмі???
Elenka1978 писав:В роздрукованому платіжному дорученні друкується виноска "*Для одержувачів бюджетних коштів, які є суб"єктами господарювання, організаціями, використання печатки відповідно до законодавства не є обов"язковим". Казначейство вимагає видалити цю виноску. Як це можна зробити в програмі???
Коли запускаю оновлену РМ пише "Файл Udk.dbf не знайдено, перевірте його існування в папці ...\NDI" натискаю ОК, далі пише "Файл BNK.dbf не знайдено, перевірте його існування в папці ...\NDI" натискаю ОК, далі пише "Файл Budget.dbf не знайдено, перевірте його існування в папці ...\NDI" натискаю ОК, далі пише "Файл Pklvid.dbf не знайдено, перевірте його існування в папці ...\NDI" натискаю ОК і аж потім програма вікривається, але налашувати довідники не можу.Що мені зробити? Дякую за відповідь.
archerlol писав:Коли запускаю оновлену РМ пише "Файл Udk.dbf не знайдено, перевірте його існування в папці ...\NDI" натискаю ОК, далі пише "Файл BNK.dbf не знайдено, перевірте його існування в папці ...\NDI" натискаю ОК, далі пише "Файл Budget.dbf не знайдено, перевірте його існування в папці ...\NDI" натискаю ОК, далі пише "Файл Pklvid.dbf не знайдено, перевірте його існування в папці ...\NDI" натискаю ОК і аж потім програма вікривається, але налашувати довідники не можу.Що мені зробити? Дякую за відповідь.
Ви програму не оновили! А запускаєте мабуть із архіву!
c:\MeregaM\pm.exe ось путь приблизний до програми ніяких архивів
archerlol писав:Коли запускаю оновлену РМ пише "Файл Udk.dbf не знайдено, перевірте його існування в папці ...\NDI" натискаю ОК, далі пише "Файл BNK.dbf не знайдено, перевірте його існування в папці ...\NDI" натискаю ОК, далі пише "Файл Budget.dbf не знайдено, перевірте його існування в папці ...\NDI" натискаю ОК, далі пише "Файл Pklvid.dbf не знайдено, перевірте його існування в папці ...\NDI" натискаю ОК і аж потім програма вікривається, але налашувати довідники не можу.Що мені зробити? Дякую за відповідь.
Подскажите пожалуйста, как перенести ППЗ "Финдокументы" с одного компьютера на другой. Я имею ввиду без установки и внесения данных, а просто перенос с помощью флэшносителя. Пробовала перенести всю папку MeregaW. Программа запускается, но все справочники пустые.
Програма встановлена з сайту. Ми є користувачами спецфонду (7) та розпорядниками за рівнем 9. Версія 57. Всі довідники і налаштування заповнені і все працює. За винятком форми в розділі "Кошторис" - План використання бюджетних коштів. В нас був КЕКВ 3210, а додався ще КЕКВ 3110. В розділі довідника такий КЕКВ міститься, але для вибору його для внесення в плані використання немає. Чомусь не підтягується. А коли набираю функцію - додати, то цей КЕКВ додається знову в довіднику, а в форму плану використання так і не підтягується. Допоможіть, будь-ласка. Що мені ще треба зробити? Інструкцію перечитала і форум, але нічого так і не знайшла. А вже горить.