Мечтатель писав:Програма встановлена з сайту. Ми є користувачами спецфонду (7) та розпорядниками за рівнем 9. Версія 57. Всі довідники і налаштування заповнені і все працює. За винятком форми в розділі "Кошторис" - План використання бюджетних коштів. В нас був КЕКВ 3210, а додався ще КЕКВ 3110. В розділі довідника такий КЕКВ міститься, але для вибору його для внесення в плані використання немає. Чомусь не підтягується. А коли набираю функцію - додати, то цей КЕКВ додається знову в довіднику, а в форму плану використання так і не підтягується. Допоможіть, будь-ласка. Що мені ще треба зробити? Інструкцію перечитала і форум, але нічого так і не знайшла. А вже горить.
А все тому що здається мені не може бути КЕКВ 3110 у отримувача!!
Форма плану використання бюджетних коштів заповнюється за повною економічною класифікацією видатків бюджету та класифікацією кредитування бюджету без зазначення цифрових кодів, у разі потреби може бути доповнена іншими показниками.
male4a писав:Як додати рахунок на лікарняні в програму?
В "Довідники"-"Рахунки видатки" - добавляете новую строку и указываете только номер счета 3711, в полях "Код кошт." и "КПК/КФК" - значение должно быть "0", название - на Ваше усмотрение.
Доброго дня, Встановили новий компютер , Віндовс 10, хочу встановити Мережу, яку переписала зі старого компютера
, і не йде, пише нема довідників бюджетів , незнаю що робити
Востаннє редагувалось 31 травня 2018, 16:47 користувачем galanet82, всього редагувалось 1 раз.
galanet82 писав:Доброго дня, Встановили новий компютер , Віндовс 10, хочу встановити Мережу, і не йде, пише нема довідників бюджетів , незнаю що робити
Не зовсім так, мережа є - бекап є, але бухгалетрія "встигла попрацювати" й зберегти платіжки на дискету. А потім віндовз переставився. Так от чи можна ці платіжки назад повернути в мережу? чи хай набивають наново?
Востаннє редагувалось 31 травня 2018, 17:40 користувачем Ілючек Юрій Флавіанович, всього редагувалось 1 раз.
Ілючек Юрій Флавіанович писав:Не зовсім так, мережа є - бекап є, але бухгалетрія "встигла попрацювати" й зберегти платіжки на дискету. А потім віндовз переставився. Так от чи можна ці платіжки назад повернути в мережу? чи хай набивають наново?
теоретично можна все! Але практично буде важче :) в файли дбф можна повносити ті платіжки скопіювати строки і в базу впихнути! Але треба розбиратись хочаб в дбф!
yaoleg, спасибо большое, вчера наш программист что-то сделал, что конечно не знаю. АААААА... он взял файлик РМ из версии 1,3,57 и наложил сверху на версию 1,35,56, а вот если обновить до версии 1,3,58 опять выдает ошибку
доброго дня
неможу налаштувати програму в себе. я не бухгалтер і не програміст, просто на мене поклали обов'язки по перерахунку сум. минулий бухгалтер юрського періоду весь час працювала в ФПлат, а зараз казначейство не приймає, тільки Мережа має бути.
так от, скинули мені в казначействі папку зі інсталлом, я поставив, але налаштувати неможу. вибиває помилка "не вдалось знайти файл з розширенням dbf в папці NDI". і так не тільки з файлом Accounts, а з усіма. додати рахунки я також не можу, просто нічого не з"являється.
ОС Віндовс 7/64. Бібліотеки оновлював з сайту ДКС - 0 результату. програміста в нашому казначействі немає, ніхто не може допомогти.
в когось була така ситуація? як його зробити?
Eugene45 писав:доброго дня
неможу налаштувати програму в себе. я не бухгалтер і не програміст, просто на мене поклали обов'язки по перерахунку сум. минулий бухгалтер юрського періоду весь час працювала в ФПлат, а зараз казначейство не приймає, тільки Мережа має бути.
так от, скинули мені в казначействі папку зі інсталлом, я поставив, але налаштувати неможу. вибиває помилка "не вдалось знайти файл з розширенням dbf в папці NDI". і так не тільки з файлом Accounts, а з усіма. додати рахунки я також не можу, просто нічого не з"являється.
ОС Віндовс 7/64. Бібліотеки оновлював з сайту ДКС - 0 результату. програміста в нашому казначействі немає, ніхто не може допомогти.
Там же на сайті дксу треба встановити БДЕ так фокспро і все запрацює
Доброго дня, підскажіть будь-ласка, в програмі при друку реєстру змін можливо змінити дату реєстру? Реєстр введено 21 числа, але потрібно зробити виправлення, при друкування пише Реєстр змін поточною датою. Чи можливо якось змінити дату?
Eugene45 писав:доброго дня
Там же на сайті дксу треба встановити БДЕ так фокспро і все запрацює
Евгений, подскажите, где на сайте ДКСУ найти БДЕ? Замаскировали...