Різні бланки, типові форми, написані в Excel
-
Kravchuk Svitlana
- Новачок

І мені потрібні бланки змін до розпису...Поділіться.JAFA писав:А бланки розпису є в когось в екселі? Поділіться, будь ласка.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 153 рази
- Подякували: 1410 разів
- Контактна інформація:
Беріть бланк кошторису в назві міняйте на РОЗПИСKravchuk Svitlana писав:І мені потрібні бланки змін до розпису...Поділіться.JAFA писав:А бланки розпису є в когось в екселі? Поділіться, будь ласка.
- IrinaKovalchuk
- Мандрівник

- Регіон: Киевская область
немає. тільки в проекті мінфінуOli4ka13 писав:Скажіть будь ласка чи є вже нові меморіальні ордери з новими рахунками, так щоб підвязані до головної книги. Буду вдячна за відповідь.
Добрий день!Підкажіть будь-ласка чи змінитися файл " розумного бланку для інвентеризації "я маю на увазі рахунки - субрахунки в самому файлі ексель для зручної роботи. Зазделегідь дякую.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Дякую що нагадали! Завтра спробую змінити!Nata Vovk писав:Добрий день!Підкажіть будь-ласка чи змінитися файл " розумного бланку для інвентеризації "я маю на увазі рахунки - субрахунки в самому файлі ексель для зручної роботи. Зазделегідь дякую.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
EVGENIY писав:Что ж вы все находите сообщение про увязку и не видите следующее сообщение в котором я эту увязку выложил??????????????EVGENIY писав:EVGENIY писав:Вот в я выложил то что всем она скидывать хотела! Как же все не внимательно форум читают, это сообщение на два ниже от её!!kristal1962 писав:Шановні форумчани я сама хочу увязку ,а ssvet_ubr написав пишіть скину і замовк. АУ!!! відповідайте ssvet_ubr.
![]()
Сообщения с просьбами выложить увязку буду удалять!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
У звязку з розширенням головної книги ( 250 стопчиків і в низ 31 рядок) у мене в скачаній головній книзі збилися усі формули. Нажаль не можу виставити. Допоможіть будь ласка.
Востаннє редагувалось 23 червня 2017, 12:11 користувачем nyucsha, всього редагувалось 1 раз.
- VOV
- Коронована особа

- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 211 разів
А у зв'язку з чим розширення? В новому плані рахунків рахунків менше ніж в старому плані. Логічно було б щоб головна книга зменшувалася в об'ємі.nyucsha писав:У звязку з розширенням головної книги ( у мене 250 стопчиків і в низ 31 строчка) у мене в скачаній головній книзі в форума збилися усі формули. Нажаль не можу виставити. Допоможіть будь ласка.
У нас декілька КПКВК по бюджету + безоплатні передачі + обласний бюджет
- VOV
- Коронована особа

А як кількість КПКВК впливає на збільшення кількості стовпців? Я так розумію що це впливає на кількість ордерів №2 та №3 та, можливо, інших, але ж це збільшує лише кількість рядків.nyucsha писав:У нас декілька КПКВК по бюджету + безоплатні передачі + обласний бюджет
Вищестояча організація дала методичні рекомендації по рахункам, які розподіляються по виду надходженням. У нас медикаменти: спец. рахунок + бюджет по державі, спец. рахунок + бюджет по обласному бюджету + централізована передача (2 види) Отже виходить 6 (шість) різних видів. Так і по іншим рахункам. Їх з"єднати не можливо, бо звітуємо окремо.
- VOV
- Коронована особа

Тоді зрозуміло. Хоча вважаю це не вірно, так як з такою метою потрібно збільшувати кількість меморіальних ордерів (по видах надходжень) а не кількість відображених субрахунків у книзі "Журнал-головна" (суть розподілу від цього ж не змінюється а ширина документу зберігається). А то дійсно в ширину головна книга може вийти за всі допустимі межі. А на практиці чомусь збільшують и в висоту і в ширину.nyucsha писав:Вищестояча організація дала методичні рекомендації по рахункам, які розподіляються по виду надходженням. У нас медикаменти: спец. рахунок + бюджет по державі, спец. рахунок + бюджет по обласному бюджету + централізована передача (2 види) Отже виходить 6 (шість) різних видів. Так і по іншим рахункам. Їх з"єднати не можливо, бо звітуємо окремо.
-
kalinka-1992
- Новачок

- Регіон: Сумская область
Підкажіть будь-ласка в кого є оборотна відомість по основним засобам в бюджетних установах?
-
vitochka0702
- Новачок

- Регіон: Сумская область
- Дякував (ла): 1 раз
подскажите где я могу найти єти файлі в оригинале?!
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- Olga_K
- Коронована особа

- Регіон: Запорожская область
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 130 разів
а спробуйте все не в одну таблицю викладати, а окремими листами по бюджетам або по КПК і додаткові звітні листи, які будуть заповнюватись автоматично. наприклад, по ДНЗ винесіть окремий лист, по стовбчиках виведіть рахунки, а в звітному листі виведіть формулу для підрахунку із заповнених листів, що створили. у звіт тоді можна вивести підрахунок по КПК, по рахунках, по різним затратам.nyucsha писав:Вищестояча організація дала методичні рекомендації по рахункам, які розподіляються по виду надходженням. У нас медикаменти: спец. рахунок + бюджет по державі, спец. рахунок + бюджет по обласному бюджету + централізована передача (2 види) Отже виходить 6 (шість) різних видів. Так і по іншим рахункам. Їх з"єднати не можливо, бо звітуємо окремо.
-
tanyaslavdon
- Мешканець

- Регіон: Донецкая область
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 3 рази
Добрый день!
Евгений! Сделайте, пожалуйста Інвентарну картку групового обліку основних завобів в екселе. Благодарю.
Евгений! Сделайте, пожалуйста Інвентарну картку групового обліку основних завобів в екселе. Благодарю.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Татьяна писав:Добрый день!
-
tanyaslavdon
- Мешканець

- Регіон: Донецкая область
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 3 рази
БЛАГОДАРЮ!EVGENIY писав:Татьяна писав:Добрый день!
-
leonidvika2005@i.ua
- Новачок

- Регіон: Днепропетровская область
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 1 раз
Чи є вкого на 2018 рік меморіалки з головною книгою. Будласочка)))))
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
а что значит слетают макросі?? Я думаю у вас антивирус блокирует макроси! Віключите его скачайте и попробуйте!Беляева Татьяна писав:Добрый день!
Мне установили оффис 7. Надо в бланках инвентаризации внести изменения( например, добавить строку в таблицу)- и сразу слетают макросы, хоть формула в ячейке стоит правильно и файл сохранен в формате с макросами. Перезакачала Ваш бланк- та же история. Как быть, подскажите?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
разрешить виполнение макросов, нажать кнопку СОЗДАТЬ ДБФ и в той папке где лежит файл ексель появится файл дбф!verbal писав:Добрый день, подскажите как сохранить отчет в dbf файле для казначейства, у нас ексель 2010?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
отчет за месяц єто форма 7, на сайте ДКСУ есть их официальная програма которая так же делает дбф только по форме 7! Ексель делает такой же ДБФ файл как и официальная програма! Казначеи все больше удивляют, в пятницу біла конференция на которой они расказівали про казну-звіт и тут же требуют дбф, хотя блин они теперь вобще не нужни если отчеті формировать в их АС "Є-звіт", лібо ваши казначеи проспали свою же конференцию либо они совсем отстали от жинзни!verbal писав:нам в казначействе сказали сдать все формы отчетов в ДБФ, как перевести в ДБФ все формы?
- verbal
- Мешканець

- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 16 разів
- Подякували: 5 разів
да как раз это мои казначеи и вели эту конференцию,ДКСУ г. Киев, я была на ней и ни слова про ДБФ-файлы, а в пятницу принесла сводный отчет (мы головні розпор.) и мне вручают письмо "Про надання структури транспортних файлів до річної звітності за 2017 рік" и требуют принести отчет на флешке
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Вышлите мне письмо пожалуйста на e.tokarev@id.factor.ua !! А они не хотят дать ПЗ для формирования я так понял речь именно о годовом отчете??verbal писав:да как раз это мои казначеи и вели эту конференцию,ДКСУ г. Киев, я была на ней и ни слова про ДБФ-файлы, а в пятницу принесла сводный отчет (мы головні розпор.) и мне вручают письмо "Про надання структури транспортних файлів до річної звітності за 2017 рік" и требуют принести отчет на флешке
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
це не лист відеоконцференції, не треба вам він, це лист про структуру ДБФ! Тому не треба його тут просити!