Автоматизована система «Є-Звітність»
- 
				mdbi53@ukr.net
- Мандрівник 
- Регіон: Закарпатская область
- Дякував (ла): 6 разів
Добрий ранок.Допоможіть будь ласка.Відправила посилку із квартальними звітами у казну.Вони підписали,а 3 документи повернули через помилки,зміни.Як тепер мені їх змінити і відправити ще раз,правильно.

- 
				mdbi53@ukr.net
- Мандрівник 
- Регіон: Закарпатская область
підскажіть як ви вирішили свою проблему.в мене так само.DarthNihilus писав:створив і відправив посилку. казнечеї прокинулися і сказали додати ще одну форму. посилку повернули. в повернуту форму не додає, з неї форми не вилучає. при створенні нової посилки вказує додати тільки ту одну нову форму.
Що робити щоб відправити всі три форми по новій?
- 
				Юлія 210
- Мандрівник 
- Регіон: Полтавская область
- Подякували: 1 раз
Форми повертаються із статусом внесення даних. Входите буджетну(фінансову) звітність, робите виправлення, підписуєте бухгалтером, керівником. Коли зайдите в повернуту посилку, там будуть сидіти вже виправлені форми.

- 
				Козубська Ірина
- Мандрівник 
- Дякував (ла): 4 рази
[font="Noto Sans", sans-serif]Форми повертаються із статусом внесення даних. Входите буджетну(фінансову) звітність, робите виправлення, підписуєте бухгалтером, керівником. Коли зайдите в повернуту посилку, там будуть сидіти вже виправлені форми.[/font]
а як в цю посилку додати інші форми? (не додає)
або створити нову посилку з іншими формами і додати сюди стару форму виправлену?

а як в цю посилку додати інші форми? (не додає)
або створити нову посилку з іншими формами і додати сюди стару форму виправлену?
- 
				Козубська Ірина
- Мандрівник 
така сама була ситуація. Ніяк не могли зліпити в одну посилку всі форми, що не пробували. Тільки після того, як казначейство змінило статус з "повернуто" на "вилучено", дозволило набрати повернуті форми ще раз і добавити в нову посилкуmdbi53@ukr.net писав:підскажіть як ви вирішили свою проблему.в мене так само.DarthNihilus писав:створив і відправив посилку. казнечеї прокинулися і сказали додати ще одну форму. посилку повернули. в повернуту форму не додає, з неї форми не вилучає. при створенні нової посилки вказує додати тільки ту одну нову форму.
Що робити щоб відправити всі три форми по новій?
- 
				санек_ubr
- Мандрівник 
- Регіон: Харьковская Область
- Дякував (ла): 9 разів
- Подякували: 2 рази
При створенні бюджетної консолідованої звітності в форму №2м по КПКВК 0212111 не тягне звітність  по КНП ЦПМСД, які здавали ліквідаційну форму в вересні 2018р. Консолідує по цьому КПКВК тільки по КНП ЦПМСД. А в консолідованій по розпорядниках консолідує ліквідаційну форму по КЗОЗ ЦПМСД, в консолідованій по одержувачах КНП ЦПМСД. Що треба зробити, щоб консолідувалося в консолідовану форму звіти і КНП ЦПМСД (одержувача) і КНП ЦПМСД (ліквідаційна)????

Добрий день ! Чи потрібно в супровідному листі  перелік КПК ,що подаються?

- 
				rembrantinyo
- Новачок 
- Регіон: Волынская область
Доброго дня. Відправили звітність. Казначейство підписало. Але Розпорядник вищого рівня не бачить форму № 7-м. При перегляді її помітили, що у колонці "КТК" з'явилися цифри (у минулих кварталах тих цифр не було). При перегляді "Перегляд відправленої звітності в ДКУ" тієї колонки не має, а в "Бюджетна звітність (перегляд)" навпроти форми № 7-м колонка КТК є. При перегляді (при відкриті) відправлених форм, тільки в формі № 7-м зверху у всіх таке:
Бюджетна звітність Звіт про заборгованість за бюджетними коштами Звітна форма
Розпорядник вищого рівня: .............
а у формі № 7-м таке:
Код території: ...................
Тобто з'явився рядок "Код території". не підскажите як з цим боротися?

а у формі № 7-м таке:
Код території: ...................
Тобто з'явився рядок "Код території". не підскажите як з цим боротися?
- 
				VoevodinaN
- Новачок 
- Регіон: Одесская область
Код території у ф.7 потрібен для ОТГ у яких була заборгованість на початок року, так як вони повинні здати звіт за старим кодом території

- 
				Тетяна777
- Новачок 
- Регіон: Киевская область
Доброго дня! Побачила кілька запитань стосовно подання консолідованої звітності:
"Якщо заповнюємо консолідовану звітність, то що треба заповнювати (я головний розпорядник) - консолідовану звітність (чи консолідовану загальну?)+ консолідована одержувач+ консолідована розпорядник?" Яка консолідована звітність з перелічених у програмі подається головним розпорядником до казначейства?"...
Відповіді не знайшла((( Поділіться, будь ласка, досвідом! Заздалегідь вдячна за відповідь!

"Якщо заповнюємо консолідовану звітність, то що треба заповнювати (я головний розпорядник) - консолідовану звітність (чи консолідовану загальну?)+ консолідована одержувач+ консолідована розпорядник?" Яка консолідована звітність з перелічених у програмі подається головним розпорядником до казначейства?"...
Відповіді не знайшла((( Поділіться, будь ласка, досвідом! Заздалегідь вдячна за відповідь!
- 
				novi4ok
- Квартирант 
- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 5 разів
Роз’ясніть, будь ласка, розумні люди! Я головний розпорядник коштів місцевого бюджету. Маю мережу та відповідно відкриті особові та реєстраційні рахунки. Звітну форму подаю до казначейства по реєстраційним рахункам, а консолідовану форму по особовим та реєстраційним рахункам? Правильно?
Тобто в звітній формі не потрібно подавати звіти по КПК розпорядників нижчого рівня? А в консолідованій звітуюсь по КПК своїм і по тим за якими перераховую кошти розпорядникам що маю в мережі?

Тобто в звітній формі не потрібно подавати звіти по КПК розпорядників нижчого рівня? А в консолідованій звітуюсь по КПК своїм і по тим за якими перераховую кошти розпорядникам що маю в мережі?
- 
				DarthNihilus
- Квартирант 
Мені цікаво якого дідька казначеї вимагають ВСЕ ЩЕ подавати звітність на паперових носіях, якщо ми вже подаємо за допогою їх нещасної є звітності... чи правомірно це.

- 
				bookkeeper35
- Новачок 
- Регіон: Волынская область
- Дякував (ла): 1 раз
У мене така ж ситуація з лікарнею. Як ви вийшли з положення??? Поділіться досвідом.санек_ubr писав:При створенні бюджетної консолідованої звітності в форму №2м по КПКВК 0212111 не тягне звітність по КНП ЦПМСД, які здавали ліквідаційну форму в вересні 2018р. Консолідує по цьому КПКВК тільки по КНП ЦПМСД. А в консолідованій по розпорядниках консолідує ліквідаційну форму по КЗОЗ ЦПМСД, в консолідованій по одержувачах КНП ЦПМСД. Що треба зробити, щоб консолідувалося в консолідовану форму звіти і КНП ЦПМСД (одержувача) і КНП ЦПМСД (ліквідаційна)????
- 
				buxgalter909
- Новачок 
- Регіон: Одесская область
- Дякував (ла): 2 рази
Як перевідправити звіт, який відображається червоним на малюнку

У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

- bovol
- Новачок 
- Регіон: Хмельницкая область
Інструкція користувача ZVIT_USER_GUID_v1_9_11012018.docxMudryk писав:Прошу допомоги. Супровідний лист в Є-звітності прикріпляємо тільки у форматі ПДФ, чи можна в тому форматі, в якому сканує наш принтер?
Розділ: Функція «Відправка звітності в ДКСУ»
"Супровідний лист
Також необхідно завантажити Супровідний лист. Потрібно відкрити посилку. Натиснути кнопку «Додати супровідний лист». Лист може завантажуватися у форматах: Pdf, Jpeg, Jpg. Розмір не повинен перевищувати 5 Мб."
Ваше програмне забезпечення (не МФП, та не принтер, бо він не може сканувати) скоріш за все пропонує сканувати в форматі .JPG, але в налаштуванні можно зробити інши формати.
Пропоную використовувати просту, безкоштовну програму XnView (скачати від виробника: URL: - ).
До речі: 5Мб це 5242880 байт
- 
				Mudryk
- Квартирант 
- Регіон: Тернопольская Область
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 8 разів
Закінчилась дія ключів від ДФС. Подали заявку в казну на підключення до є-звітності через токени. В казні дали мені три токени і сказали входити в барскриптор по них. Але я не знаю як це робиться. Перестала форум з самого початку, не знайшла пояснення як використовувати токени. Барскриптор не бачить токенів. І де пароль? Як його присвоїти?

- 
				Mudryk
- Квартирант 
- Регіон: Тернопольская Область
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 8 разів
Перечитувати форум, і натрапила на пораду скачати драйвер для токенів. В казначействі мені дали на флешці якісь дві програмки, я їх скачала, так розумію, що це і є драйвери. Але все одно не можу зайти. Не знаю,треба певно піти в казну і там встановити пароль? Хто має пароль, як ви його записували?

- 
				ТАНЯ8456
- Мандрівник 
- Регіон: Днепропетровская Область
- Дякував (ла): 1 раз
Доброго дня! Допоможіть будь ласка, при вході є-звітність видає віконечко з написом "Увімкніть BarsCryptor, або до нього не має доступу." Барс увімкнений, а як перевірити доступ я не знаю.
На сторінку діагности не переходить видає ось таке:
Попытка соединения не удалась
Firefox не может установить соединение с сервером local.barscryptor.net:31139.
Возможно, сайт временно недоступен или перегружен запросами. Подождите некоторое время и попробуйте снова.
Если вы не можете загрузить ни одну страницу – проверьте настройки соединения с Интернетом.
Если ваш компьютер или сеть защищены межсетевым экраном или прокси-сервером – убедитесь, что Firefox разрешён выход в Интернет.

Возможно, сайт временно недоступен или перегружен запросами. Подождите некоторое время и попробуйте снова.
Если вы не можете загрузить ни одну страницу – проверьте настройки соединения с Интернетом.
Если ваш компьютер или сеть защищены межсетевым экраном или прокси-сервером – убедитесь, что Firefox разрешён выход в Интернет.
Помогите, подскажите.
Установила BarsCryptor ключ скопировала в BarsCryptor\Key. Сертификаты в папку сертификатов скопировала, дополнительно с скопировала сертификат. Ключ файловый.
Зайти на не могу "[font="Open Sans", "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif]Не знайдено НКІ або сертифікати на ньому" .[/font]

Установила BarsCryptor ключ скопировала в BarsCryptor\Key. Сертификаты в папку сертификатов скопировала, дополнительно с скопировала сертификат. Ключ файловый.
Зайти на не могу "[font="Open Sans", "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif]Не знайдено НКІ або сертифікати на ньому" .[/font]
И еще ,подскажите, кто знает. Забыли пароль к ключу, заменили ключ (получили новый), сертификаты директора и бухгалтера надо менять?

- 
				Сільський бухгалтер
- Мандрівник 
- Дякував (ла): 9 разів
Спробуйте через Google ChromeТАНЯ8456 писав:Доброго дня! Допоможіть будь ласка, при вході є-звітність видає віконечко з написом "Увімкніть BarsCryptor, або до нього не має доступу." Барс увімкнений, а як перевірити доступ я не знаю.
Якщо не вийде дивіться інструкцію з настройки браузерів в шапці теми
- 
				АнфисаБюджет
- Мандрівник 
- Регіон: Луганская область
- 
				АнфисаБюджет
- Мандрівник 
- Регіон: Луганская область
Як же все дістало!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Що буде якщо сьогодні не вдасться здати ????

Обласне казначейство каже, що ця проблема по Україні...Працюють над її вирішенням...

- 
				Сташук Ирина
- Новачок