Після останнього оновлення(версія програми оновлювалась з початку 2018) при редагуванні платіжних доручень "Неможливо загрузити файл помилкова структура", але після повідомлення платіжні доручення редагуються, також виявилось що при друці рахунку IBAN він повністю не влазить.
Зараз тимчасово допомогла фіча з експортом на МД, та відкриттям документу з МД тоді друкується коректно.
Встановив всі оновлення за 19 рік, нічого не змінилось.
Вводив 0 у МФО, але отримав помилку http://prntscr.com/pg1zlo з послідуючим access violation, хоч і з'явилось місце під IBAN.
Встановив чисту останню версію, скопіював основні dbf файли але помилки ті самі.
Що ще можна спробувати?
Або як коректно перенести інформацію у свіжоінстальовану програму?
Потрібна допомога! При формуванні юридичних зобов'язань обираю рахунок загального фонду та створюю їх без проблем. Експортувавши в DBF виявила, що в колонку рахунок розпорядника становить "код КПК+код організації по мережі".
[font="Noto Sans", sans-serif]В мене такаж проблема. При формуванні фінансових зобов'язань обираю рахунок загального фонду та набираю. Експортувавши в DBF - в колонку рахунок розпорядника становить "код КПК+код організації по мережі". Більш того казна це фінансове зареєструвала без проблем. Платіжіні доручення набрані вірно, але на флешці знову замість мого рахунку [font="Noto Sans", sans-serif]"код КПК+код організації по мережі"-[/font] рахунок не той! в казначейстів не роз'яснили. [font="Noto Sans", sans-serif]Так повинно бути? [/font][/font]
Котёнок05 писав:[font="Noto Sans", sans-serif]В мене такаж проблема. При формуванні фінансових зобов'язань обираю рахунок загального фонду та набираю. Експортувавши в DBF - в колонку рахунок розпорядника становить "код КПК+код організації по мережі". Більш того казна це фінансове зареєструвала без проблем. Платіжіні доручення набрані вірно, але на флешці знову замість мого рахунку [font="Noto Sans", sans-serif]"код КПК+код організації по мережі"-[/font] рахунок не той! в казначейстів не роз'яснили. [font="Noto Sans", sans-serif]Так повинно бути? [/font][/font]
Якщо казначейство втягує в Казну нормально, то проблем я не бачу. Адже, це новвоведення якимось чином пов'язане із запровадження рахунків у міжнародному форматі.
Набридло щоразу запускати декілька оновлень, тому зібрав їх "докупи". Ось, чергове тестове(неофіційне) оновлення з деякими виправленнями від 11.10.2019.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
При наборе финансовых обязательств и платежек к МФО банка подтягиваются все расчетные счета со всеми МФО из справочника.приходится вручную отсортировывать. Как исправить данную проблему?
Допоможіть будь - ласка, зі старого компа перекінули програму казначейської мережі на новий комп(Windovs 10 Pro, версія 1903) в в якому мережа не баче файли, тобто вони не активні, як зробити щоб вони були активними і програма їх бачила?
lyuda@ писав:Допоможіть будь - ласка, зі старого компа перекінули програму казначейської мережі на новий комп(Windovs 10 Pro, версія 1903) в в якому мережа не баче файли, тобто вони не активні, як зробити щоб вони були активними і програма їх бачила?
НЕ можу набрати юр., фін. зобовязання та платіжки, через те, що файли не активні
lyuda@ писав:Допоможіть будь - ласка, зі старого компа перекінули програму казначейської мережі на новий комп(Windovs 10 Pro, версія 1903) в в якому мережа не баче файли, тобто вони не активні, як зробити щоб вони були активними і програма їх бачила?
НЕ можу набрати юр., фін. зобовязання та платіжки, через те, що файли не активні
Резервну копію зробила. При оновленні поміняла файл TT2Svr. Просто заповнила знову всі довідники, і всі юр., фін. зобов'язання та пл.дор. знову з'явились.
після оновлення програми при друку зобов"язань і платіжних доручень показує таку помилку :access violation at address 00010006. write of address0000000D. Підкажіть я к виправити .
Делаем Розподіл в этой чудной программе. На моменте "Номер рахунка в банке" - вываливает ошибку "Неможливо загрузити файл, помилкова структура або невірні дані". И всё тебе (версия программы самая свежая). Что делать ? Есть подобная программа - рабочая версия только на другом компьютере. Та, о которой идет речь в самом начале, служит только для Розподілов, может быть какие-то файлы заменить и заработает ?
Derkach Max писав:Делаем Розподіл в этой чудной программе. На моменте "Номер рахунка в банке" - вываливает ошибку "Неможливо загрузити файл, помилкова структура або невірні дані". И всё тебе (версия программы самая свежая). Что делать ? Есть подобная программа - рабочая версия только на другом компьютере. Та, о которой идет речь в самом начале, служит только для Розподілов, может быть какие-то файлы заменить и заработает ?
в теме обновлений есть накопительное обновление попробуйте его уставноить может ві что то пропустили
EVGENIY, спасибо. Вчера не успел ответить. Установил накопительное обновление, ошибка все ровно возникает, но при повторном нажатии пускает выбрать счет. Только не понял, это произошло с помощью накопительного обновления или стандартной процедуры :) Вам еще раз спасибо