Елена717171 писав:Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, как внести изменения в указанные поля в Мереже в данном разделе (Мережа используется для смет, и в эл тянутся эти данные, но они уже новые - рівень розпорядника "9" и КВК "7" ).В Налаштуваннях уже изменения внесены, если делать реестры фин или юр обязательств, то тянется новая инфа
файл fpo.dbf нужно скопировать в корень програмы, его можно взять у вышестоящей (у того кто вас финансирует) или в казначействе если повезет
Елена717171 писав:Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, как внести изменения в указанные поля в Мереже в данном разделе (Мережа используется для смет, и в эл тянутся эти данные, но они уже новые - рівень розпорядника "9" и КВК "7" ).В Налаштуваннях уже изменения внесены, если делать реестры фин или юр обязательств, то тянется новая инфа
файл fpo.dbf нужно скопировать в корень програмы, его можно взять у вышестоящей (у того кто вас финансирует) или в казначействе если повезет
спасибо. я вспомнила, что давно мы его брали в казне. думала сама отредактировать , но не получилось
Доброго дня! Допоможіть вирішити проблему, будь ласка. В юридичних забов’язаннях не відображається процедура закупівль. При цьому в dbf файлі цей стовпчик заповнений. Дякую!
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
НаталяКор писав:Доброго дня. Виникла проблема в пошук документів не відображає нові рахунки хоча в довідники дало внести і зберегло. Ми набрали і кошториси і формуємо і юр. і фін. і платіжки.
Доброго дня. Допоможіть будь ласка. У віконці "Зміни річного кошторису асигнувань за довідками ГРК" напроти графи інші надходження повинна бути кнопочка "Інші надходження" у вигляді дерева папок. У старій версії є така кнопка, а у заново встановленій 2020.2 - немає.
korsunrda писав:Доброго дня. Допоможіть будь ласка. У віконці "Зміни річного кошторису асигнувань за довідками ГРК" напроти графи інші надходження повинна бути кнопочка "Інші надходження" у вигляді дерева папок. У старій версії є така кнопка, а у заново встановленій 2020.2 - немає.
Кошториси - налаштування і там виставте ІНДИВІДУАЛЬНИЙ і тоді з'являться ці папочки
korsunrda писав:Доброго дня. Допоможіть будь ласка. У віконці "Зміни річного кошторису асигнувань за довідками ГРК" напроти графи інші надходження повинна бути кнопочка "Інші надходження" у вигляді дерева папок. У старій версії є така кнопка, а у заново встановленій 2020.2 - немає.
Кошториси - налаштування і там виставте ІНДИВІДУАЛЬНИЙ і тоді з'являться ці папочки
Підкажіть,при реєстрації юридичного зобов'язання по відкритих торгах,у полі "код закупівлі" проставляємо код з Прозорого?бо казначей мені ще казала проставити "01" замість "00",і я реально не розумію де його ставити
Ірина2410 писав:Підкажіть,при реєстрації юридичного зобов'язання по відкритих торгах,у полі "код закупівлі" проставляємо код з Прозорого?бо казначей мені ще казала проставити "01" замість "00",і я реально не розумію де його ставити
Порядок заповнення Реєстру бюджетних зобов'язань розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів
...............
У графі "Дані бюджетного зобов'язання: інформація про процедуру закупівель" проставляється ознака "00", якщо бюджетне зобов'язання взято розпорядником бюджетних коштів без застосування процедури закупівель товарів, робіт і послуг; проставляється унікальний ідентифікатор закупівлі, присвоєний електронною системою закупівель, якщо бюджетне зобов'язання взято розпорядником бюджетних коштів із застосуванням процедури закупівель товарів, робіт і послуг. https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... obovyazan/
Доброго дня.
Роблю зміни по спецфонду до кошторису в "Зміни річного кошторису асигнувань за довідками ГРК"
на версії 1.3.7.0 build 2020.2
при друку видає помилку "Неможливо загрузити файл помилкова структура або невірні дані"
потім програма стає не функціональною зовсім
і треба виходити через диспетчер вбивая процес.
на старій версії 1.3.6.2 build 2019.3 ввожу ті ж самі дані і дає роздрукувати.
Допоможіть будь ласка, в чому може бути проблема що на новій верссіі не йде
Доброго дня. Не можу занести в РМ 2020 в "довідники"-"отримувачі коштів" новий рахунок UA.....Дозволяє внести лише малу кількість цифр
Як можна внести повністю розрахунковий рахунок?
Терлецька Наталія писав:Доброго дня. Не можу занести в РМ 2020 в "довідники"-"отримувачі коштів" новий рахунок UA.....Дозволяє внести лише малу кількість цифр
Програму 2020 року треба було не оновлювати а встановлювати з нуля, думаю ви так не зробили!! В мене цей довідник нормально додає нові рахунки
Терлецька Наталія писав:Доброго дня. Не можу занести в РМ 2020 в "довідники"-"отримувачі коштів" новий рахунок UA.....Дозволяє внести лише малу кількість цифр
Програму 2020 року треба було не оновлювати а встановлювати з нуля, думаю ви так не зробили!! В мене цей довідник нормально додає нові рахунки
Встановлювали з нуля.
а що пише програма? Викладіть сюди рахунок! Я спробую у себе додати
Встановлювали з нуля.
А воно нічого не пише... просто можу написати рахунок великий, лише певна кількість цифр - 14, Хоча у бюджети - видатки змогла написати свій рахунок новий довгий.
Незнаю, як його сюди викласти...
Встановлювали з нуля.
А воно нічого не пише... просто можу написати рахунок великий, лише певна кількість цифр - 14, Хоча у бюджети - видатки змогла написати свій рахунок новий довгий.
Незнаю, як його сюди викласти...
рахунок сюди напишіть, якщо вмієте зробіть ще й скріншот куди ви його вставляєте
рахунок сюди напишіть, якщо вмієте зробіть ще й скріншот куди ви його вставляєте
РАХУНОК UA713223130000000002924601652
Незнаю, що робити. Чи краще ще раз встановлювати програму.
Бо в інші довідники я внесла нові рахунки, а саме сюди не можу внести...
Щось ви не так робите!! А ви випадково довідники зі старої в нову не переносили шляхом копіювання файлів?? Розархівуйте мій файл в свою програму в папку НДІ і спробуйте додати рахунки, ваш до речі там один введений інший видаліть
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Незнаю, що робити. Чи краще ще раз встановлювати програму.
Бо в інші довідники я внесла нові рахунки, а саме сюди не можу внести...
Щось ви не так робите!! А ви випадково довідники зі старої в нову не переносили шляхом копіювання файлів?? Розархівуйте мій файл в свою програму в папку НДІ і спробуйте додати рахунки, ваш до речі там один введений інший видаліть
Так я довідники зі старої перенесла в нову шляхом копіювання файлів....
Зробила, як Ви сказали. Дуже Вам дякую!!!!!! Все вийшло.
Телефонувала програмістам в казначейство, то сказали,
що мені потрібно оновити базу. А виявляється, я сама заробила помилку, коли перенесла старі довідники....
Доброго дня! В РМ створюю платіжне доручення, все добре. Але при внягуванні в СДО, пише: Системна помилка (0): Відсутні обов'язкові реквізити: NDOC, NDOCU. Хоча в СДО цей рахунок вже додано. ДОПОМОЖІТЬ!!!Дякую!!!
Оксана Колесник писав:Доброго дня! В РМ створюю платіжне доручення, все добре. Але при внягуванні в СДО, пише: Системна помилка (0): Відсутні обов'язкові реквізити: NDOC, NDOCU. Хоча в СДО цей рахунок вже додано. ДОПОМОЖІТЬ!!!Дякую!!!
відкрийте дбф файл і заповніть ці поля!! Це ви мабуть міжбюджетні трансферти набираєте? Подивіться в цій темі вже на таке питання відповідали
Оксана Колесник писав:Доброго дня! В РМ створюю платіжне доручення, все добре. Але при внягуванні в СДО, пише: Системна помилка (0): Відсутні обов'язкові реквізити: NDOC, NDOCU. Хоча в СДО цей рахунок вже додано. ДОПОМОЖІТЬ!!!Дякую!!!