вишліть мені на емейл ваш дбф файл budgetglavred@gmail.comОксана Колесник писав:Help!!!Оксана Колесник писав:Будь ласка, допоможіть!!!!!!!!!!!Оксана Колесник писав:Дякую! Але Я не комп'ютерщик, а бухгалтер. Де потрібно поставити mt? Відкриваю платіжку, все є, і номер і реквізити, всі поля заповнені.EVGENIY писав:Вам пише що поля NDOC, NDOCU не заповнені!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! поставте в них букви mtОксана Колесник писав:Всі поля заповнені. Інші платіжні документи втягуються без проблем, а трансферти ні.
Я ж вам дав посилання там написано чому так
Програма Payments
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 148 разів
- Подякували: 1392 рази
- Контактна інформація:
-
- Новачок
- Регіон: Львовская область
- Дякував (ла): 1 раз
-
- Новачок
Коли копіюю через тотал на диск с папка рм20 застосунок pm exe відкривається але бюджет не заповнений і не заповняються
-
- Новачок
- eMelya
- Коронована особа
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 14 разів
- Подякували: 76 разів
- Контактна інформація:
Якщо це "встановлення" на новий комп'ютер, то потрібно встановити бібліотеки Visual FoxPro.oliynuk1991@i.ua писав:пише файл budget.dbf не знайдено перевірте його існування в папці
-
- Новачок
-
- Мандрівник
- Регіон: Луганская область
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 2 рази
Доброго дня!
у мене в програмі не вибирається 2020 рік ( коли я намагаюсь вибрати всі документи за рік), пропонує обрати роки з 2008 по 2019.
І ще збита нумерація юридичних ( починається з №58) та фінансових (з №62) зобов"язань.
При установці програми мені всі довідники скопіювали з минулої версії.
В яких довідниках треба внести зміни щоб виправити ці помилки?
Дуже дякую
у мене в програмі не вибирається 2020 рік ( коли я намагаюсь вибрати всі документи за рік), пропонує обрати роки з 2008 по 2019.
І ще збита нумерація юридичних ( починається з №58) та фінансових (з №62) зобов"язань.
Дуже дякую
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Anna_N писав:Доброго дня!
Дуже дякую
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
тільки чекати оновлень наступних, самі ви не змінити рік!Anna_N писав:Ми встановили нову версію, все працює, крім зазначених помилок.
В якому довіднику знаходиться рік? може мені його треба замінити?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
якщо ви кажет що збилась нумерація ЮЗ та ФЗ, то ви зробили те що не треба було робити!! Неможна старі ФЗ ЮЗ та платіжки переносити зі строї в нову!! Як треба було оновлюватись тут на форумі написано було, ви перенесли зайве!!!Anna_N писав:Ми встановили нову версію, все працює, крім зазначених помилок.
В якому довіднику знаходиться рік? може мені його треба замінити?
- Марина86
- Мандрівник
- Регіон: Харьковская Область
- Дякував (ла): 3 рази
При імпорті в СДО платіжне доручення по міжбюджетних трансфертів видає помилку: Системна помилка (0): Input string was not in a correct format.
У полях NDOC,NDOCU проставила mt. Допоможіть будь-ласка....
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
не подобається формат ви або російські літери поставили або пробіл додали або ще щось не так зробилиМарина86 писав:При імпорті в СДО платіжне доручення по міжбюджетних трансфертів видає помилку: Системна помилка (0): Input string was not in a correct format.
Добрий день! Прошу вашої допомоги. Я перший раз стикаюся з програмою. Наш казначей сказала, что наші данні введені не вірно, переплутано все місцями. Але до цього вже декілька місяців подавали платіжки і нічого ніхто не казав. Порадьте будь ласка як можно виправити цю помилку? Можли во є якийсь приклад де які дінні повині бути?
Дуже прошу допомоги, потрібно завтра подати платіжки, а я не знаю що робити.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Кажете перший раз зтикаєетсь з програмою і тут же кажете що декілька місяців було все нормально, отже ви декілька місяців в ній вже працює! Тепер кажіть що ви робили останнім часом з комп'ютером, може ви програму перенесли??? Так не буває що все убло добре а потім стало не добре!! Щось зламали! Або щось не договорюєте!Odri писав:Добрий день! Прошу вашої допомоги. Я перший раз стикаюся з програмою. Наш казначей сказала, что наші данні введені не вірно, переплутано все місцями. Але до цього вже декілька місяців подавали платіжки і нічого ніхто не казав. Порадьте будь ласка як можно виправити цю помилку? Можли во є якийсь приклад де які дінні повині бути?
До цього все робив інший бухгалтер, як мені сьогодні в казначействі сказали, що вона у неї приймала з помилками і сама виправляли їх.EVGENIY писав:Кажете перший раз зтикаєетсь з програмою і тут же кажете що декілька місяців було все нормально, отже ви декілька місяців в ній вже працює! Тепер кажіть що ви робили останнім часом з комп'ютером, може ви програму перенесли??? Так не буває що все убло добре а потім стало не добре!! Щось зламали! Або щось не договорюєте!Odri писав:Добрий день! Прошу вашої допомоги. Я перший раз стикаюся з програмою. Наш казначей сказала, что наші данні введені не вірно, переплутано все місцями. Але до цього вже декілька місяців подавали платіжки і нічого ніхто не казав. Порадьте будь ласка як можно виправити цю помилку? Можли во є якийсь приклад де які дінні повині бути?
Комп"ютер не чіпали, программу також. Я тільки почала працювати в ній після декрету, тому розумію, що відстала ...
Які саме помилки в наших данних не сказала, тільки що КПК переплутаний з КВК ніби то, але не точно.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Замало інформації щоб вам допогти хоча б суть помилки! Ви вмієте архівувати? Можете заархівувати свою програму і вислати мені budgetglavred@gmail.com я гляну що там не так, так буде швидше ніж випитувати або ж по тімвьюверу можу підлкючитись і подивитись напишіть на емейл як вам зручніше будеOdri писав:До цього все робив інший бухгалтер, як мені сьогодні в казначействі сказали, що вона у неї приймала з помилками і сама виправляли їх.EVGENIY писав:Кажете перший раз зтикаєетсь з програмою і тут же кажете що декілька місяців було все нормально, отже ви декілька місяців в ній вже працює! Тепер кажіть що ви робили останнім часом з комп'ютером, може ви програму перенесли??? Так не буває що все убло добре а потім стало не добре!! Щось зламали! Або щось не договорюєте!Odri писав:Добрий день! Прошу вашої допомоги. Я перший раз стикаюся з програмою. Наш казначей сказала, что наші данні введені не вірно, переплутано все місцями. Але до цього вже декілька місяців подавали платіжки і нічого ніхто не казав. Порадьте будь ласка як можно виправити цю помилку? Можли во є якийсь приклад де які дінні повині бути?
Комп"ютер не чіпали, программу також. Я тільки почала працювати в ній після декрету, тому розумію, що відстала ...
Які саме помилки в наших данних не сказала, тільки що КПК переплутаний з КВК ніби то, але не точно.
Дякую, відправила на поштуEVGENIY писав:Замало інформації щоб вам допогти хоча б суть помилки! Ви вмієте архівувати? Можете заархівувати свою програму і вислати мені budgetglavred@gmail.com я гляну що там не так, так буде швидше ніж випитувати або ж по тімвьюверу можу підлкючитись і подивитись напишіть на емейл як вам зручніше будеOdri писав:До цього все робив інший бухгалтер, як мені сьогодні в казначействі сказали, що вона у неї приймала з помилками і сама виправляли їх.EVGENIY писав:Кажете перший раз зтикаєетсь з програмою і тут же кажете що декілька місяців було все нормально, отже ви декілька місяців в ній вже працює! Тепер кажіть що ви робили останнім часом з комп'ютером, може ви програму перенесли??? Так не буває що все убло добре а потім стало не добре!! Щось зламали! Або щось не договорюєте!Odri писав:Добрий день! Прошу вашої допомоги. Я перший раз стикаюся з програмою. Наш казначей сказала, что наші данні введені не вірно, переплутано все місцями. Але до цього вже декілька місяців подавали платіжки і нічого ніхто не казав. Порадьте будь ласка як можно виправити цю помилку? Можли во є якийсь приклад де які дінні повині бути?
-
- Мандрівник
- Дякував (ла): 5 разів
Підскажіть, будь ласка, як можна реалізувати фільтри в Рахунках (розподіл-кредит)? Щоб при Введенні розподілу при вибраному КПК при виборі № рахунку в банку показувало тільки рахунки з вибраним КПК.
Пробував створити вручну, зберігав файл в форматі .flt - але змін ніяких.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
ви програміст???Khomiuk Sergiy писав:Підскажіть, будь ласка, як можна реалізувати фільтри в Рахунках (розподіл-кредит)? Щоб при Введенні розподілу при вибраному КПК при виборі № рахунку в банку показувало тільки рахунки з вибраним КПК.
-
- Мандрівник
- Дякував (ла): 5 разів
Ні. Бухгалтер попросила зробити. В більш ранніх версіях це працювало, але як і хто це налаштував - не знайшов кінці.EVGENIY писав:ви програміст???Khomiuk Sergiy писав:Підскажіть, будь ласка, як можна реалізувати фільтри в Рахунках (розподіл-кредит)? Щоб при Введенні розподілу при вибраному КПК при виборі № рахунку в банку показувало тільки рахунки з вибраним КПК.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
ви це самі ніяк не налаштуєте тільки автор програми може додати таке!! Спробуйте останнє оновлення може там це зробили!
Здравствуйте. Поделитесь ссылкой на программу РМ20. Казна не принимает, я не знаю, где ее взять... И в инструкции по установке, пожалуйста, "ткните" носом..
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Dairy писав:Здравствуйте. Поделитесь ссылкой на программу РМ20. Казна не принимает, я не знаю, где ее взять... И в инструкции по установке, пожалуйста, "ткните" носом..
-
- Квартирант
- Регіон: Донецкая область
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 1 раз
На сайте Державної казначейської служби в разделе Програмне забезпечення!Dairy писав:Здравствуйте. Поделитесь ссылкой на программу РМ20. Казна не принимает, я не знаю, где ее взять... И в инструкции по установке, пожалуйста, "ткните" носом..
-
- Мандрівник
- Регіон: Киевская область
добрий день! Встановили з 0 Фіндокументи. Файл fpo взяли в казначействі. В довідниках довелося вручну вводити бюджет (ДБ). Намагаюся в довідник внести рахунки (видатки) - пише, що внесено. Закриваю вікно, відкриваю - ідеальна пустота. Через редактор файлів відкриваю файл accounts - є запис з рахунком. В довідниках пусто, при спробі створити платіжний документ - пусто у вікні рахунків. Якщо допоможе - Віндовз10.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
треба ще встановити БДЕ і ФОКСПРО там же на сайті казни вони єIrynashi писав:добрий день! Встановили з 0 Фіндокументи. Файл fpo взяли в казначействі. В довідниках довелося вручну вводити бюджет (ДБ). Намагаюся в довідник внести рахунки (видатки) - пише, що внесено. Закриваю вікно, відкриваю - ідеальна пустота. Через редактор файлів відкриваю файл accounts - є запис з рахунком. В довідниках пусто, при спробі створити платіжний документ - пусто у вікні рахунків. Якщо допоможе - Віндовз10.
-
- Мандрівник
- Регіон: Киевская область
ткніть, будь ласка, пальцем (лінком) на них... Дякую!EVGENIY писав:треба ще встановити БДЕ і ФОКСПРО там же на сайті казни вони єIrynashi писав:добрий день! Встановили з 0 Фіндокументи. Файл fpo взяли в казначействі. В довідниках довелося вручну вводити бюджет (ДБ). Намагаюся в довідник внести рахунки (видатки) - пише, що внесено. Закриваю вікно, відкриваю - ідеальна пустота. Через редактор файлів відкриваю файл accounts - є запис з рахунком. В довідниках пусто, при спробі створити платіжний документ - пусто у вікні рахунків. Якщо допоможе - Віндовз10.
-
- Квартирант
- Регіон: Донецкая область
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 1 раз
Там же где файл инсталяции только на 2 страницеIrynashi писав:ткніть, будь ласка, пальцем (лінком) на них... Дякую!EVGENIY писав:треба ще встановити БДЕ і ФОКСПРО там же на сайті казни вони єIrynashi писав:добрий день! Встановили з 0 Фіндокументи. Файл fpo взяли в казначействі. В довідниках довелося вручну вводити бюджет (ДБ). Намагаюся в довідник внести рахунки (видатки) - пише, що внесено. Закриваю вікно, відкриваю - ідеальна пустота. Через редактор файлів відкриваю файл accounts - є запис з рахунком. В довідниках пусто, при спробі створити платіжний документ - пусто у вікні рахунків. Якщо допоможе - Віндовз10.