galo4ka_81 писав:Дякую за відповідь. Ще одне питання: Де у формі 2-дс відобразити вартість запасів, що надійшли
у 2-дс виходить що ніде, наскільки я вірно зрозуміла (якщо тільки ви їх не списували).
А у ф.1-дс гр.4 р. 1420 "Фінансовий результат" це субрах 5511,5512. Тоді не виконується рівність "фінансовий результат на початок звітного періоду + профіцит/дефіцит за звітний період з ф.2-дс = фінансовий результат на кінець звітного періоду". Чи я щось не так розумію?
galo4ka_81 писав:Дякую за відповідь. Ще одне питання: Де у формі 2-дс відобразити вартість запасів, що надійшли
у 2-дс виходить що ніде, наскільки я вірно зрозуміла (якщо тільки ви їх не списували).
А у ф.1-дс гр.4 р. 1420 "Фінансовий результат" це субрах 5511,5512. Тоді не виконується рівність "фінансовий результат на початок звітного періоду + профіцит/дефіцит за звітний період з ф.2-дс = фінансовий результат на кінець звітного періоду". Чи я щось не так розуу мене
у мене казначейство звіряло форму 2-дс з формою 2м, з балансом не порівнювали. Перший раз при здачі звітності у мене всі форми одна з одню співпадали. Тепер коли прибрала амортизацію, то баланс іде з головною книгою, а 2-дс з 2м, але також не знаю чи вірно, звіт сказали принести після 29 червня.
А у ф.1-дс гр.4 р. 1420 "Фінансовий результат" це субрах 5511,5512. Тоді не виконується рівність "фінансовий результат на початок звітного періоду + профіцит/дефіцит за звітний період з ф.2-дс = фінансовий результат на кінець звітного періоду". Чи я щось не так розуу мене
у мене казначейство звіряло форму 2-дс з формою 2м, з балансом не порівнювали. Перший раз при здачі звітності у мене всі форми одна з одню співпадали. Тепер коли прибрала амортизацію, то баланс іде з головною книгою, а 2-дс з 2м, але також не знаю чи вірно, звіт сказали принести після 29 червня.
З кожним квартальним звітом ми будемо ставати розумнішими!! (Або взагалі буде каша в голові)
Добрий ранок. Підскажіть чи можливий мінусовий фінансовий результат????????? в наслідок надходжень на 5411, був нарахований знос 1113, чи збільшились витрати 8014. Чи буде це вірно?????????????
Доброго дня підскажіть за ІІ квартал, форми "Баланс" та "Звіт про фінансовий результат" на звітну дату складаються з наростаючим, тобто за 2 квартала разом?
EVGENIY писав:7. Звітним періодом для складання квартальної фінансової звітності є період, що починається 01 січня і закінчується в останній день звітного кварталу.
Евгений,подскажите, пожалуйста, по итогам работы за I квартал было списание основных средств и была проводка Дт5111- Кт 5512 на суму17818,00 грн.На эту суму не совпадает финансовый результат по балансу по сравненю с главной книгой.В чем ошибка?
Ветер писав:Евгений,подскажите, пожалуйста, по итогам работы за I квартал было списание основных средств и была проводка Дт5111- Кт 5512 на суму17818,00 грн.На эту суму не совпадает финансовый результат по балансу по сравненю с главной книгой.В чем ошибка?
Ветер писав:Евгений,подскажите, пожалуйста, по итогам работы за I квартал было списание основных средств и была проводка Дт5111- Кт 5512 на суму17818,00 грн.На эту суму не совпадает финансовый результат по балансу по сравненю с главной книгой.В чем ошибка?
Мало информации!! Вы как остатки переносили на новый план счетов? Что у вас попало на 5111 остаточная стоимость?? Если остаточная то проводка ваша ненужна! Вот вам и ошибка!
Підскажіть чи повинен рядок 1420 "Фінансовий результат" форми 1дс Баланс співпадати з рядком 2390 "Профіцит\дефіцит" форми 2дс Звіт про фінансовий результат?
Сегодня в казначействе сказали что звіт 2 дс за II квартал делать не наростающим, то есть показатели только II квартала.
Или я что то не так поняла????? Отзовитесь кто что знает!!!!
вчера сдала отчет в свое казначейство (Полт.обл) приняли данные с наростающим за 1 полугодие.
если сделать 2дс только за 2й квартал - то какой фин.результат (дефицит/профицит) вы покажете в балансе - текущий за 2-й квартал? не логично
Здравствуйте, помогите разобраться. Если мы списываем ежеквартально 7011 и 8011-8013, они же на начало 3 квартала 0,00, а в отчетности ставим везде суммы полугодовые по ф.2д и в отчете 2дс тоже ставим суммы по полугодию, это получается отчет с главной книгой не идут. правильно - или я ошибаюсь????
123Olga писав:Здравствуйте, помогите разобраться. Если мы списываем ежеквартально 7011 и 8011-8013, они же на начало 3 квартала 0,00, а в отчетности ставим везде суммы полугодовые по ф.2д и в отчете 2дс тоже ставим суммы по полугодию, это получается отчет с главной книгой не идут. правильно - или я ошибаюсь????
В даному випадку наше казначейство сказало, що можна не списувати щоквартально 7 та 8 клас а вести ці рахунки наростаючим до кінця року для того щоб форма 2-дс та фактичні видатки бюджетної звітності сходилися із бухгалтерським обліком. Прямої вказівки списувати ці рахунки ніде немає.
Доброго дня. При перенесенні залишків зробила помилку: у балансі на початок року незавершені капітальні інвестиції у пасиві балансу замість цільового фінансування поставила у внесений капітал, звіт за І квартал здала і лише сьогодні побачила цю помилку. Як тепер це виправити?
123Olga писав:Здравствуйте, помогите разобраться. Если мы списываем ежеквартально 7011 и 8011-8013, они же на начало 3 квартала 0,00, а в отчетности ставим везде суммы полугодовые по ф.2д и в отчете 2дс тоже ставим суммы по полугодию, это получается отчет с главной книгой не идут. правильно - или я ошибаюсь????
В даному випадку наше казначейство сказало, що можна не списувати щоквартально 7 та 8 клас а вести ці рахунки наростаючим до кінця року для того щоб форма 2-дс та фактичні видатки бюджетної звітності сходилися із бухгалтерським обліком. Прямої вказівки списувати ці рахунки ніде немає.
Хорошо, а что писать в балансе где фин. результат (5511)?
Хорошо, а что писать в балансе где фин. результат (5511)?
Якщо Ви про радок форми 1-дс 1420 "Фінансовий результат" то є чітке роз'яснення:
Відображається результат виконання кошторису (бюджету) розпорядником бюджетних коштів. Цей рядок складатиметься із сальдо субрахунку 5512 «Накопичений фінансовий результат виконання кошторису» на початок 2017 року плюс підсумкові дані Звіту про фінансові результати ф. № 2-дс розділу I рядка 2390 «Профіцит/дефіцит за звітний період»