Річна оцінка головного бухгалтера
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 148 разів
- Подякували: 1392 рази
- Контактна інформація:
Yanik, можно отключить антивирус, или позвать кого нибудь кто разбирается и видать вам кто то настроил антивирус на супер защиту вот его можно и позвать
- yaoleg
- Коронована особа
- Регіон: Винницкая область
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 450 разів
Ось ще стаття "Виконання головним бухгалтером своїх повноавжень:проводимо оцінку" із газети "Я очень плохой спамер и гажу на всех бухгалтерских форумах, пожалуйста сообщите администратору об этом сообщении" в якій начальник Управління методології з обслуговування бюджетів, бухгалтерського обліку та звітності ДКСУ Сушко Наталія Іванівна надає відповіді на запитання читачів газети!!!
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- Культура-zv
- Мешканець
- Регіон: Днепропетровская область
- Подякували: 1 раз
"заходи щодо дотримання та підвищення рівня фінансово-бюджетної дисципліни працівниківбухгалтерської служби" - що це мається на увазі
- Культура-zv
- Мешканець
user, мне нужна статья с журнала №8(296) от 25.02.13г. Проведение оценки главных бухгалтеров, а также приложение (наверно комментарии). вы можете отсканировать и сбросить на почту tanja6700@mail.ru. спасибо
- Культура-zv
- Мешканець
-
- Мешканець
- Регіон: Полтавская Область
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 39 разів
Мені сказали що ніхто нікого в казначейство запрошувати не буде, вони там самі щось напишуть. Та й терміни здається вже вийшли.
Взагалі цю систему створили для того щоб позбутися неугодних, а не для того щоб щось оцінити.
Взагалі цю систему створили для того щоб позбутися неугодних, а не для того щоб щось оцінити.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 148 разів
- Подякували: 1392 рази
- Контактна інформація:
user, оценку делает казначество по количеству выписаных протоколов и попереджень за год!
Та ну так утрирывать, я конечно тоже не в восторге от этого и не понимаю зачем это придумали, ну ещё не одного не видел неугодного от которого избавились таким способом, ну по крайней мере у нас в районеuser писав:Взагалі цю систему створили для того щоб позбутися неугодних, а не для того щоб щось оцінити.
- Вован
- Новачок
- Регіон: Кировоградская Область
А у нас казначейство визвало на комісію не всіх бухгалтерів.Може інших визвуть пізніше , бо ця вся перевірка до 1 травня.Дуже неприятна процедура.Бухгалтера ображаються, кажуть , що одні "білі" , а другі "чорні".Я взагалі не знаю , як це назвати.
а підкажіть, будь ласка, чи потрібно оцінювати в.о.головного бухгалтера?
- orif
- Мешканець
- Регіон: Луганская Область
главный бухгалтер из вышестоящей требует убрать из анкеты пункты в которых я ставлю прочерк (например 4) участі ворганізації та проведенні перевірки стану бухгалтерського обліку та звітності у бухгалтерських службах бюджетних установ, які підпорядковані бюджетній установі)
в свое казначейство дозвониться не могу, имею ли я право это сделать? кто как думает?
в свое казначейство дозвониться не могу, имею ли я право это сделать? кто как думает?
- orif
- Мешканець
- Регіон: Луганская Область
yaoleg, вот и я так думаю, что не имею права менять утвержденный бланк, но как доказать это вышестоящей? её слова: наше казначейство (у нее областное, у меня городское) не разрешает ставить прочерки, убери эти пункты
-
- Мандрівник
- Регіон: Харьковская Область
Підкажіть, як написати відписку на те, що в.о. головного бухгалтера ( і досвід роботи менше року у в.о.) не повинен проходити оцінювання. У законі написано так, що виконуючі - за бажанням, а ті хто не має досвіду роботи - взагалі не підлягають оцінці. На який пункт краще зсилатися. Дякую