До "Фіндокументів" оновлень немає, були оновлення лише до програми "Мережа"EVGENIY писав:Звідки у вас інформація про поновлення до цієї програми? На офіційному сайті все працює!kull писав:Вітаю. На різних сайтах є ніби файл оновлення мережі але скачати якось не виходить. Підкажіть чи є цей файл оновлення взагалі (чи існує він, грудневий здаєця) і чи довго ще не працюватиме гілка сайту ДКСУ програмне забезпечення де раніше качалась мережа (оф сайт) - якщо Ви в курсі. дякую
Тут викладаємо оновлення програми Payments (фіндокументи)
- yaoleg
- Коронована особа
- Регіон: Винницкая область
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 450 разів
Вибачте, питання по мережі, моя помилка. Тут, на бухгалтер.ком є посилання на оновлення від 30.11.2018 але при переході по посиланню (тільки на внутрішні ресурси сайту, на сайті дксу взагалі знаходяться (всм при пошуку) тільки за 2017 рік.... може звичайно я щось .. гальмую ^^ і не там дивлюсь)видається помилка 500 Internal Server Error. Пробував різними браузерами...
Якщо десь моя погрішність - киньте посилання будьласка на файли оновлення, дякую))
Якщо десь моя погрішність - киньте посилання будьласка на файли оновлення, дякую))
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 148 разів
- Подякували: 1392 рази
- Контактна інформація:
Осьkull писав:Вибачте, питання по мережі, моя помилка. Тут, на бухгалтер.ком є посилання на оновлення від 30.11.2018 але при переході по посиланню (тільки на внутрішні ресурси сайту, на сайті дксу взагалі знаходяться (всм при пошуку) тільки за 2017 рік.... може звичайно я щось .. гальмую ^^ і не там дивлюсь)видається помилка 500 Internal Server Error. Пробував різними браузерами...
Підкажіть, що треба зробити з програмою Фіндокументи, щоб працювати в 2019 році? очистити і по новому все набирати?
- yaoleg
- Коронована особа
Оновлення до "Фіндокументи" від 09.01.2019 в.1.3.5.60
Що нового
оновлено довідники на 2019 рік
оновлено форма розподілу показників зведених планів асигнувань ЗФ
оновлено форму розподіл асигнувань ДБ
оновлено форма розподілу показників зведених планів асигнувань ЗФ
оновлено форму розподіл асигнувань ДБ
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Новачок
- Подякували: 5 разів
робоча версія оновлення - перевірено на собі)
- yaoleg
- Коронована особа
Оновлення до ПЗ "Фіндокументи" від 25.03.2019 в.1.3.6.1
1.3.6.1 build 1
- оновлено ПЗ "Фіндокументи" для роботи з шестизначним кодом одержувачів коштів за єдиним рестром (kpol=6)
- в плани використання бюджетних коштів та зміни планів використання бюджетних коштів додано КЕКВ 4112
- друковані форми виключені слова "/ Тимчасової класифікації видатків та кредитування для бюджетів місцевого самоврядування, які не застосовують програмно-цільового методу".
порядок оновлення (рекомендується перед оновленням зробити копію програми):
1. скачаний архів розархівувати в робочу папку програми.
2. перед оновленням структури переконатися що ПЗ "Фіндокументів" не запущене.
3. запустити на виконання файл upd20191.exe та дочекатися завершення конвертації.
в разі помилки конвертації:
- для відновлення працездатності скопіювати файли та папки з підпапки "BAK" в корінь програми "Фіндокументи".
- скопіювати програму на змінний носій (флешку) та звернутися в територіальний орган Казначейства в якому обслуговуєтеся для допомоги в конвертації.
- оновлено ПЗ "Фіндокументи" для роботи з шестизначним кодом одержувачів коштів за єдиним рестром (kpol=6)
- в плани використання бюджетних коштів та зміни планів використання бюджетних коштів додано КЕКВ 4112
- друковані форми виключені слова "/ Тимчасової класифікації видатків та кредитування для бюджетів місцевого самоврядування, які не застосовують програмно-цільового методу".
порядок оновлення (рекомендується перед оновленням зробити копію програми):
1. скачаний архів розархівувати в робочу папку програми.
2. перед оновленням структури переконатися що ПЗ "Фіндокументів" не запущене.
3. запустити на виконання файл upd20191.exe та дочекатися завершення конвертації.
в разі помилки конвертації:
- для відновлення працездатності скопіювати файли та папки з підпапки "BAK" в корінь програми "Фіндокументи".
- скопіювати програму на змінний носій (флешку) та звернутися в територіальний орган Казначейства в якому обслуговуєтеся для допомоги в конвертації.
-
- Квартирант
- Регіон: Днепропетровская область
- Дякував (ла): 14 разів
- Подякували: 18 разів
Добрый день! я обновила 25.03.2019 для образца и посмотрела, но эти обновления, кажется, не влияют на формы "реєстри юридичних, фінансових" зобов"язань" правильно?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
а что вносили какие то изменения в реестри?Елена717171 писав:Добрый день! я обновила 25.03.2019 для образца и посмотрела, но эти обновления, кажется, не влияют на формы "реєстри юридичних, фінансових" зобов"язань" правильно?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Сьогодні на сайті ДКСУ виклали оновлення
-
- Квартирант
просто в readme указано "друковані форми виключені слова "/ Тимчасової класифікації видатків та кредитування для бюджетів місцевого самоврядування, які не застосовують програмно-цільового методу"." я подумала, может там тоже есть эти изменения, но посмотрела теперь, что в Реєстрах сокращенно аббревиатурой указано это названиеEVGENIY писав:а что вносили какие то изменения в реестри?Елена717171 писав:Добрый день! я обновила 25.03.2019 для образца и посмотрела, но эти обновления, кажется, не влияют на формы "реєстри юридичних, фінансових" зобов"язань" правильно?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
в реестры ЮЗ и ФЗ никаких изменений пока не вносили! Но думаю что скоро внесут так как КПОЛ уже 6 знаков а в реестрах 5 клеточек!Елена717171 писав:просто в readme указано "друковані форми виключені слова "/ Тимчасової класифікації видатків та кредитування для бюджетів місцевого самоврядування, які не застосовують програмно-цільового методу"." я подумала, может там тоже есть эти изменения, но посмотрела теперь, что в Реєстрах сокращенно аббревиатурой указано это названиеEVGENIY писав:а что вносили какие то изменения в реестри?Елена717171 писав:Добрый день! я обновила 25.03.2019 для образца и посмотрела, но эти обновления, кажется, не влияют на формы "реєстри юридичних, фінансових" зобов"язань" правильно?
-
- Квартирант
а в каком месте в ЮЗ и ФЗ?EVGENIY писав:в реестры ЮЗ и ФЗ никаких изменений пока не вносили! Но думаю что скоро внесут так как КПОЛ уже 6 знаков а в реестрах 5 клеточек!Елена717171 писав:просто в readme указано "друковані форми виключені слова "/ Тимчасової класифікації видатків та кредитування для бюджетів місцевого самоврядування, які не застосовують програмно-цільового методу"." я подумала, может там тоже есть эти изменения, но посмотрела теперь, что в Реєстрах сокращенно аббревиатурой указано это названиеEVGENIY писав:а что вносили какие то изменения в реестри?Елена717171 писав:Добрый день! я обновила 25.03.2019 для образца и посмотрела, но эти обновления, кажется, не влияют на формы "реєстри юридичних, фінансових" зобов"язань" правильно?
все равно стоит обновить программы? у нас просто 2 - одна под платежки, другая под Довідки
-
- Квартирант
понятно. у нас там не ячейки, а просто 5ти значный кодEVGENIY писав:вот тут
-
- Квартирант
Бросили на сайте Казны еще обновление (я так поняла исправление) и теперь действительно не 5, а 6 символов - ячеек, но теперь получается надо в 309 чтоб обновление дали. И в том архиве есть док upd20193.exe, антивирусник его считает вредоносным и не пустил его в папкуEVGENIY писав:вот тут
- yaoleg
- Коронована особа
Вимкніть захист у своєму антивірусі, на час виконання програми оновлення upd20193.exe.Елена717171 писав:Бросили на сайте Казны еще обновление (я так поняла исправление) и теперь действительно не 5, а 6 символов - ячеек, но теперь получается надо в 309 чтоб обновление дали. И в том архиве есть док upd20193.exe, антивирусник его считает вредоносным и не пустил его в папкуEVGENIY писав:вот тут
-
- Квартирант
Здравствуйте. есть ли где-то обновление на Мережу согласно изменениям 309 от 24.05 / 27.03.2019?
- yaoleg
- Коронована особа
Оновлення від 28.05.2019 версії 1.3.6.2
- внесено зміни в форму введення юридичного зобов'язання.
- в поле ознака закупівлі дозволено вносити ідентифікатор договору закупівлі.
- змінено друковано форму юридичного та фінансового зобов'язаннь.
порядок оновлення:
Розпакувати архів в папку програми та запустити на виконання файл upd20194.exe.
- внесено зміни в форму введення юридичного зобов'язання.
- в поле ознака закупівлі дозволено вносити ідентифікатор договору закупівлі.
- змінено друковано форму юридичного та фінансового зобов'язаннь.
порядок оновлення:
Розпакувати архів в папку програми та запустити на виконання файл upd20194.exe.
-
- Квартирант
Добрый день! после установки обновлений при создании платежек при выборе значка "Перегляд та вибір фінансового зобовязання" не тянется инфа из реестра финансовых как раньше
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
файл upd20194.exe запускали перед набором ФЗ?Елена717171 писав:[font="Noto Sans", sans-serif]Добрый день! после установки обновлений при создании платежек при выборе значка "Перегляд та вибір фінансового зобовязання" не тянется инфа из реестра финансовых как раньше[/font]
-
- Квартирант
все по инструкции, даEVGENIY писав:файл upd20194.exe запускали перед набором ФЗ?Елена717171 писав:[font="Noto Sans", sans-serif]Добрый день! после установки обновлений при создании платежек при выборе значка "Перегляд та вибір фінансового зобовязання" не тянется инфа из реестра финансовых как раньше[/font]
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Щось не доробили! Я тільки що спробував набрати платіжку в мене все нормально!Елена717171 писав:все по инструкции, даEVGENIY писав:файл upd20194.exe запускали перед набором ФЗ?Елена717171 писав:[font="Noto Sans", sans-serif]Добрый день! после установки обновлений при создании платежек при выборе значка "Перегляд та вибір фінансового зобовязання" не тянется инфа из реестра финансовых как раньше[/font]
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
файл pm.exe точно змінили?Елена717171 писав:все по инструкции, даEVGENIY писав:файл upd20194.exe запускали перед набором ФЗ?Елена717171 писав:[font="Noto Sans", sans-serif]Добрый день! после установки обновлений при создании платежек при выборе значка "Перегляд та вибір фінансового зобовязання" не тянется инфа из реестра финансовых как раньше[/font]
-
- Квартирант
даEVGENIY писав:файл pm.exe точно змінили?Елена717171 писав:все по инструкции, даEVGENIY писав:файл upd20194.exe запускали перед набором ФЗ?Елена717171 писав:[font="Noto Sans", sans-serif]Добрый день! после установки обновлений при создании платежек при выборе значка "Перегляд та вибір фінансового зобовязання" не тянется инфа из реестра финансовых как раньше[/font]