Dim_On писав:Оголошення! До 16 годин можу надати допомогу в налаштуванні Bars Crypto через програму віддаленої підтримки TeamViewer.
Кого цікаве допомога - пишіть приватне повідомлення. Дам свій номер телефону для зв'язку.
все правильно, там старые КВК, так как планируется тестовая здача годового отчета за 2017 год.
Добрий вечір. сьогодні спробував налаштувати е-звітність, але проблеми виникли при встановленні Bars Crypto? а саме: помилка запису у файл etc/hosts необхідно добавити програму до довірених ресурсів вашого нтивірусу. В когось була така ситуація? Як з неї вийти? Дякую
Бухгалтер-Економіст, Барскриптор потрібно встановлювати з правами адміністратора. Ну і в своїй антивірусні програмі зробіть виключення для барскриптора.
Бухгалтер-Економіст, все одно, у Вас немає прав на запис у системну директорію операційної системи. В крайньому випадку встановіть через "Безпечний режим".
yaoleg, я ж не програміст. Може з компом шось не так, я пробував на windiws 7, і в казну дзвонив вони розказували як встановити, але нічого не вийшло
а можна більш конкретно розказати, як для "чайника"))?
Ну що хочу сказати, промучившись цілий вечір, нарешті все получилось і я змогла успішно зайти в Є-звітність і налаштувати профіль. Завтра спробую ввести звіт, надіюсь получиться)
Бухгалтер-Економіст писав:Добрий вечір. сьогодні спробував налаштувати е-звітність, але проблеми виникли при встановленні Bars Crypto? а саме: помилка запису у файл etc/hosts необхідно добавити програму до довірених ресурсів вашого нтивірусу. В когось була така ситуація? Як з неї вийти? Дякую
Проблему вирішила таким чином: Спочатку видалила антивірус нічого недопомогло, пізніше знайшла в інтернеті, що потрібно поставиви програму Open Server 5.2.8 Basic. Після того програма BarsCryptor встановилася без проблем.
Востаннє редагувалось 22 лютого 2018, 22:27 користувачем nvoda, всього редагувалось 1 раз.
Не можу Вам точно сказати, бо я з тим також довго мучилась, спочатку виключала антивірус, потім вносила в вийнятки, потім взагалі видалила і це нічого не дало. Після цього встановила дану програму і все вийшло. Спробуйте можливо спочатку не видаляти може то не в ньому справа, якщо ж ні то тоді видалите. Успіхів.
Нарешті! Два дні маялась над Bars Cryptor, то Google Chrome, то в Firefox. Переглянула відео та форуми. Але запрацювала тільки у Internet Explorer. Все зробила, пройшла перевірку. Все правильно. Но УПС! нова проблема: НЕ ВІРНИЙ ІДЕНТИФІКАТОР КОРИСТУВАЧА АБО ПАРОЛЬ! Зайшла на сайт Казначейства, переглянула підключення... підключення нашої установи є. Сумно!!!
Доброго дня. В мене від вчорашнього дня виникла така проблема: вводжу пароль ключа, після цього у віконичку "файл таємного ключа" зявляється прізвище і далі за секунду знову зявляється віконечко для вводу пароля і незаходить в кабінет, хоча 21.02. все було добре. Може хтось вже стикався з такою проблемою.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Всем привет!
Ребята, подскажите, я правильно понимаю что если на ПК уже есть Барс для СДО, то входить в Є-Звітність надо через СДО? А если (на другом ПК например) нет СДО, то надо ставить Барс с ezvit.treasury.gov.ua и заходить через этот сайт?
Ещё, тут многие жалуются что нужны корневые сертификаты АЦСК, это я так понял актуально для тех у кого ЕЦП в виде файла? Если у нас ЕЦП для СДО на токенах?
Dim_On, Доброго дня. Не дає створтьт звіти. В чому проблема. Підскажіть .Пише В довіднику підпорядкованості установи не заповнено рядок Розпорядник вищого рівня для консолідованої фінансової звітності МБ. Буду вдячна за допомогу
yaoleg писав:kar1kam1, якщо Ваш ЕЦП на токені, тоді Вам не потрібно скачувати жодних сертифікатів.
Это я понял, спасибо. Вопрос в том как заходить в «Є-Звітність» если на ПК уже установлен Барс для СДО, и если не установлен?
Судя из камментов рекомендуют заходить на другом ПК через сайтe zvit.treasury.gov.ua, предварительно установив на ПК Барс, так?