Добрый день. Подскажите в ф.1 в рядке 187 написано про ошибку просроченая кредиторка (если ф7сф звед+ ф7зф звед= сумма д29) Додаток 29 - это только загальний фонд,а причем спец? Может я чего-то не поняла.... А в целом огромное спасибо за отчетность, очень удобно.
Добрый день,помогите пож. не могу скачать год отч (пишет что нет доступа.Файл ,диск или каталог могут быть доступны только для чтения либо сервер не отвечает на запрос) очень прошу помогите.
Подскажите пожалуйста как в таблицах в ячейках изменить двойную линию на одинарную ничего не получается так как "Формат ячеек" не активная кнопка????????
бух-нат, заповніть додаток 3 звіт про рух грошових коштів, і дані відобразяться в балансі. Ви це читали:БАЛАНС ЗАПОВНЮЄТЬСЯ В ОСТАННЮ ЧЕРГУ, СПОЧАТКУ ЗАПОВНІТЬ ВСІ ФОРМИ ПОТІМ БАЛАНС!!?
на протязі року відбулася зміна фінансового результату у звязку з перекидкою кредиторської заборгованості із загального фонду на спецфонд. Як це відобразити в дод.2 (ф.9)
EVGENIY!!!! Допоможіть будь-ласка в балансі в рядку 184 стоїть формула д18!F17,мені потрібно змінити на д18!F19, тобто справи знаходяться в слідчих органах.
Добрый день,проблема таже "пишет что нет доступа.Файл
,диск или каталог могут быть доступны только для чтения либо сервер не
отвечает на запрос" очень прошу ПОМОГИТЕ.
У ф.1. написано, що є прострочена кридиторка і не заповнен або невірно заповнен дод. 28. Але ж цей додаток не має відношення до кредиторської заборгованості, це дод. 29 - але після його заповнення напис не зникає. Це помилка у формулі або все ж таки необхідно заповнити якусь графу, щоб напис зник?
EVGENIY підскажіть будь-ласка як добавити кфк по додатку 4 форми 2д 2м в звіті їх 3 а в мене 6
Добавлено (13.01.2014, 10:04)
---------------------------------------------
EVGENIY підскажіть будь-ласка як добавити кфк по додатку 4 форми 2д 2м в звіті їх 3 а в мене 6
Монстера, у рядку 712 "у тому числі від придбання, безкоштовного отримання за рахунок видатків спеціального фонду" наводиться вартість необоротних активів, придбаних за рахунок видатків спеціального фонду, у тому числі за рахунок благодійних внесків, грантів та дарунків, надходження від інших бюджетних установ відповідно до законодавства України;
Barabashka писав:У ф.1. написано, що є прострочена кридиторка і не заповнен або невірно заповнен дод. 28. Але ж цей додаток не має відношення до кредиторської заборгованості, це дод. 29 - але після його заповнення напис не зникає. Це помилка у формулі або все ж таки необхідно заповнити якусь графу, щоб напис зник?
Потрібно, щоб наш "помічник" замінив формули у балансі ф 1 бо у дод 29 це прострочена кредит. зоборгованість тільки по загальному фонду а наш "помічник" включив і простроч. зоборг. по спец.фонду. Будь ласка випровте. Дякую.
EVGENIY, нужно заменить в дод. №18, №19. строчка 11 "Код відомчої класифікації видатків та кредитування державного бюджету" на "Код та назва відомчої класифікації видатків та кредитування державного бюджету". Так же нада в дод.№16 ячейки "C10:D10" снять защиту с них, а то нельзя было заполнить даные.
Спасибо за формы
payk7777777, kazna, Спасибо! Учту! Я вобще жду когда же уже проект изменений утвердят, который ещё в декабре публиковали! Видать как обычно в первых числах апреля когда уже все понабирают отчёт!