1 дф
- Вікторія_ubr
- Мандрівник
- Регіон: Закарпатская область
- Дякував (ла): 2 рази
Після набрання чинності нової форми № 1ДФ податкові агенти зобов'язані подати уточнюючий податковий розрахунок за ІІІ квартал 2014 року за новою формоюДФСУ у листі від 06.10.2014 р. № 6390/7/99-99-17-02-01-17 підтвердила позицію щодо відображення у формі №1-ДФ податку з процентів та військового збору, висловлену раніше регіональними податківцями (див. "Військовий збір та ПДФО з процентів: як звітувати за ІІІ квартал 2014 року?" ).Так, на сьогодні ДФСУ розроблено та направлено до Мінфіну проект нової форми податкового розрахунку, який передбачає відображення податковим агентом загальної суми доходу, з якого утримано військовий збір за звітний період, без відображення персоніфікованих даних фізичних осіб - платників військового збору.До набрання чинності нової форми необхідно подавати Податковий розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) за старою формою.Після прийняття нової форми № 1ДФ, податкові агенти зобов'язані будуть за новою формою подати новий звітний (уточнюючий) податковий розрахунок за III кв. 2014 року лише із заповнення загальної суми нарахованих у звітному періоді доходів у вигляді процентів та доходів, із яких утримується військовий збір, і загальну суму утриманого з них податкуОскільки вимога до податкового агента щодо подання нового звітного (уточнюючого) розрахунку виникла не з його вини та не має на меті виправлення помилок, що призвели до зменшення та/або збільшення податкових зобов'язань платника податку та/або до зміни платника податку, то штрафні санкції застосовуватись не будуть.
-
- Мешканець
- Регіон: Херсонская Область
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 5 разів
Вікторія, щиро дякую!
Добавлено (28.10.2014, 10:56)
---------------------------------------------
Скажіть будь ласка. Працівник отримав від соцстраху путівку в піонерський табір для дитини за вартістю 10 %. Чи потрібно відображати в 1 ДФ вартість цієї путівки?
Добавлено (28.10.2014, 10:56)
Скажіть будь ласка. Працівник отримав від соцстраху путівку в піонерський табір для дитини за вартістю 10 %. Чи потрібно відображати в 1 ДФ вартість цієї путівки?
- ОК
- Мандрівник
- Регіон: Донецкая Область
В июне 2014 года работнику бюджетной организации выплатили отпускные, в том числе за июль 2014 года. Работник уволился 07. 07. 2014 года. В июле 2014 года произведен перерасчет заработной платы. В результате перерасчета работником внесена определенная сума средств. В форме 1ДФ за 3 квартал 2014 года необходимо внести сумму заработной платы и сумму налога по этому работнику с минусом. Правомерно ли это, если работник уволился 07. 07. 2014 года и заработная плата в 3 квартале ему не начислялась. Спасибо за консультацию
-
- Мандрівник
- Регіон: Харьковская Область
- yaoleg
- Коронована особа
- Регіон: Вінницька область
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 453 рази
ОК, Ви маєте рацію заробітна плата за ІІІ-й квартал 2014 року не нараховувалась, але ж працівник повернув частину виплачених йому коштів, тому й Ви повинні це відобразити в звітності 1-ДФ
-
- Квартирант
- Регіон: Днепропетровская Область
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, в декабре начислен больничный, который полностью оплачивается за счет ФСС (уход), но не оплачен ФСС до 31.12.2014. Показывать ли его в отчете 1ДФ, если да то код будет 101? Спасибо!
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 46 разів
- Подякували: 21 раз
Господа, кто сдает отчеты по электронке через Єдине вікно подання електронної звітності? (Для 1 ДФ и отчета неприбыльных сдать бесплатно - это ж единственно возможная программа?)
У меня приходит квитанция 1 не принята - пишет, сертификаты не знайдено.
В этом году сдавала через медок персонификацию - все нормальлно, сертификаты на их сайте проверила - есть.
У меня версия 1.5.0. Что бы это могло быть?
У меня приходит квитанция 1 не принята - пишет, сертификаты не знайдено.
В этом году сдавала через медок персонификацию - все нормальлно, сертификаты на их сайте проверила - есть.
У меня версия 1.5.0. Что бы это могло быть?
Подскажите пожалуйста, не могу сообразить, лікарняні сотруднику за счет соц.страх. показывать отдельной строчкой?
- tinamar
- Мешканець
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 6 разів
Радистка_Кэт, а імпортувати в Сонату не пробували? Я відправляла все з неї (крім ЄСВ-через демо медок). через Єдине вікно в мене не виходило-минулий рік (цей рік ще не звітувала), але в мене безкоштовні ключі податковоїlale143 писав:Господа, кто сдает отчеты по электронке через Єдине вікно подання електронної звітності? (Для 1 ДФ и отчета неприбыльных сдать бесплатно - это ж единственно возможная программа?)
- tinamar
- Мешканець
Радистка_Кэт, ні не безкоштовна, але імпортовані звіти із опз із неї відправляються ( в мене немає ні одної платної) єсв відсилаю через медок -демо, податкові звіти створю в опз відправляю - через Сонату
-
- Мандрівник
А вы 1дф уже сдали? у меня ошибку выдает. Типа просит новый бланк отчетаtinamar писав:Радистка_Кэт, ні не безкоштовна, але імпортовані звіти із опз із неї відправляються ( в мене немає ні одної платної) єсв відсилаю через медок -демо, податкові звіти створю в опз відправляю - через Сонату
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 46 разів
- Подякували: 21 раз
Все бесплатное. Електронне викно подання звитности - практически как ОПЗ.
Я делаю в ОПЗ, файлик переношу в ЕВПЗ - там подписіваю и отправляю
Я делаю в ОПЗ, файлик переношу в ЕВПЗ - там подписіваю и отправляю
- tinamar
- Мешканець
Готка, можливо є виправлення за той період? робіть свій період правильно, а потім звірьте з податковою, а тоді вже приймайте рішення чи подавати уточнення
-
- Мандрівник
tinamar, ніяких виправлень немає. Мені тепер треба подавати уточнення за ті періоди? Які будуть штрафи не знаєте?
Добавлено (27.01.2015, 15:03)
І ще одне питання якщо я виявила помилку в розрахунку пдфо (невірно обрахована соцпільга). З зарплати січневої сума пдфо була доутримана склала бух довідку. Тепер в 1дф мені треба показати вже скориговані суми чи ті що по факту?
І ще питання як звіти перевіряються в податковій якщо починаючи з 4 кварталу 2013 року звіт здавався невірно і при цьому всі квитанції є?
Добавлено (27.01.2015, 15:03)
І ще одне питання якщо я виявила помилку в розрахунку пдфо (невірно обрахована соцпільга). З зарплати січневої сума пдфо була доутримана склала бух довідку. Тепер в 1дф мені треба показати вже скориговані суми чи ті що по факту?
І ще питання як звіти перевіряються в податковій якщо починаючи з 4 кварталу 2013 року звіт здавався невірно і при цьому всі квитанції є?
- 9lHyc9l
- Мандрівник
- Регіон: Донецкая Область
Випадково в 1 дф робітнику вказала суму більшу на 40 грн Робітник звільнився чи можу я якость виправити це у у 1 дф за 4 квартат Наприклад суму з минусом поставити-40,00 -40,00 у налогах було видображено вірно?